arkadaşlar ve erkek arkadaşımın falıma bakarmısınız bende doğrutespitte olana bakayım

merissu744

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
536
1
0
35
Çanakkale
Bu benim falım arkadaşlar

Eklentiler

• $Snapshot_20130921.webp
    $Snapshot_20130921.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 86
  • $Snapshot_20130921_2.webp
    $Snapshot_20130921_2.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $Snapshot_20130921_3.webp
    $Snapshot_20130921_3.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $Snapshot_20130921_4.webp
    $Snapshot_20130921_4.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $Snapshot_20130921_5.webp
    $Snapshot_20130921_5.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $Snapshot_20130921_6.webp
    $Snapshot_20130921_6.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 82
bu da erkek arkadaşımın falı sadece gerçekleri istiyorum

Eklentiler

• $Snapshot_20130921_7.webp
    $Snapshot_20130921_7.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 80
  • $Snapshot_20130921_8.webp
    $Snapshot_20130921_8.webp
    12 KB · Görüntüleme: 75
  • $Snapshot_20130921_9.webp
    $Snapshot_20130921_9.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $Snapshot_20130921_10.webp
    $Snapshot_20130921_10.webp
    11 KB · Görüntüleme: 89
  • $Snapshot_20130921_11.webp
    $Snapshot_20130921_11.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 110
  • $Snapshot_20130921_12.webp
    $Snapshot_20130921_12.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 85
Bu benim falım arkadaşlar

iyi bilirim diye bi iddiam yok ama bende çok sıkıntıda olduğum için seni anlıyorum bakabildiğim kadar yazıyorum
seni falın:sen çok mutsuz ve karamsarsın.kendi kendini hatta çevrende seni çok sıkmış bunaltmış kafanı allak bullak etmiş.sen sevgilinden ayrılmayı mı düşünüyosun? bence ayrılıcaksın ama istemeyerek üzülerek bitiriceksin kötü bişeyler duymuşsun.erkek arkadaşının kafası biraz büyük saçından ötürüde olabilir.o değilse bu başka bi erkek onunla konuşman var ve bu erkeğin arkasında başkasını görüyorum ben kız mı erkek mi bilmiyorum ama arkadaşı onu dolduruyo.sen bu dönemi çok zor atlatıcaksın.canım seni üstün gören aslında gıpta eden insanlar çok fazla ama sen kendini böyle göremiyosun ailenden sorun çıkmamış ama.
erkek arkadaşının falı:bişey sorucam sen uzun boylu saçları omuzlarından az uzun musun? çünkü bene erkek arkadaşının hayatında öyle birini gördüm ve mutlular.canım erkek arkadaşının mutlu olduğunu görmüyorum ben yani sıkıntıda oda.sen bi kız mı duydun emin olamadım eğer bu sensen o barışmak isticek senden yada seninle mutlu aslında.ama ben bu dediğim kızla onu izleyen başka birini görüyorum onunda saçı toplu azıcık daha kısa bu dediğim bayandan.erkek arkadaşının bi kaç yolu var arkadaşlarıyla konuşma manasında bu yollar.erkek arkadaşının ailevi sorunları çok fazla.biri var onu hep izliyo aileden.akıl veriyo kendince.erkek arkadaşın bi süre sonra bıkıcak kendini bırakıcak ben napıyorum dicek ama mutlu değil oda kendi içinde.sen soru sor ona bakayım olmadı

cnm yaklaştın sylediklerine kesinlikle şimdi sana durumu syle anlatayım 1.5 yıl önce tanıştık biz bu beni aldattı snr bunu inkar falan etti bn bunu affettim snr 1.5 yıldır sanki hayatında varmışım yokmuşum gibi davranıyor sevgilimiyiz değilmiyiz bilmiyorum ama şunu biliyorum onun hayatında ben yokum anlayacağın canı istedikçe geliyor istemedikçe gidiyor çapkın anlayacağın 2 hafta önce beni artık hayatında istemediğini syledi bende yalvardım böyle yapma diye hayatımda biri var dedi ve ben olduğuna inanmıyorum olsa arkadaşlarına 2 aydır onunla görüşmediğim halde beni niye aramıyor desin ve snr o arkadaşına benim hayatımda biri var demiş arkadaşıda bunu syledi o onunla evlencek dedi hayatım karardı anlayacağın ona bunu sordum evet hayatımda biri var dedi sende hayatını kur dedi snr ben ağladım hakaret ettim ama merak ediyorum gerçekten biri var mı bu arada saçlarım hafif tam omzumda ve 2 ay boyunca hep beni takip etmiş öyle syledi bende 2 gün önce onu konyadan ankaraya yanıma çağırdım bugün bekledim gelmedi yarın son umudum gelmezse silecem defterden şimdi sormak istediğim şu hayatında biri var mı dediği gibi birde yüzyüze görüşmemiz varmı

