Merhaba cok geçmiş olsun. Hassas bir dönem oluyor bu biz kadınlar için bence doktorunuza bi danışınMerhaba arkadaşlar ben dün tüp bebek tedavisine başladım merional 150 kullanıyorum bugün çok fena hasta oldum üşütmüşüm soğuk algınlığı ilacı kullansam sıkıntı olur mu. Daha önce başına gelen var mı
Ya aslında iptal eder diye korkuyorum çünkü mersinden İstanbul'a geldim bi daha kolay kolay gelememMerhaba cok geçmiş olsun. Hassas bir dönem oluyor bu biz kadınlar için bence doktorunuza bi danışın
İlaç almanız doğru olmayabilir bol meyve bol sıvı tüketimi. Bi konu var tup bebek hemsiresi başlıklı oraya yazsana canım hemsire hanım surecin icinde olan biri daha sağlıklı bilgi verir belkiYa aslında iptal eder diye korkuyorum çünkü mersinden İstanbul'a geldim bi daha kolay kolay gelemem
Bence de Süreç için sıkıntı olmaması adına doktorunuza danışın.Merhaba arkadaşlar ben dün tüp bebek tedavisine başladım merional 150 kullanıyorum bugün çok fena hasta oldum üşütmüşüm soğuk algınlığı ilacı kullansam sıkıntı olur mu. Daha önce başına gelen var mı
Çok teşekkür ederim o zaman bi görüşeyim doktorla. Sizinde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallahSoğuk algınlığı ilacı için tüp bebek tedavinizi iptal etmezler bence benimde ilk gebeliğim tüp bebek sonucunda olmuştu siz daha dün başlamışsınız daha yumurta geliştirme aşamasındasınız büyük ihtimalle o yüzden doktorunuza sorabilirsiniz bir şey olmaz. Hani transfer olmuş olsanız neyse de bu aşamada soğuk algınlığı için süreç iptal edilmez bence çok geçmiş olsun.
Bende öyle düşündüm şimdi sürekli c vitamini alıyorum birde oraya yazayımİlaç almanız doğru olmayabilir bol meyve bol sıvı tüketimi. Bi konu var tup bebek hemsiresi başlıklı oraya yazsana canım hemsire hanım surecin icinde olan biri daha sağlıklı bilgi verir belki
Cevabınız için çok teşekkür ederim soracağımBence de Süreç için sıkıntı olmaması adına doktorunuza danışın.
Sağol aşkım çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle gelecemAskim gecmis olsun. Hem hayirli olsun insallah guzel haberler verirsin bize. Rabbim sifa versin
Bende öyle yapıyorum şimdi mecburBen de aşılama olduğum gün aşırı hastaydım. Doktora söyledim ilaç alsam falan diye, bana bugün ilaç almanı önermiyorum dedi. Bol sıvı tüket dedi.
Görüşebildiniz mi doktorla?Çok teşekkür ederim o zaman bi görüşeyim doktorla. Sizinde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallah
İnşallah iyileşirsiniz gerek kalmaz, ben de opu öncesi aşılamalarda grip gibi olmuştum, opuya 1-2 gün kala toparladım böyle doğal desteklerleNane limon, portakal suyu falan biraz iyi gelince görüşmedim ama eğer yarın da devam ederse sabah mesaj atmayı düşünüyorum
Bi sıkıntı olmamıştı dimi yumurtalar da falanİnşallah iyileşirsiniz gerek kalmaz, ben de opu öncesi aşılamalarda grip gibi olmuştum, opuya 1-2 gün kala toparladım böyle doğal desteklerle
internetten araştırdığımda gribin tüp bebek tedavisi üzerinde etkisi yoktur yazdığı için ona güvenerek kendi kendimi iyileştirmiş oldum ama sonra da neden doktora söylememişim ki en doğru yönlendirme doktorun tavsiyesi olurdu diye düşündüm. O yüzden bence fırsatınız varsa gönlünüzün rahatlaması için sorunBi sıkıntı olmamıştı dimi yumurtalar da falan
Şu anda iyiyim yarın öğlen kontrolüm var o zaman sorsam olur mu kiinternetten araştırdığımda gribin tüp bebek tedavisi üzerinde etkisi yoktur yazdığı için ona güvenerek kendi kendimi iyileştirmiş oldum ama sonra da neden doktora söylememişim ki en doğru yönlendirme doktorun tavsiyesi olurdu diye düşündüm. O yüzden bence fırsatınız varsa gönlünüzün rahatlaması için sorunsonuç olarak soğuk algınlığı negatif etkilemedi beni hatta amh’ıma göre beklenenden daha güzel yumurta bulundu, Allah’a şükürler olsun Sizin de umarım çok güzel geçer yumoşlar sağlıkla toplanır
Bence sorun hiçbir problem yoktur ama öğrenince içiniz rahat eder ferah olursunuz stres yapmamak en önemlisi çünküŞu anda iyiyim yarın öğlen kontrolüm var o zaman sorsam olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?