arkadaşlar,yakup avşar'a revizyon olan varmı?

Kendini iyi hissetmene sevindim. İnşallah benimki de düzelir. 1-2 ay daha beklemeyi düşünüyorum. Belki düzelir. Düzelmezse bir çaresine bakıcaz artık ;)

ama senin henuz cok yeni 1,2 sene kesin sart burnunn oturması için ,baska dr a amelıyat olan arkadasları gordum onların ki baya inmişti ama benimki inmedi...insallah seninde iner zamanla ki iner bence,o yuzden cok acele etme,tam manasıyla burn 1senede oturuyo cunku....

ama senin henuz cok yeni 1,2 sene kesin sart burnunn oturması için ,baska dr a amelıyat olan arkadasları gordum onların ki baya inmişti ama benimki inmedi...insallah seninde iner zamanla ki iner bence,o yuzden cok acele etme,tam manasıyla burn 1senede oturuyo cunku....

ben zelden msj attım ama sanırım cvplayamıcaksın msj sayın az oldugu ıcın.burdan cvplarsan cok sevınırım

Gun aydin, klubda yeniyim, ben Yakup Avshara emeliyyat oldum, malesef bende de burun chox minik ve galxig oldu :((. Shimdi revisyon emeliyyat olacaq.

Kelinmerhemi ve Leona, ve Pinkgirl16, lufen bene yardimchi ola bilersinizmi ve revisyon neticleri ile paylasha bilermisiniz?

Kelinmerhemi, sizin emeliyyat artig 3 yildir ki olub, elave inject olunan kıkırdag tam olarag oturushubmu? Yani burun tam olarag dogal gorunurmu? Emeliyatdan sonra kach gun nefes almaq zor oldu?

Leona ve Pinkgirl16, siz revisyon emeliyyat oldunuzmu ve eger evet, onda sizde de elave kikirdag elave edildi?

Suallarimi cavablandirsaniz size chox chox minnetdar olardim, ozum tekrar emeliyyata gore chox heyacanliyim. Gabagcadan teshekkur edirem.

mrb arkadaslar revizyon olalı 2hafta oldu şimdilik gayet iti hafif bi şişlik var ama o inince daha guzel olcak sanrım..şimdiden bile estetik oldugunu anlamıyolar en cokta buna sevınıyorum...burnumun ucunu indirdi ve kulaktan aldıgı kıkırdakları ekledi.....insallah ilerde bi problem olmaz şimdilik iyi gibi.....
Cnm memnunmusun burnundan bi sorun yadadinmi

mrb arkadaşlar,3sene once yakup avşara burun amelıyatı oldum fakat fazla kalkık ve kucuk oldu hatta burnumun üstünde şişlikler ındkce kemer gıbı bısey cıktı, o esnada hamıle kaldım dogum emzırme derken 28nısana revızyon tarıhı verdı,daha dogal ucu daha assada bı burun yapıcam hıc korkma dıo ama ılkınde sorun yasadıgım ıcın korkuyorum ya daha kotu olursa ,yakup beye revızyon olan arkadaslar varsa yazarsa cok sevınrm...
Mrb, ameliyat oldun mu.benim burnumda cok kotu oldu..son durumun nedir acaba..

Leona Selam,
Burnun düzeldi mi yoksa revizyon mu gerekti? Revizyon olduysan kime oldun, revizyon istediğin gibi oldu mu?
Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Teşekkürler.

merhaba.revizyon için doktor arıyorum.aranızda yakup avşara veya erol kışlaoğluna revizyon olan varmı.

Dolunay Selam,
bu başlığı sen açmışsın. Üzerinden epey bir zaman geçmiş. Sorularına cevap bulabildi mi? Revizyon oldun mu? Olduysan tecrübelerini bizlerle paylaşabilir misin. Teşekkürler.

hmm anladım sanırım barış çakırla tekniği aynı. kıkırdakları kıyma gibi yapıp enjekte etmek. Yalnız barış bey karından yağ alma olayını yapmıyo bak onu bilmimyodum. Bana nazım çerkeş kaburgayı sercez üstüne zar sercez demişti bence bu yöntem daha iyi gibi ya. Peki yakup bey zamanla bu kıkırdaklarda erime olur mu? dedi ne dedi? Sinirlerim bozuluyo foruma takıldıkça çok üzülüyorum bir sürü insanın kıkırdakları erimiş, kaymış ve 3.cüyü olmaya başlamışlar bu nasıl bir zorluktur anlamadım gitit ya..

Pinkgirl16 Selam,
hesabın pasif görünüyor, sitede yeniyim mesajları alıyor musun bilmiyorum. Ama yine de sormak istiyorum. Sen revizyon oldun mu? Olduysan memnun kaldın mı, doktorunu tavsiye eder misin? Teşekkürler.

Back
X