cnm yaklaştın sylediklerine kesinlikle şimdi sana durumu syle anlatayım 1.5 yıl önce tanıştık biz bu beni aldattı snr bunu inkar falan etti bn bunu affettim snr 1.5 yıldır sanki hayatında varmışım yokmuşum gibi davranıyor sevgilimiyiz değilmiyiz bilmiyorum ama şunu biliyorum onun hayatında ben yokum anlayacağın canı istedikçe geliyor istemedikçe gidiyor çapkın anlayacağın 2 hafta önce beni artık hayatında istemediğini syledi bende yalvardım böyle yapma diye hayatımda biri var dedi ve ben olduğuna inanmıyorum olsa arkadaşlarına 2 aydır onunla görüşmediğim halde beni niye aramıyor desin ve snr o arkadaşına benim hayatımda biri var demiş arkadaşıda bunu syledi o onunla evlencek dedi hayatım karardı anlayacağın ona bunu sordum evet hayatımda biri var dedi sende hayatını kur dedi snr ben ağladım hakaret ettim ama merak ediyorum gerçekten biri var mı bu arada saçlarım hafif tam omzumda ve 2 ay boyunca hep beni takip etmiş öyle syledi bende 2 gün önce onu konyadan ankaraya yanıma çağırdım bugün bekledim gelmedi yarın son umudum gelmezse silecem defterden şimdi sormak istediğim şu hayatında biri var mı dediği gibi birde yüzyüze görüşmemiz varmı

saçların omuzlarındaysa görüşceksiniz siz.o barışmak isteyebilir bu sefer canım ama falı geçtim anlattıklarına göre bile barışma derim.huylu huyundan vazgeçmez emin ol.aşıksındır belki seviyosundur bişey diyemem buna ama zamanla unutursun.bak bende zamanında çok kötü bi ilişki yaşamıştım aldattı etti çok ağladım aşıktım çok kez geri döndü.niye döndü çünkü kafası uyuyodu bana seviyodu kendince ama aklı başka şeylerdeydi.böyle adamlardan hayır gelmez.hoş ben ondan sonra birini sevdim güvendim oda terk etti.hepsi aynı.

şunu sorayım sana hayatındaki bu kişiyle mutlu mu bu arada benim saçım tam omzumda uzun değil ben niaşnlanacağını duydum öyle demiş arkadaşına eğer hayatında birisi varsa o insanla mutlu mu değilmi boyumda 1.67

Son düzenleme:
şunu sorayım sana hayatındaki bu kişiyle mutlu mu bu arada benim saçım tam omzumda uzun değil ben niaşnlanacağını duydum öyle demiş arkadaşına eğer hayatında birisi varsa o insanla mutlu mu değilmi boyumda 1.67

mutlu değil bak sana mutluyum dese de değil o konuda eminim:) çok karışık şu anda hayatı.falda da dedim mutlu değil diye.hem ailevi hem etrafı tarafından mutsuz.ki bak sonuçta bu fal mutlu olsa bile atıyorum ki insan yaşattıklarını er geç yaşar canım buna inan çok gördüm ben.hiç sıkma canınıda görüşceksin sen bununla.yarın mı bilmiyorum zaman göremedim ama görüşmen var

birde hayatında biri var mutlu demiştin ben orasını anlayamadım evet biri laf taşıyor ama o kim onu bulamadım bu arada onu izleyen biri var dedin acaba ben olabilirmiyim onunla görüşmüyorum ya ama saçımı toplamıyorum ama barışacağımızı sanmıyorum çünkü çok inattır ve barışmaz bilmiyorum

Son düzenleme:
birde hayatında biri var mutlu demiştin ben orasını anlayamadım evet biri laf taşıyor ama o kim onu bulamadım bu arada onu izleyen biri var dedin acaba ben olabilirmiyim onunla görüşmüyorum ya ama saçımı toplamıyorum ama barışacağımızı sanmıyorum çünkü çok inattır ve barışmaz bilmiyorum

bi kızla mutlu duruyo evet ama hayatı çok karışık ve mutsuz canım onu demek istedim.düzgün cümle kuramamışım falda nereyi görürsem öyle yazıyorumda toplayamamışım cümleyi.bak falda gördüğüm saçı omuzlarından hafif uzun ve kabarık biraz saçlı bi bayanla görüşmesi.ama bu görüşmeyi özellikle izleyen saçı toplu başka bi bayan var

