Arkadaşlar, yanlış yoldamıyım sizce?

arkadaşlar anlatamıyorm ben derdimi aldatmayı bikere kabullenerek hata yaptım ama o konular kapandı..şimdi he rşey cok güsel nsl ayrılabilrim onu soruyorm sze..!

Madem şimdi herşey çok güzel,ayrılmayın..
Dışarıdan okusun,eğitimini tamamlasın..
Mutlu,mesut yaşayın!:icecream:

bence o kendini garantiye alacak sadece yüzükle. Seni de bıraktığı gibi bulmak istiyo böylece. aldatmak mı sevgi?

arkadaşlar anlatamıyorm ben derdimi aldatmayı bikere kabullenerek hata yaptım ama o konular kapandı..şimdi he rşey cok güsel nsl ayrılabilrim onu soruyorm sze..!

beni aldatan biriyle ciddi bir yola giremem dersin. eski defterleri açarsın. hoşça kal dersin. olur biter.

önce kafanda bitir. istedikten sonra bahane bulmak kolay.

aldatılmak en kötü şeydir.çok seviyorsan bile sakın affetme derim.en acı duygudur.Allahım sen koru mafoldumben

aldatılmayı hazmedebilirim sanıyordum ama hazmedemiyorum o nedenle senle ciddi adım atmaya cesaretim yok de..
yalan da değil ayrıca

ii de güzelm daha çıkarken aldatan adam evlennce yıllr sonra sana bakr mı sanıosun
bence hazır o askerdeykn rahat unutrsun ayrılığı yavaş yavaş kafana koy bence
hem çok sevdğin hem de sana değer veren başka bi erkek çıkacaktr umarm karşına

of of of evet yanlış yoldasın
o nasıl bakıyor senin yüzüne utanmıyor mu
hiç bişey yapmana gerek yok herşey senin elinde zamanla onsuz olmaya alışırsın biliyorum çok zor ama bir ömür geçirilecek adam değilmiş bunu anlamışsındır sen de. zaten askerde yüzünü de görmeyeceksin
inşAllah karşına daha hayırlı insanlar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…