arkadaşlar tüp bebekle ağrılı gebeliği olanlar lütfen yardm edin

asuman03

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
76
2
296
40
Afyon
kızlar çikolata kistimden dolayı gebe kalamadıgm için tüp yaptırdık allaha şükür ilkinde tuttu şuan 5 haftayı gecti yalnız bel agrılarım helede rahimde kramplar, yanmalar kasılmalar hiç gecmiyo cok korkuyorum düşük yapıcam diye benimle aynı şeyleri yaşayan varmı lütfen yazın :gitme:

Arkadasım bende 2 tup bebek tedavısyle hmıle kaldım
agrılarım hep oldu bacaklarımı duz uzatamıyordum
gecelerı yatamıyordum
ama o agrılar benım ıcın gul mus gul
7 haftalıkken bebegım agrılar bırden kesıldı bende heralde ıyıce rahıme tutndu dıye dusundum fakat bebegım benden ayrılmıs o zamanlar 1 hafta sonra kuretaj oldum/ keske o agrıları omur boyu cekseydım bebegım benımle kalsaydı
agrıları merak etme tup bebek te agrı olamsı cok normalmıs
yerlesme agrısı onlar .normal gebelıge gore cok fazla oluyor agrı
merak etme ınsallah sen saglıklı bır sekılde kucagını alırsın bebegını

Canım benım 2 tup denemem var ılkı cok fena sancılı ıdı.Ama benım bebısım tutmamıstı 15 gun cok kotu sancı cektım.Cok zor ınsallah senınkı tutmustur.Bu agrı neden hala bılemedım.Doktorlarda kesın bılgı vermedı.Hısteroskopı bıle oldum.Rahım temız cıkıyor.Ama sancım oluyor.2.denememde gebe oldum.Sancım olmadı.Fakat sonra tekrar sancı basladı.Ve sonucum yıne olumsuz oldu.Senın ıns bebısın tutar canım bol dua et.:içelim:

canım agrılardan şikayetim dayanamayacagmdan deil düşük yapmaktan korktugum için bugün giitim zaten dr a düşük tehlikesi var dedi birde rahmim kalp şeklindeymiş 10 gün sonra tekrar gidicem bakalm allah hepimizin yardımcısı olsun inş

canm geçmiş olsun öncelikle benimki şimdilik tuttu bakalm 6. haftanın icindeyim ama düşük tehlikesi varmş cok korkuyorum iyi olur inş

canm geçmiş olsun öncelikle benimki şimdilik tuttu bakalm 6. haftanın icindeyim ama düşük tehlikesi varmş cok korkuyorum iyi olur inş

İİİİ olur ınsallah canım dualarım senınle ınankı hamıslere cok sevınıyorum ben cunku onları anlıyorum.Allah tamamına erdırsın :içelim:a.s.

bende ilk defa duydum tupbebekte agrili oldugunu
cok gecmis olsun en kisa surede normale doner insallah

canım normalden sancın fazla oluyor.İstirahat edip ilaçlarını kullan.Bende yaşadım onları.Birde karnım kocaman olmuştu şişlikten.opuyorumnanaktan

Sımdı ıısın degılmı canım hamıssın dımı dıkkat et haaaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

evet gebeym canım ama agrılarım hala aynı hele bugün belim kopuyor sanki carşamba günü 2. ultrasonum var kalp atışlarının duyulması lazm bakalım ne olacak cok korkuyorum

canım normalden sancın fazla oluyor.İstirahat edip ilaçlarını kullan.Bende yaşadım onları.Birde karnım kocaman olmuştu şişlikten.opuyorumnanaktan

canm benm karnımda cok şiş agrılarımda hala gecmedi belim, kasıklarım, kramplar düşük olacak die aklım cıkıyor dr düşük tehdidi var dedi zaten senin de agrılıydı demek ne tür agrılardı benm gibi mi sonuc ne oldu almışsındır inş kucagına bu arada tüpmüydü senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…