saçlarım düz zaten kabarık değil sadece banyodan çıkınca kabarıyor ama benim kafamı karıştıran şu ben buna 2 ay önce arkadaşı benisbh 8 aradı rüyamda seni gördüm diyerek bende o ara onunla konuşmuyordum snr konu ondan açılınca ondan vazgeçtim ben ondan dedim sanırım buda onu yetiştirdi bilmiyorum snr bu arkadaşının yanına gitmiş beni sormuş aramıyor diye 2 ay boyunca aramamıştım oda o seni unuttu demiş snr buda iyi iyi diyerek arkadaşına benim bi sevgilim var demiş ciddiyiz ama bunu kimseye syleme demiş 2 hafta snr ben benimkine nasılsın diye msj atmıştım arkadaşıda bana neden msj attın dedi bende içimden geldi dedim snr ben sbh syleyecem sebebini dedi ve o akşam onunla nasılsın falan diye öylesine konuştuk arkadaşı sbh aradı beni aramızda kalsın ama o evlenmeyi düşünüyor kimle olduğunun bi önemi yok onun hayatında biri varmış bana öyle syledi ve bunu sana sylediğimi bilmesin dedi bende onu araım işte ankaraya gel falan dedim oda gelememe işteyim nöbetim var dedi bende gel işte dedim oda sen gel ben niye geliorum dedi bende şehir dışına çıkamam dedim snr bana hayatında biri var mı dedi bi anda bende yok dedim snr ona sordum oda hayatımda evet biri var dedi bende neden bana sylemedin bunu daha önceden 2 ay oldu falan dedi bende başladım hakaret etmeye işte yaktığın can kadar yanın yansın dedim snr görüştük tkrar 1 hfta snr aradım bnim sevgilim va arama beni seni polise veririrm falan dedi sen nasıl bunu yaptın bana dedim hiç mi sevmedin dedim oda hiç sevmedim dedi bu 2 gün öne dedim cmartesi yada pazar seni bkliyorum dedim bugün ses çıkmadı sence bu bhsettiğin hala ben miyim

saçlarım düz zaten kabarık değil sadece banyodan çıkınca kabarıyor ama benim kafamı karıştıran şu ben buna 2 ay önce arkadaşı benisbh 8 aradı rüyamda seni gördüm diyerek bende o ara onunla konuşmuyordum snr konu ondan açılınca ondan vazgeçtim ben ondan dedim sanırım buda onu yetiştirdi bilmiyorum snr bu arkadaşının yanına gitmiş beni sormuş aramıyor diye 2 ay boyunca aramamıştım oda o seni unuttu demiş snr buda iyi iyi diyerek arkadaşına benim bi sevgilim var demiş ciddiyiz ama bunu kimseye syleme demiş 2 hafta snr ben benimkine nasılsın diye msj atmıştım arkadaşıda bana neden msj attın dedi bende içimden geldi dedim snr ben sbh syleyecem sebebini dedi ve o akşam onunla nasılsın falan diye öylesine konuştuk arkadaşı sbh aradı beni aramızda kalsın ama o evlenmeyi düşünüyor kimle olduğunun bi önemi yok onun hayatında biri varmış bana öyle syledi ve bunu sana sylediğimi bilmesin dedi bende onu araım işte ankaraya gel falan dedim oda gelememe işteyim nöbetim var dedi bende gel işte dedim oda sen gel ben niye geliorum dedi bende şehir dışına çıkamam dedim snr bana hayatında biri var mı dedi bi anda bende yok dedim snr ona sordum oda hayatımda evet biri var dedi bende neden bana sylemedin bunu daha önceden 2 ay oldu falan dedi bende başladım hakaret etmeye işte yaktığın can kadar yanın yansın dedim snr görüştük tkrar 1 hfta snr aradım bnim sevgilim va arama beni seni polise veririrm falan dedi sen nasıl bunu yaptın bana dedim hiç mi sevmedin dedim oda hiç sevmedim dedi bu 2 gün öne dedim cmartesi yada pazar seni bkliyorum dedim bugün ses çıkmadı sence bu bhsettiğin hala ben miyim

canım görüşüceksin bak gerçekten içini biraz ferah tut. ama görüşsen nolucak ki böyle bi adamdan hayır gelmez ha egonu tatmin edersin evet ama görüşmemek daha iyi bence.lütfen üzülme erkeklere değmez emin ol.

bu arada cvpta vermedi msja bu sarışın kadının saçında benim saçım aynı onun gibide sarışınım

mesaj atma sen ona.erkekler kendini iyice bişey sanıyo öyle yaptıkça.canım dediğim gibi işte omuzundan çok az uzun gibi gördüm ama buna yakın sensin diyorum bi için rahatlasın artık:)

bensem seviyor mu bu beni :DDD

canım bak adam bu kadar laf etmiş neler yaşamışsın sevse ne değişecek.bu adam kör kütük aşık olsada huyundan vazgeçmez yapma böyle bitir zamanla geçer aklından da gider zor değil.güçlüsün her kadın güçlüdür

kaç kere bitirmeye çalıştım vazgeçtim yurtdışında vazgeç benden dedi vazgeçtim bi kez 10 gün snr geri geldi 3 yada 4 kez işte snr türkiyeye gelecekken dedim yazma diye snr tlf numaramı istedi snr aradım konutum snr benden vazgeç dedim bende vazgeçemedim böyle yani

kaç kere bitirmeye çalıştım vazgeçtim yurtdışında vazgeç benden dedi vazgeçtim bi kez 10 gün snr geri geldi 3 yada 4 kez işte snr türkiyeye gelecekken dedim yazma diye snr tlf numaramı istedi snr aradım konutum snr benden vazgeç dedim bende vazgeçemedim böyle yani

bilirim çok çok benzer değişik bi versiyonunu yaşadım.istikrarlı olucaksın için acısada konuşmicaksın.başka türlü olmuyo biliyorum 2 yıl hayatımdaydı benim de ama bitti sonunda çok şükür hatta o geçti gitti başkasını bulmuştum oda gitti hoş:)) ay hadi sende bana bak fal

Back
X