Ne alaka ayrilmak sadece emin olmak istwdim altatmadi etmedi sadace kafami kurcaliyor okdr esimi severek aldik 3yil sevgili kaldik 2 yildir evliyiz 10 aylık bebisimiz var ben sadece sormak istedim guvenim tam ama iste kadin ic guduleri napym
"Ne alaka ayrılmak ,bebeğim var" diyorsanız yuvanızin huzuru için karıştırma fikrinizi unutun bence.
Çünkü içinizdeki his size kötü şeyler gösterebilir. Göreceğiniz her kötü şey (bir konuşma olur, bir resim olur, uygunsuz bazı şeyler olur) sizin kalbinizi kirar, evliliğinize zarar verir.
Boşu bosuna bir yere varmayacak kavgalar edersiniz, yuvanızin huzuru kaçar, her hareketinde bir artniyet ararsınız , onun gözünde 'buna bile katlandı, o benden ayrilmaz' statüsüne erişirsiniz.
Ne gerek var ki?
Diyelim ki kadınsı hisleriniz haklı çıktı ,eşinizin Instagram hesabını yakaladınız. O da "öylesine açtım ,sonra hemen kapattım. Şifresini hatırlamıyorum. Askimsin, canımsın" dedi , ayrilmadiniz.
Eee? Bunu ogrenmenin size ne gibi bir yararı olabilir ki, huzurunuzu kaçırmaktan başka?
Her mutlu anında aklın 'acaba kimi eklemek için acti? Acaba dm'den ona buna yürüdü mu?' diye düşünüp durup,konuyu temcit pilavı gibi açıp bir yere varmayacak tartışmalarla evliliğinizi yipratacaksiniz.
Ya da daha beteri bir sohbet programına üye olduğunu,tinder'dan kızlarla buluştuğunu, chat yaptığı kişilere 'bekarim','evliyim ama karımı sevmiyorum,aile zoruyla evlendim' gibi mesajlarını yakalasaniz, daha da on aylık bebeğiniz var, adamı da seviyorsunuz, ayrılmayı da düşünmüyorsunuz...
Elinize ne geçecek??
Bir şeyi yeterince kazarsan mutlaka bir pohluk bulursun. En basiti sen kocana sadık,iyi bir eşsin değil mi?
Ama Kocan seni didiklemeye kalksa, bu siteyi bulsa ve bu açtığın konuyu görse kavga çıkar. Eski mesajlarına baktım , cinsellik bölümünden 'ikinciyi kaç dk sonra yapiyorsunuz' gibi sorulara yanıt vermişsiniz. Ben dokuz yıllık KK üyesiyim, sitenin nasıl bir yer olduğunu bildiğim için çok doğal karşılarım ama eşiniz bunu 'demek sen bizim cinsel hayatımizı insanlara yayiyorsun haaaa???? Tü sana' diyebilir ve bu olay büyüdükce büyüyebilir.
Oysa herkesin kullandığı,anonim bir site. Aslında yaptığınızda belki de hiç bir sey yok, ama dediğim gibi, kocanız görse olay çıkar.
Hayat böyle yani.
Boşver,hiç didikleme.
Madem mutlusun. Böyle kurcaladıgin takdirde iki şekilde mutsuz olursun
1) birsey bulup kavga edersin
2) birşey bulamayıp iyi gizlediğini düşünürsün.