Premature Bebekler arkadaslar varmı erken dogum yapan

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende 23 haftalık erken doğum yaptım oğlumu kaybettim böyle erken doğum yapan daha sonra zamanında doğum yapan varmı

Arkadaslar oncelikle hepinize gecmis olsun ben de 28 haftalik hamileyim 25.haftadan beri kalkmadan yatiyorum resmen psikolojim bozuldu cunku hiic kalkmama ragmen sol kasigim bacagm ve belim cok agriyo zaman zaman.bir de yemekten sonra ve banyoda karnim cok kasiliyo sizler erken dogum yasamissiniz dogum yaptiginiz guun nasil belirtiler oldu cok korkuyorum bebegime bisey olacak diye

26 haftalık dogum yaptım 12 gun oluyo bebegım 730 gram dogdu mınık olmasından baska sorunu yok cok sukur masallah ama tabıkı sımdılık cok korkuyorum allahım onu bagıslasın ınsallah dua etmekten baska bısı gelmıo elımden ama ısyan etmıyorum allah cok buyuk :ecrin_bebek:

mrb canım kızım kasımda doğması gerekırken 22 agustosta 27+5 gunluk 1000gr dogdu 55 gun kuvezde kkaldı 35. haftada 1700gr olunca kuvezden cıktı suan evımızdeyız cok zorluk cektk ama cok şükür evımızde 4kılo oldu inş. bebegınde ıyı olup evıne gelecek canım bunada şükür bebegın ıyıymiş

Arkadaslar oncelikle hepinize gecmis olsun ben de 28 haftalik hamileyim 25.haftadan beri kalkmadan yatiyorum resmen psikolojim bozuldu cunku hiic kalkmama ragmen sol kasigim bacagm ve belim cok agriyo zaman zaman.bir de yemekten sonra ve banyoda karnim cok kasiliyo sizler erken dogum yasamissiniz dogum yaptiginiz guun nasil belirtiler oldu cok korkuyorum bebegime bisey olacak diye

gecmiş olsun canım benım hiç birşeyım yokken karnıma agrı oldu kızım bı tarafa toplanıyodu agrı oluyodu acıl gıttıgmde sancı çıkmadı ggerı eve geldık benım yogun akıntım geldı ve agrı kasılma devam ettı sabaha karsı akıntı kana dönuştu hemen hastaneye gıttıgımde5 cm acılmam olmuş ve hemn doguma aldılar dınln canım bol bol bebegın inş. gunu gelınce dogar

Bende 23 haftalık erken dogum yaptım aksam karnıma ve belime Ağrı geldi pek önemsenecek birşey değildi bekledim Ağrı sıklasınca doktora gıttık kanama başladı ve açılma 5 cm olduğunu söylediler doguma alınması gerektıgını sabaha karşı dogum oldu normal dogum ile 630 gr 32 cm kızım oldu son doguma kadar canlı idi doğarken ölü dogum oldu 20 gün oldu kaybedeli. Doktorlar herhangi bir sebep bulmadı ama beklemem gerektıgını söylediler yeni Bebek için , durumu benim gibi olan ve ikinci hamileliği sağlıklı olan Zaman'ında olan var mı acaba ?

Back
X