Nişan attıktan sonra

Ablacığım her kötü (görünen) olay yaşayanlar için bazı dersler barındırır. Adam zaten berbatmış üzülecek bir durumun yok ama sen ders aldın mı buna bakmalısın. sadece ev, araba için mi evlenecektin yani, bu şekilde rahat hayat için evlenenler genelde çok kötü evlilikler yaşıyor, çok kötü olaylara maruz kalıyor ama kendi gelirleri olduğu için boşanamıyor kapana kısılıp kalıyor. Evren sana başına bunlar gelmeden süper bir mesaj yollamış, kimseye yamanma , karşı taraf parasını yedirse bile ya başına kakar ya para diye senin beynini yer,ezilirsin. Onun yerine kendi paran olsun kimseye ağız eğme. Para için ona buna yamanmak yerine nedne kendi gelirini arttırmanın yollarına kafa yormuyorsun? Kendi kazancın, kendi hayatyolun olsun kimseye yamanma bana kalırsa.
Çok haklısınız kendi mesleğim var çok şükür eğer evlenseydim çalıştırmayıp kendine muhtaç edecekti kendi paramı kazanıp harcamak en güzeli az veya çok

Sürekli aynı konuyu açıyorsunuz. Nişanı atalı daha ne kadar oldu ki bir anda her şeyin düzelmesini bekliyorsunuz. Size tavsiyem, hayatta sadece kendi kaynaklarınıza (kendiniz ve aileniz) güvenin. Bir erkekle gelen kaynaklar o erkekle gider. Bu gerçekliği bir kadın olarak hepimiz artık hazmetmeliyiz. İlk önce bir acınız geçsin, psikolojiniz düzelsin sonra arayışa çıkın yoksa bunun bir benzerini bulursunuz. Daha iyisini bulamam diye de düşünmeyin. Hayatımda nişan atan ve sonra pişman olan bir kişiye rastlamadım.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki nişan atmıştım haklı sebeblerim vardı bugün nikahımız vardı çok hüzünlendim onun imkanları iyiydi evi arabası vardı rahat ederim demiştim kendimce ama karakteri çok sertti ben erkeğim ben ne dersem o havalarına girmişti hakaret de ediyordu ama sanki başkasını sevemeyecek gibiyim daha iyisi çıkmayacak gibi bi düşünce geliyor çevremdeki insanlar evli hep ben yalnız kalacak gibi hissediyorum bazen çok düşüyorum Morel olarak.annem sorununuz ne diye mesaj atmıştı en son hiç düşmedi peşine hiç konuşalım çözelim vs de demedi aramadı annemi noldu vs gibisinden nasıl bu süreci atlatabilirim yeni birileriyle flört etmek içinde erken daha ama başka biri girmeden hayatıma zor bitirir gibiyim veya bana tavsiyeniz nedir ne yapmalıyım veya benim hatam var mı kendimi sorguluyorum dertleşelim kızlar
O iyi dediğin imkanları sana kullandırmazdı ki bu adam.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki nişan atmıştım haklı sebeblerim vardı bugün nikahımız vardı çok hüzünlendim onun imkanları iyiydi evi arabası vardı rahat ederim demiştim kendimce ama karakteri çok sertti ben erkeğim ben ne dersem o havalarına girmişti hakaret de ediyordu ama sanki başkasını sevemeyecek gibiyim daha iyisi çıkmayacak gibi bi düşünce geliyor çevremdeki insanlar evli hep ben yalnız kalacak gibi hissediyorum bazen çok düşüyorum Morel olarak.annem sorununuz ne diye mesaj atmıştı en son hiç düşmedi peşine hiç konuşalım çözelim vs de demedi aramadı annemi noldu vs gibisinden nasıl bu süreci atlatabilirim yeni birileriyle flört etmek içinde erken daha ama başka biri girmeden hayatıma zor bitirir gibiyim veya bana tavsiyeniz nedir ne yapmalıyım veya benim hatam var mı kendimi sorguluyorum dertleşelim kızlar
Emin ol onun kadar aşağılık birini bulamazsınız ha bulursan sana 🏅 takacağız burada.Adam küfürbazın tekiydi,bugün evlenseydin artık ananı babanı rüyanda görürdün ne seni gönderirdi ne kendi giderdi,kendi ailesinden çıkmazdı sizden kaynana evinde mutfaktan çıkmazdınız ....

Emin ol onun kadar aşağılık birini bulamazsınız ha bulursan sana 🏅 takacağız burada.Adam küfürbazın tekiydi,bugün evlenseydin artık ananı babanı rüyanda görürdün ne seni gönderirdi ne kendi giderdi,kendi ailesinden çıkmazdı sizden kaynana evinde mutfaktan çıkmazdınız ....
Bunların bende farkındayım da hayal kurdum gözümde büyüttüm değerini kendimi suçluyorum bazen acaba ben mi çok üstüne gittim siniriyle oynadım diye

Sürekli aynı konuyu açıyorsunuz. Nişanı atalı daha ne kadar oldu ki bir anda her şeyin düzelmesini bekliyorsunuz. Size tavsiyem, hayatta sadece kendi kaynaklarınıza (kendiniz ve aileniz) güvenin. Bir erkekle gelen kaynaklar o erkekle gider. Bu gerçekliği bir kadın olarak hepimiz artık hazmetmeliyiz. İlk önce bir acınız geçsin, psikolojiniz düzelsin sonra arayışa çıkın yoksa bunun bir benzerini bulursunuz. Daha iyisini bulamam diye de düşünmeyin. Hayatımda nişan atan ve sonra pişman olan bir kişiye rastlamadım.
Burası iyi geliyo bana o yüzden döktüm içimi dediğiniz gibi biraz zaman geçsin unuturum teşekkür ederim yorumunuz için bana çok iyi geldi burası ♥️

Bunların bende farkındayım da hayal kurdum gözümde büyüttüm değerini kendimi suçluyorum bazen acaba ben mi çok üstüne gittim siniriyle oynadım diye
Ne alaka? Bende eşimle kavga ediyorum bazen cinslik yapıp damarına basıyorum ne bana ne sülaleme bir kez küfrünü duymadım.Karakter ahlak meselesi bu. Her ota boka ağzından tüm sülaleyi sıradan geçirecek küfrü kusuyorsa,sen canım dersin senin canını bilmem ne yapayım der.....

Eski konunu okudum biraz ailenize hakaretler ediyormuş. Yatları katları olsun isterse benim aileme hakaret edecek onu boğardım herhalde.
Mal mülk bunlara bakarsan mutlu olamazsın ki. Ne yani bi evi bi arabası mı sana cazip geldi?
İnsanın kendi parasını kazanması kadar güzel bir şey yok eşinde olsa yine ekonomik özgürlüğün senin elinde olmalı. Bu hırto o maddi imkanları evlenince senden esirgerdi emin ol..

karakteri çok sertti ben erkeğim ben ne dersem o havalarına girmişti hakaret de ediyordu ama sanki başkasını sevemeyecek gibiyim daha iyisi çıkmayacak gibi bi düşünce geliyor
Iyyyy yani cidden, çokkkk doğru bir şey yapmışsın ayrılmakla, zaten başta işin neydi bu herifled ama neys orasını karıştırmicam. Sen de kendi kendine aklını bulandırma bence.

Ayrıca bundan daha iyisi çıkmayacak gibi geliyor derken? Bu iyi değil ki zaten. B*k gibiymiş bu.

Back
X