arkadaşlar transferden sonra adet olupta aranızda gebe olan varmıı

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
37
İstanbul
ben transferimin 10 gunu akşam adet oldum ve 11. gunu sabah hemn koşa koşa test yapmaya giitm test sonucum 84,21 cıktı ama normal adet goruyorum arada kasık agrılarım oluyorr cok endişeleniyorum arada siyah siyah parçaçcıklar geliyo benden ilk tup bebk denemem arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirii seniz cok rahatlıcam şimdi cok kotu durumdayım acaba bebgim bana tutunamadımı beni birakıp gidiomuuu bugun 12. gunum yine test yapıldıdegferim duşmuş39.52 Allahım ne olur bebişimi bana bagışla yarabbim banada annelik duygusunu tatırmayı nasip eyle

Son düzenleme:
canım hakkında hayırlısı olsun inaşllah.benimde dondurulmuşlarla olan tedavimde 10.günü adet oldum kan testine bile eşimin zoruyla gitim.12.gün sonucum 278 di dr.hamilesin deyince çok şaşırdım ama ben adet oldum dedim.bana iğne verdiler yatacaksın dediler.14.gün testi yenilediğimizde sonuç 34 olmuştu.dr.ilaçları kesti kimyasal gebelik dedi.hamileliğim sonlandı.ama senin durumun farklı olbilir dr.dediklerini yap.çok geçmiş olsun.

dr ilaçlarıma devam etmemi istedi kesme dedi ilaçlarını salı gunu nasip olursa inşallah bi daha test yaptırcam bakalım o zaman tam belli olacak şimdi salıyı beklıyorum inşallah rabbim yuzumuzu guldururu bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine:Saruboceq:

canım geçmiş olsun....hiç kalkmadan yat bencede.......hadi inşallah güzel gelişir sonucun.......ama herşeye hazırlıklı ol.......Rabbim nasip ederse onlara yaşamayı gitmezler......tatlım umudunu hep taze tut...

arkadaşım benimde 10. gün leke geldi şimdi 11. gün sabah baktığımda resmen siyah bi leke gördüm ama kan değil zar gibi bişeydi bilmiyorum bende korkuyorum şimdi adet gibi değil sadece peçeteyi vajinaya sürünce gürüyorum ama korktum sen adet gibi derken çokmu geldi kan lütfen anlatırmısın

sanki adet oluyom biraz önce pembe kan geldi biraz merkezi aradım yatak istirahati verdi yarın test günüm zaten böyle olup gebe olan varmı

benimde 10 günü kanamam oldu 11.gün test yapıldı 74 cıkmıştı ama benim 2 3 gün sonraki test 192 cıkmıştı sonraki ay yine kanamam olmuştu bende bir süre yattım şimdi 17+5 günlük kız bebek bekliyorum inşallah sen ve senın gibi olan arkadaşlar olumlu sonuç alırlar geçmiş olsun allah sağlıcakla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah

benimde bugün 11. günüm yazını okuyunca gözlerim doldu allahım banada nasip eder inşallah eşim üzülmesin diye kendimi zor tutuyorum yoksa hüngün hüngür ağlıcam

bide kanamanız nasıldi benim kırmızı gördüm ama 5 dakka sonra aynı peçeteye baktım pembe sulu idi sizinki nasıldı ilk gördüğümde şok olmuştum kıpkırmızıydı

arkdaşlar eltiminde yarın test günüydü tranferden sonraki 12.gün bugün kanaması olmuş ve değeri 550 doktordan haber bekliyor normalmi sizce bende endişeleniyorum

arkadaşlar benim kasıklarım agrıyo agrırkende normal kırmızı pembe bazende sıyah parçaçıklar geliyo bana dr yat felan demedi amaigneme ilaçlarıma devam et dedi ama kasıklarım halen ara ara agrıyo bide bazen kanım duruyo bazende kasık agrılarım olunca başlıyorum olmaya anlam veremedim dun hungur hungur agladım eşimde benlen beraber agladı şimdi artık tek umudumuz yarınki test sonucum eger duşuk cıkarsa tekrar sonuc kalan umudumuzda gidecek rabbim bu mubarek gunlerde tum isteyen beklıyen kardeşlerimin yuzunu guldursun inşallah

üzülme canım ya daha çok erken sıkınntı etme sakın.testini yaptır bakalım.hamilleikdede kanam oluyor herkesin bünyesi farklı tepki verebiliyor.sen dinlen yat sürekli dr.yat dememiş ama sen yat.

canım benimde 11.gün kanamam oldu pıhtı şeklindeydi dr rahim duvarın ince dedi 12.gün hcg 19, 15.gün 113, 18.günde 258 çıktı kanamam iki gün sürdü şimdide kasıklarımda ve bacaklarımda ağrılar var. seniin kanaman pıhtı şeklindemiydi

:Saruboceq:
canım arada sıyah pıhtılar geliodu ama bazen penbe bazen siyah zarlar gelio benimde olcagım gun kasıklarım agrıyo ve backlartıma vuruyodu agrısı herkezinki farklı olabilir senin ama degerlerin yukselmiş bnimki duştu degerim artık yarın yaptırcagım sonuç en olacak inşallah rabbim yuzumuzu guldurur:Saruboceq:

eminenisa yaptırdın mı test?
benim 12. gün değerim 42,2 14. gün değerim 43,8.. sağlıklı bir şekilde artmadı ve kanamam 6 gündür sürüyor..hakkımızda hayırlısı olsun.. senin sonuçların nasıl çıktı?

dervişcim bugun verdim kanı nasip olursa akşama alıcam benimde kanamma suruyo ama ayagı kalktıgımda egildigimde felan geliyo cogunlukla kanmam inşallah hakkımızda hayırlısı olur kan vermekten dlik deşik oldu kolarım inşallah rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…