- 19 Mayıs 2021
- 21
- 3
- 36
- 27
- Konu Sahibi Guclukal34
Arkadaslar regalime daha var bakarmisiniz testin sonucuna benmi yanlis goruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen mi çıkmıştı çizgiArkadaslar regalime daha var bakarmisiniz testin sonucuna benmi yanlis goruyorum
Cnm ozaman kuruma çizgisi olabilir bende de bu şekilde olmuştuHayır hemen cikmadi gece yaptim uyudum sabh kaljtim boyle
Bu kabul olmuyo.. bence testi tekrarlayın ve 5 dk içinde cıkan sonuca bakınHayır hemen cikmadi gece yaptim uyudum sabh kaljtim boyle
İnşallah pozitiftir canım, ama çok ümitlenme benim testlerim akşamadan yapınca sabaha hep böyle oluyorArkadaslar regalime daha var bakarmisiniz testin sonucuna benmi yanlis goruyorum
Bugün kaçıncı günün canımArkadaslar regalime daha var bakarmisiniz testin sonucuna benmi yanlis goruyorum
Bence gün aşırı testi tekrarlayin çizgi anında belirdiği anda gidin kan verin ki hayal kırıklığı yaşamayın derim nacizane fikrim bu yondeArkadaslar regalime daha var bakarmisiniz testin sonucuna benmi yanlis goruyorum