Buharlı Ütüler arkadaşlar ütü tavsiyesi istesem?

uumutsuzz

sıraya dizdin bizi zaman.
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
280
9
68
İstanbul
orta fiyatlarda iyi performans gösteren bir ütü tavsiyesi istiyorum arkadaşlar.
buhar kazanlı mı iyidir, buharlı mı iyidir? yani bu tür konularda hiç bi bilgim yok maalesef..
markasıyla birlikte kullanıp da memnun kaldığınız ütüleriniz?
şimdiden teşekkürler..

merhaba canım ben annemin evinde tefal buhar kazansız normal utu kullanırdım çok güzeldi ben evlenirken de tefalin buhar kazanlısını almıştım ve şu an ondanda çok memnunum bence markasıyla alakalı ben tefalin iki utüsündende çok memnun kaldım düşün ki annem 6 7 yıldır kullanıyor hiç bi problem olmadı ben evlenirken 220 liraya almıştım buhar kazanlıyı şimdi ne kadardır bilemem onda çok nadirdi buhar kazanlı ütü 4 yıl önce şimdi çoğaldı bence daha ucuzlamıştır birde bana ütü alırken demişlerdiki musluk suyu değil içme suyu kullanırsanız ütünün ömrü uzar demişlerdi aklında bulunsun

sağol canım bilgiler için. güle güle kullan eşyalarını :*

BDV'de bu tür konuların açılması yasaktır..

Son düzenleme:
annemde yıllardır tefalın ütüsünü kullanıyor sorunsuz maşallah. bende evlenirken bosh senserlü almıştım bende gayet memmunum tefalın buhar kazanlısını bilmiyorum ama babam anneme bekonun buhar kazanlısını almıştı felaket bir ütü servisten bi türlü gelmek bilmiyordu....

canım ben de bu yaz çok kararsız kaldım buhar kazanlı mı alsam normal mi diye..ama sonradan satış yapan kız beni ikna etti normale. çünkü buhar kazanlı çok fazla ütü yapan için gerekli dedi. benim haftada 1 saatlik ütü işim oluyor. dolayısıyla philips azur 4870/22 aldım..300 tlye aldım yanlış hatırlamıyorsam...

eski ütüm tefaldi..ama yapışmaya başlamıştı altı..
taban kalitesi en yüksek olan philipsmiş.çok memnunum iyonlu oluşu çok işime yarıyor. tek taraflı ütü yapıyorum böylelikle..arkasını hiç ütülemiyorum. çarşafları 4 e katlayıp ütülüyorum.tek beğenmediğim noktası suyu resmen içiyor. ben 1 saatte iki kez su koyuyorum.

Phılıps azur buharlı utu. Koyu lacivert kendisi beyazlı. Çeyiz ıcın aldım açıp kullandım denemek ıcın evdeki annemin kullandığı tefal utuden daha ıyı. Hatta annem kendısınede bu utuden alacak.

Aslında ütü konusu önemli o yüzden tavsiye üzerine almak daha mantıklı oluyo philipsin yeni ütüleri güzel ama su damlatma problemini çok okudum ve fiyatları da oldukça yüksek geldi az zorlasan kazanlı alırsın kazanlılar da tama güzeller ama pratik olmuyo philipsten vazgeçtim sayılır tefal Ultimate Anti-Calc 9650 modelini gördüm aklıma yatıyor gibi ama tavsiyeye ihtiyacım var kullanan ya da bilgisi olan paylaşabilir mi??

ben geçtğimiz pazar günü aldım ütümü tefal buhar kazanlı ütü (kumaşa değdrdiğin andan kendisi ısıyı ayarlıyor, yapışmaz taban, su akıtmıyor, buhar gücü 240 vs) çok beğendim aldım... hem de 800 tl den 560 a inmişti =)

Güle güle kullan canım çok ütün oluyorsa özellikle çok iyi bir tercih yapmışın demektir ama ben daha 1 lt liğim 1,5 olacağım kısmetse o yüzden böyle düşündüm

Ama tavsiye lazım işte :26:

her ev eşyası başlığında mutlaka varım yahu çeyiz hazılrığı içinde olunca bende kazansız ütü markası tavsiyesi istiyorum

Herkes Tefal ürünlerini övüyor ama ben Delonghi ütülerinden çok memnunum hem fiyatı daha da uygun. Eskiden bende normal buharlı ütü vardı sonradan da kazanlı ütü aldım. Ondan çok çok daha memnunum tabiii)

bende 5yıl braun kullandım çok memnun kaldım. hala daha ilk günkü gibi memnun ediyor. tavsiye ederim.

Braun TS 715S 2300 W Buharlı Ütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…