arkadaşlar benim kasıklarım agrıyo agrırkende normal kırmızı pembe bazende sıyah parçaçıklar geliyo bana dr yat felan demedi amaigneme ilaçlarıma devam et dedi ama kasıklarım halen ara ara agrıyo bide bazen kanım duruyo bazende kasık agrılarım olunca başlıyorum olmaya anlam veremedim dun hungur hungur agladım eşimde benlen beraber agladı şimdi artık tek umudumuz yarınki test sonucum eger duşuk cıkarsa tekrar sonuc kalan umudumuzda gidecek rabbim bu mubarek gunlerde tum isteyen beklıyen kardeşlerimin yuzunu guldursun inşallah
bende yarın test yaptırcam bakalım hayırlısı inşallah
benimde 10 günü kanamam oldu 11.gün test yapıldı 74 cıkmıştı ama benim 2 3 gün sonraki test 192 cıkmıştı sonraki ay yine kanamam olmuştu bende bir süre yattım şimdi 17+5 günlük kız bebek bekliyorum inşallah sen ve senın gibi olan arkadaşlar olumlu sonuç alırlar geçmiş olsun allah sağlıcakla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah
canım benimde 11.gün kanamam oldu pıhtı şeklindeydi dr rahim duvarın ince dedi 12.gün hcg 19, 15.gün 113, 18.günde 258 çıktı kanamam iki gün sürdü şimdide kasıklarımda ve bacaklarımda ağrılar var. seniin kanaman pıhtı şeklindemiydi
eminenisa yaptırdın mı test?
benim 12. gün değerim 42,2 14. gün değerim 43,8.. sağlıklı bir şekilde artmadı ve kanamam 6 gündür sürüyor..hakkımızda hayırlısı olsun.. senin sonuçların nasıl çıktı?
inşallah bugün buradan güzel haberler verirsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?