Arkadaslar yalniz birakmayin beni

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar hamileliktenmidir nedir kendimi yalniz hissediyorum bide gereksiz bi insanmisim gibi hissediyorum surekli yatyorum aksama kadar agrilardan hic rahat hareket edemiyorum off.mutsuz hissediyorum yalniz onemsiz

Karnında bebek olan bir kadın nasıl gereksiz olur canım sen bir can daha taşıyorsun.Kendini çok özel hisset,şımart .Ne mutlu sana ki böyle bir mucizeyi yaşıyorsun.

Can taşıyorsun,nasıl önemsiz hissedersin.Keyfini çıkar,ağrıların da geçer umarım yakında.

Karnında bebek olan bir kadın nasıl gereksiz olur canım sen bir can daha taşıyorsun.Kendini çok özel hisset,şımart .Ne mutlu sana ki böyle bir mucizeyi yaşıyorsun.
Sagolun ama oyle ya bide sonuncu ayim biban once dogurmak istiyorum hamilelik daaraltti beni ortada bebek yok bisey yok bisyruagri sorun

Hiç anneler gereksiz olur mu?
Karnında pamuktan bir can var.
Hamilelikten dolayı böyle hissetmen çok normal.
Allahım ağrılarını hafifletip,bebeğine kavuşmanı nasip eylesin inşaallah.
Hep güzel şeyler düşün. Bu ağrılar,depresif haller de geçecek. :)

Sagolun ama oyle ya bide sonuncu ayim biban once dogurmak istiyorum hamilelik daaraltti beni ortada bebek yok bisey yok bisyruagri sorun

Son aylar gerçekten çok zor haklısın.Benim de iki çocuğum var.Kızım haziran doğumlu son günler geçmemişti bir türlü.Ama bebek doğunca ilk aylarda çok yorulacaksın al önüne meyveni,çerezini film seyret bol bol dinlen,uyu.İnan bu günlerini arayacaksın bebiş doğunca :)

Agrılarin neye bağli ? Bende doğum yaptim ama ağrım yoktu. Birde erken doğum tehlikem vardi beni o halde ağrim çok olmadi. Bu ağrilarin normal mi ? Yoksa yalanci kasilmalarmi canini yakiyor ?

Ne bilim herkes oyle diyo da ben de agrilardan yatacama bebemle ilgilenirim diyorum

Ya hepsi var kasilma var bel sirt kasik cok kotu agriyo
Biraz daha dayanicaksin canim ben genelde yan yatardim karninin altina yastik koy . Bacaklarinda ağriyordur kesin, koltuğun bas taraflarinada koyabilirsin . Ben genelde oyle yapardim . Insallah hayirlisi ile Allah kucağina almayi nasip etsin

Biraz daha dayanicaksin canim ben genelde yan yatardim karninin altina yastik koy . Bacaklarinda ağriyordur kesin, koltuğun bas taraflarinada koyabilirsin . Ben genelde oyle yapardim . Insallah hayirlisi ile Allah kucağina almayi nasip etsin
Sagol ayaklarimi kaldirarak yatiyorum yan yatincada ne tarafa yatarsam kengi giriyo o tarafim agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…