- 14 Haziran 2015
- 206
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikisinede puanim tutuyor ama hangisi benim icin daha yüksek kazanc saglar daha yuksek statuye sahip eder en onemlisi yurtdisinda calismak istiyorum sizce odtu isletmemi yoksa odtu mimarlikmi? (Telefondan yazdigim icin bazi harfleri kullanamadim)
Hangisini sevdiğin de önemli değil mi? İkisi çok farklı alanlar.Ikisinede puanim tutuyor ama hangisi benim icin daha yüksek kazanc saglar daha yuksek statuye sahip eder en onemlisi yurtdisinda calismak istiyorum sizce odtu isletmemi yoksa odtu mimarlikmi? (Telefondan yazdigim icin bazi harfleri kullanamadim)
Ikisinede puanim tutuyor ama hangisi benim icin daha yüksek kazanc saglar daha yuksek statuye sahip eder en onemlisi yurtdisinda calismak istiyorum sizce odtu isletmemi yoksa odtu mimarlikmi? (Telefondan yazdigim icin bazi harfleri kullanamadim)
gelen kutuusu nerde calışıyorsunuz merak ettim bir işlettme mezunu oalrak :)Bir sürü işletme mezunu sanki işsiz gibi
Geçen hafta iş görüşmeleri yaptık, işletme mezunları gece de çalışılacak çağrı merkezi ilanına başvurmuşlardı.
Ama mimarlığı bilemeyeceğim. Küçük adımlar atarak büyük hedeflere ulaşmayı isterseniz ikisi de olur gibi.
Birden en tepede olmak istiyorum derseniz ikisi de olmaz.
gelen kutuusu nerde calışıyorsunuz merak ettim bir işlettme mezunu oalrak :)
Mesleği sevmen önemli işletmeyi bilmem ama mimarlığı okuması zordur çalışması daha da zor ama seviyorsan dünyanın en güzel mesleklerinden biri ama sabır işidir yapabileceksen seç sonradan bırakan o kadar çok arkadaşım var kiIkisinede puanim tutuyor ama hangisi benim icin daha yüksek kazanc saglar daha yuksek statuye sahip eder en onemlisi yurtdisinda calismak istiyorum sizce odtu isletmemi yoksa odtu mimarlikmi? (Telefondan yazdigim icin bazi harfleri kullanamadim)
Ben daha üniversitetercihi yapacagimgelen kutuusu nerde calışıyorsunuz merak ettim bir işlettme mezunu oalrak :)
Sizin hangi universiteBen daha üniversitetercihi yapacagim
özelden link atabilir misiniz acabaBir devlet kurumunda
Özel bir firma ile sözleşme yaptık, elemanları firma alıyor, biz sadece işe uygun mu değil mi diye mülakat yaptık. kariyer.nette var ilanları. Ankara'da
Odtu mimarlik o zamanIkisinede puanim tutuyor ama hangisi benim icin daha yüksek kazanc saglar daha yuksek statuye sahip eder en onemlisi yurtdisinda calismak istiyorum sizce odtu isletmemi yoksa odtu mimarlikmi? (Telefondan yazdigim icin bazi harfleri kullanamadim)