5 dk içindeNe kadar süre içinde belirdi ikinci çizgi
Umutlandırmak istemem ama bence var gibi
2 yıldır bekliyorduk ama bakalım ilk defa böyle oldu çok şaşkınım rüyasını gördüm iki gün sonra bu şekildebüyük bir ihtimal gebesiniz hayırlı olsun, kan testi yaptırın direk
sonra arttı mı değerinizHayırlı olsun benim testinde böyleydi sonra o gün kan testi yaptırdım 34 çıktı sonucum
Allahım şu ramazan günü hürmetine dualarımız kabul olmuştur inşallahUmutlandırmak istemem ama bence var gibihayırlı olsun inşallah
Yaaaa inşallahAllahım şu ramazan günü hürmetine dualarımız kabul olmuştur inşallah
Eğer kan testinde de çıksın inşallah etmem mi iki sene olacak ne kadar uğraştık Allah biliyorYaaaa inşallahbizede dua edin olur mu
Aslında çok damlatmadım her zamanki gibi yaptım ilk defa çift çizgi çıktı normalde o kadar damlatmama kuruma çizgisi bile olmuyordu :)Bence var gibi çok idrar damlatmışsınız sadece , kan verin netleşir hayırlı olsun
Hadi ya vardır o zaman muhtemelenAslında çok damlatmadım her zamanki gibi yaptım ilk defa çift çizgi çıktı normalde o kadar damlatmama kuruma çizgisi bile olmuyordu :)
Markası nedir testinAslında çok damlatmadım her zamanki gibi yaptım ilk defa çift çizgi çıktı normalde o kadar damlatmama kuruma çizgisi bile olmuyordu :)
Albi marka mıKızlar benim testime de bakabilir misiniz? Kıl gibi incecik bir çizgi gibi görünüyor reglime daha 5 gün var, dayanamadım yaptım.
Yok canım bir gebenin günlüğü ovülasyon testi içerisinden çıktı 2 tane gebelik testi onunla yaptım.Albi marka mı
Benimki de oYok canım bir gebenin günlüğü ovülasyon testi içerisinden çıktı 2 tane gebelik testi onunla yaptım.
Sizin adet tarihinize kaç gün var veya geciktiniz mi?Benimki de o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?