arkadaşlar yapay rahimle hamile kalan yada kalamayan varmı.

dondurulmuslara yapılıyormuymus bu canım benımkılerde donduruldu
ıhsallah bu sefer gelır melegın ne zaman baslıyorsun canım

canım evet dondurulmuşla eylül ekim gibi inşallah hep beraber hamile kalırız... doktorum bayramdan sonra dedi.artık ne zaman olur kısmet adetime bağlı

Son düzenleme:
balance 88 hangi hastane ve doktora gidiyorsun..bildiğim kadarıyla co cultur memorial de uygulanıyor ben 2 kere yaptırdım.toplamda 3 tüp bebek denemem oldu.2. ve 3 de co cultur yapıldı..3 de gebe kaldım şu anda 7 haftalık gebeyim.
21 günde rahimden hücre alınıyor ve kültür elde ediliyor.yumurtalar döllenince bu kültürün içine konuluyor.bu şekilde daha kuvvetli bağışıklığı daha fazla oluyor.co cultur de dondurulabiliyor.benim ilkinde kullanılan kültürüm tamamı çözüldüğü için ikincide başkasının co cultur üyle denendi.bu bile mümkün.
bu arada 42 yaşındayım 28 yaşında yumurtalıklarımdan biri alındı.diğer yumurtalığımın tubaları kapalı ve hidrosalfenks var.geçen yıl hem myom operasyonu oldum hemde sağlam olan yumurtalıktakı tubamın rahim bağlantısı kesildi.14 yıldır tek yumurtalıklı olmam yumurta sayımı ve kalitemi düşürdü.yumurta kalitesi için dhea kullandım ve bariz yumurta sayım arttı.bütün bunlara rağmen gebelik oldu.bence rahat ol.ben iyi bir merkezin para kazanmak için hastayı tekrar tekrar denetmek yerine en çabuk şekilde bebek sahibi yaparak hasta kazanmaya ve itibarını arttırmaya çalıştığını düşünüyorum.işalah bu denemende dileklerine kavuşursun.

Brüksel tüp bebekte de yapılıyor,kocaeli tıp ta da a.s

bebeğine sağlıkla kavuş inşallah canım :)

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bebeğini kucağınada rabbim almayı nasip etsin..bana umut oldunuz çok teşekkür ederim..bende senin fikrine katılıyorum.doktorum prf dr ümit özekici çevre tüpte yaptırıyorum doktorumdan memnunum 2. denememi 23 mayısta yaptım köşeden döndüm..kimyasal gebelik malesef ..2 dondurulmuşum var doktorum bu yöntemi deneyelim dedi inşallah bu sefet tutar...allahtan umut kesilmezmiş ve örnek sen ....maşallah canım

Arkadaşım bu dhea yı doktorun mu önerdi, ve tedavini nerede yaptırdın.bende 40 yaşındayım ve 2. denememde olmadı, çok çaresiz hissediyorum kendimi

Arkadaşım bu dhea yı doktorun mu önerdi, ve tedavini nerede yaptırdın.bende 40 yaşındayım ve 2. denememde olmadı, çok çaresiz hissediyorum kendimi

canım ilk denememde 3 tane yumurtam oluşmuştu 2 si döllendi ama çok kaliteli değillerdi.2. denemede doktorum dhea önerdi ama ben çok düzenli kullanmadım.genede 2 tane oldu 1i döllendi çok iyi kaliteydi.o dönemde psikolojik olarak bir çöküntü yaşadım ve nedense transfer yapılırken bile bu tutmayacak diyerek herkesi üzdüm.inanki doktorum benden çok üzüldü.3 kere de dhea yı çok düzenli kullandım ve başlangıçta 4 yumurta oldu 3 ü döllendi 2 si 1 kalite idi 3. günde neredeyse 5 gün transferi kalitesindeydi.1 yumurtada gene kaliteliydi. ve şu anda tek bebek gebeliğim var.bütün tedavimi memorialde yaptırdım.doktorum mustafa acetti.bir doktor olarak soğuk gibi dursada hastası adına sterese giren empati kurabilen bir doktor.hatta 2 tedavimde benim psikolojik durumumdan dolayı momorial tüp bebek merkezinin prof. u semra hanım bizzat ilgilendi. ama ben mustafa beyla olduğu kadar rahat ve huzurlu hissetmediğim için rica ettim ve mustafa bey dışında hiç kimse ile muhatap olmadım.sadece mustafa bey transfer yapmadığı için aynur hanım transferimi yaptı.ben her anlamda memnun kaldım ki oldukça kıl bir hastayımdır.randevu verildimi falan beklemeyi sevmem.tam açıklama beklerim vs.vs.
sana da tavsiye ederim..sevgilerimle dileklerin gerçeklerin olsun.

Bu gün co-cultur yani yapay rahim ek tedavisiyle 4 hücreli 1. kalitede tek embriyo transfer edildi..2. gün transferi..Beklemedeyim...:Saruboceq:

ben de dhea ya kendim başladım günde 50 mg ile (2 tane) sen ne kadar içiyordun? geçen ay başlarken kaç ntral folikülüm vardı alman söylememişi ama bu ay memorial a gittim 10 tane vardı. yaşıma göre çok iyi buldular. acaba dhea etki etmişmidir hemen? senin kullanma süren ne kadardı?

tedavini memorial demi sürdüreceksin..eğer öyle ise doktorun kim.mutlaka dhea kullandığını söyle doktora..ben 2. denememde başladım ve çok da düzenli kullanmadım.ama oluşan yumurtam çok kaliteli olmuştu..dhea yumurta sayısı kadar ve asıl önemlisi kalitesini arttırıyor.sonuçta 20 yumurtanda olsa farketmiyor en fazla 3 döllenmiş yumurta aktarılabiliyor. o da 40 yaş üstü ve bir çok kez tüp denemiş kadınlara.3 denememde günde 3 tane kullandırttılar ama bunun sebebi şişman olmamdı yani kiloma göre oranlayıp verdiler.yoksa normal kilodakiler bu tedavide 2 tane kullanıyor.toplam 5 yumurtam oldu 3 ü döllendi hepsi çok iyiydi.şu anda bri tane ile 8. haftaya gidiyorum.memorialde doktorum mustafa beydi.
işallah yüzünü güldürecek sonuç alırsın.hayırlısı olsun.

bakalım hastaneye karar vereceğim inşallah. ben hale hanıma gitmiştim. bana size 4 tane de embriyo yerleştirebilirim demişti ben de o kadr döllenen olursa neden olmasın isterseniz 5 de koyalım demiştim :roflol:dhea yı unuttum demeyi. ben kilo aldım son 1 senede çok kilom 71 boy 162. günde 2 tane alıyorum. yeterli mi acaba?

Son düzenleme:
Bu gün co-cultur yani yapay rahim ek tedavisiyle 4 hücreli 1. kalitede tek embriyo transfer edildi..2. gün transferi..Beklemedeyim...:Saruboceq:

bademcim demek yine co cultur yaptırdın inşallah tutunurlar.senin yazılarını okudum uykum var demişsin hamilelik belirtilerinden biri canım rabbim yine sana versin kucağına sağlıkla al bebişini canım..bende peşinden ekimde co culturla gelicem bana umut olucan bol şans canım

bademcim sanırım transferin olmuş inşallah tutar canım

Sağolun arkadaşlar ,tek embriyo olduğu için 12 değil 14. gün kan testi düşünüyorum..Bu gün transferimin 9. günü..

Umarım 2. denememde de co culturle 2. kez hamile kalmak nasib olur,benimle birlikte diğer arkadaşlara da inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…