Arkadaşlar tıp fakültelerinde rahim filmi ne kadar doğru bir karar?

Gabrielle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
181
1
0
İstanbul
Rahim filmi çektirmem gerekiyor. cuma günü için hem tıp fakültesinde hem de özel bir merkezde randevu aldım.fakültede biliyorsunuz ki ücretsiz özel yerde 330. eğer doğru sonuç olacaksam elbette tıp fakültesini tercih ederim. ücreti yok çünkü. malum tüptür tedavidir çok para döküyoruz.rahimde çok minik bir kusur bile olsa biliyorsunuzki çok önemli. tıp fakültelerinde aletler son sistem mi acaba?tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

canım ben 1 yıl önce bir devlet hastanesinde çektirdim rahim filmini.bildiğin gibi devlet hastanelerinde hasta yoğunluğu fazla olduğu için tüm hastalarınkini topluca çkiyolar.çekim odasında perdeli bölümler var.oraya hastaları alıp hazırlanın önlüğünüzü giyin diyolar.işi biten çıkıp ben hazırım diyo.o arada filmi çekilen hastayı da alenen görmüş oluyosun tabi.yatan hastanın işi biter bitmez hadi kalk sırada bekleyenler var deyip kendine gelmeden kaldırıyolar.herkeste aynı olmuyo tabi acı çekmedim hiç diyenler de oluyo ama ben müthiş bir acı çektim.daha ağrım bitmeden kaldırdılar.hadi kalk giyin diye.ben hala kıvranıyodum.ayağa kalktım ama daha fazla dayanamadım.o ara bayılmışım.serum falan almak zorunda kaldım.canım bu çok hassas bi oparasyon.özellerde ya anestezi ile yapıyolar( ki bu benim bir dahakine kesinlikle tercihim olacak).ya da tek başına sakin sakin yaptırıyosun.şimdi benim de çektirmem gerekiyo ama gözümün önüne o yerlerdeki kanlar.kadınlar hamamı gibi çırılçıplak ürkek kadınlar geliyo.canım o ilacı verirkenki acı çabuk geçiyo ama gördüğün muamele kolay kolay gitmiyo insanın aklından.
ha bide geçen hafta tüp bebek merkezine gittiğimizde bu ne biçim rahim filmi ben tekrar rahim filmi çekerim ,bundan hiç bişey anlaşılmıyo demezler mi?
hiiiiiiiiç canım acımadı diyenlerden olursun inşallah.bünyeden bünyeye ve yapan kişinin ustalığına göre değişiyo çünkü.ama yine de yolun başından kötü şeyler yaşayıp gözü korkanlardan olma nolur. allah yardımcın olsun canım.

Son düzenleme:
Back
X