Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde oyleydi yandan cok guzel ama önden domuz burnu gibydi:) neyse cok skur şimdi duzeldi...darısı size..
Kendini iyi hissetmene sevindim. İnşallah benimki de düzelir. 1-2 ay daha beklemeyi düşünüyorum. Belki düzelir. Düzelmezse bir çaresine bakıcaz artık![]()
ama senin henuz cok yeni 1,2 sene kesin sart burnunn oturması için ,baska dr a amelıyat olan arkadasları gordum onların ki baya inmişti ama benimki inmedi...insallah seninde iner zamanla ki iner bence,o yuzden cok acele etme,tam manasıyla burn 1senede oturuyo cunku....
Cnm memnunmusun burnundan bi sorun yadadinmimrb arkadaslar revizyon olalı 2hafta oldu şimdilik gayet iti hafif bi şişlik var ama o inince daha guzel olcak sanrım..şimdiden bile estetik oldugunu anlamıyolar en cokta buna sevınıyorum...burnumun ucunu indirdi ve kulaktan aldıgı kıkırdakları ekledi.....insallah ilerde bi problem olmaz şimdilik iyi gibi.....
Mrb, ameliyat oldun mu.benim burnumda cok kotu oldu..son durumun nedir acaba..mrb arkadaşlar,3sene once yakup avşara burun amelıyatı oldum fakat fazla kalkık ve kucuk oldu hatta burnumun üstünde şişlikler ındkce kemer gıbı bısey cıktı, o esnada hamıle kaldım dogum emzırme derken 28nısana revızyon tarıhı verdı,daha dogal ucu daha assada bı burun yapıcam hıc korkma dıo ama ılkınde sorun yasadıgım ıcın korkuyorum ya daha kotu olursa ,yakup beye revızyon olan arkadaslar varsa yazarsa cok sevınrm...
merhaba.revizyon için doktor arıyorum.aranızda yakup avşara veya erol kışlaoğluna revizyon olan varmı.
hmm anladım sanırım barış çakırla tekniği aynı. kıkırdakları kıyma gibi yapıp enjekte etmek. Yalnız barış bey karından yağ alma olayını yapmıyo bak onu bilmimyodum. Bana nazım çerkeş kaburgayı sercez üstüne zar sercez demişti bence bu yöntem daha iyi gibi ya. Peki yakup bey zamanla bu kıkırdaklarda erime olur mu? dedi ne dedi? Sinirlerim bozuluyo foruma takıldıkça çok üzülüyorum bir sürü insanın kıkırdakları erimiş, kaymış ve 3.cüyü olmaya başlamışlar bu nasıl bir zorluktur anlamadım gitit ya..