Arkadaşlar merhaba,
Mikroenjeksiyon transferimin 6.günü bugün ve 3.gününden itibaren çok fazla gaz sorunum olmaya başladı, o kadar fazla gaz oluyorki sancısı çok acı veriyor, ve sürekli alttan gaz çıkarmak çok kötü yanımda biri varsa çok zorlanıyorum, doktoru aradım sekreterine bi ilaç ismi söylemiş onu kullansın demiş, o kadar çok ilaç alıyoruzki bir tane daha eklemek istemiyorum, ayaklarımı sıcak tutuyorum gaz yapacak hiçbirşey yiyip içimiyorum ama neden bu kadar gaz oluyo anlamadım, böyle sıkıntı yaşayan varmı aranızda ?
Ben de aynı sıkıntıları yaşadım artık 2 kat yürümekten belim agrimisti ama şimdi 17. Günüm azaldı hatta kalmadı sayılır doktorum normal zamanla geçer demişti bana ben baya telaş yapmıştım ama şükür azaldıVeya olumlu sonuç alanlar bu tür problemler yaşadılar mı ? Beni önümde nasıl süreçler bekliyor
Sevgili Derya beni aydınlattığın için teşekkür ederim bende endişelenmeye başlamıştım umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziBen de aynı sıkıntıları yaşadım artık 2 kat yürümekten belim agrimisti ama şimdi 17. Günüm azaldı hatta kalmadı sayılır doktorum normal zamanla geçer demişti bana ben baya telaş yapmıştım ama şükür azaldı
Rica ederim dedim ya baya sıkıntı çektim o konuda hatta bulunduğum yerdeki doktorum hastaneye yatırmaya kadar götürdü işi karnım su toplamış yumurtalik im büyümüş falan dedi ama Allahtan doktorum arayinca rahatladımSevgili Derya beni aydınlattığın için teşekkür ederim bende endişelenmeye başlamıştım umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Şükür geçmiş inşallah benimde çabuk geçer hasretle beklediğim bu günleri çok keyifli ve sağlıklı geçirmek istiyorum bende pazartesi kontrole gideceğim inşallah sıkıntı yokturRica ederim dedim ya baya sıkıntı çektim o konuda hatta bulunduğum yerdeki doktorum hastaneye yatırmaya kadar götürdü işi karnım su toplamış yumurtalik im büyümüş falan dedi ama Allahtan doktorum arayinca rahatladım
İnşallah yoktur benim de yarın tekrar test günüm hcg için nedenini anlamadım ama yaptıralım bakalım 18. Gun olcakŞükür geçmiş inşallah benimde çabuk geçer hasretle beklediğim bu günleri çok keyifli ve sağlıklı geçirmek istiyorum bende pazartesi kontrole gideceğim inşallah sıkıntı yoktur
Canım sonucu paylaşır mısın umarım sorun yoktur bebek gelişiyor mu diye yapılan bir kontrol o rahat ol .Sonuçlar sürekli yükselmesi gerekiyormuş ondan takip te tutuyorlarİnşallah yoktur benim de yarın tekrar test günüm hcg için nedenini anlamadım ama yaptıralım bakalım 18. Gun olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?