- 18 Şubat 2016
- 84
- 139
- 13
- 32
- Konu Sahibi Yagmur3507
Canlarım,,120kiloyum 162boyundayim diyetteyim 15gundur süper gidiyor katılıp whatsapp grubu olusturalim, motive olalim diyen kac kisi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım canım kilom 80 boyum 1.62Canlarım,,120kiloyum 162boyundayim diyetteyim 15gundur süper gidiyor katılıp whatsapp grubu olusturalim, motive olalim diyen kac kisi var
tatlim kac kiloya düşmek istiyorsun ayrica yasini sorsamayip olur mu, ben 22yasindayimmben varım canım kilom 80 boyum 1.62
ben 32 yaşımdayım 96 kg dan 80 kg düştüm takılı kaldım karatay beslenmesi yapıyorum evliyimTatl
tatlim kac kiloya düşmek istiyorsun ayrica yasini sorsamayip olur mu, ben 22yasindayimm
cok iyi canim o zaman beni hemen yarı yolda birakmayacaksin. Özelden numaramizi verip whatsapp grubu olusturalim. Eger 100kilolarda tanidigin varsa onlari da aliriz gruba canim50-48 kg olmak istiyorum
yok canım malesefcok iyi canim o zaman beni hemen yarı yolda birakmayacaksin. Özelden numaramizi verip whatsapp grubu olusturalim. Eger 100kilolarda tanidigin varsa onlari da aliriz gruba canim
Super olur valla, kızlar o zaman whatsapp grubu olusturalim buraya sık sık girilmiyor, whatsappdan sık sık konusuruz ne yedin ne ictin diyeCnm bn 25 yasındayım 165 boyum 76 kiloyum annem 105 kilo hep beraber zayıflayalım
Whatsapp mi olmaz canimyok canım malesef
Canım?yok canım malesef
Canim özelden numarani yaz eklyim whatsappaBende varimmm yasim 25 boyum 165 kilom 124.4 :\ bugun basladim daha