sankı doktorda bana boyle bırsey yapıcanı soyledı sans dahamı yuksek olıyor bunda
Adetin 21. günü rahimden parça alınıyor...Co cultur (yapay rahim uygulaması için )
ben co-culturle ilk denememde ikizlerime hamile kalmıştım...
canım senide takip ediyorum tedavin hayırlı olsun.olmdı diye üzülme vardır birhayır belki yapacağın zaman tutacak.ben internete yapay rahim diye girdim ordan oku şans yükseliyomuş bana doktorum teklif etti
saol canım ıhsallah
yası buyuk olanlarda yapılıyor dıye okudum sankı nıye doktorum bana boyle bırsey dedıkı acaba
bademcim evet senin yaşadıkların çok acı rabbimin sınavı inşallah bu sefer yüzün güler sınavı başarıyla geçmişindir.keşke bu seferde yapsaydın çokta uzun surmuyo herhalde parça alındıktan kaç gün sonra trasver oluyo onu bilmiyorum.....korkum dondurulmuş emriyolar parçaya koyulduğunda ne kadar yaşarlar ya ölürlerse inan okadar korkuyorum ya tutmazlarsa.allahım yardım etsin hepimize :Saruboceq:
yaşı büyük olanlarda mı ? alakası yok canım..birden fazla başarısız tüp bebek denemesi olanlarda uygulanıyor.Ama ben ilk denemede yaptırmıştım..Çok ta faydalı olduğuna inanıyorum..
ınternette oyle okudum okudugumu soyledım
yoo kafamı takmıyorum doktorum ne derse o ona guvenıyorum
amın ıhsallah
ppekı bırsey sorucam benım embrıyoları dondurdular onlarlada yapılıyormu bu işlem yasarlarmıkı
Yapay rahim uygulaması nedir?
Yapay rahim ifadesi yanlış anlamalara yol açabilir. Tüp veya endometrium hücrelerinin embriyoların beslendiği ve desteklendiği beslenme medyumlarına katılması işlemi yapay rahim (ko kültür) olarak adlandırılmaktadır. Bu hücrelerin embriyoların sağlıklı gelişmesini sağladığı, implantasyon ve gebelik oranlarının arttığı bilimsel olarak gösterilmiştir. Her hastaya uygulanmamaktadır. 40 yaş ve üstü, veya tekrarlayan implantasyon başarısızlığı olan kötü prognozlu hastalara önerilmektedir. Günümüzde embriyo kültürü için geliştirilen sofistike besleyiciler sayesinde daha önce ko kültür uygulayan merkezlerin çoğu benzer gebelik oranlarına ulaştıkları için ko kültür uygulamayı bırakmıştır.
bak burda yasdan bahsedıyor
senın ıcın yazmadım canım
cok ıyı bır hastaneden alıntı dogru olup olmadıgını bız bılemeyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?