Konu sahibi :)
S Sevgi__111 Son iliskim mesafe iliskisiydi. Ben dert etmiyordum mesafeyi bi’ sekilde buluşuyorduk. Son zamanlara kadar her bulusmamızda 6000₺ ödemisimdir rahat. Ki parasında olmadım hic, bazı huyları cok itti. Tıpkı sizin sevgilinizin size verdigi cevaplar gibi. En son bulusmamızı anlatayım. Lüx daire tuttum 7 günlük 2700₺ ödedim daireye. Bide bunun yemesi icmesi 7 günlük dısarıda yedik eee evede atıstırmalıklar aldık alkoller vs... alışveriş bile yaptık hepsini ödedim.
Yanımda alışveriş sitelerinde geziyor hangisini beğendin diyor... gösteriyorum. Hmm tamam param olunca alırım diyor. Üstüne 6-7 kez daha seçtirdi hepsinde param yok olunca alırım dedi. Bende tamam dedim. (Muhtemelen benim almamı istedi)
En son memleketlere dağılacağımız zaman biletler alınıyor ben aldım kartımdan bu baktım annesini yengesini arıyor “para yok bilet alamadım vs” içimden dedim ki şurdan şuraya parasız gelmek sürekli ağzından “para yok” cümlesinin düşmemesi. Benim teklif etmemi bekledi ama ben yinede biletini almadım. Ben döndüğümde şehire içime çok şey düştü. Aslında bunların hiçbirini ona dile getirmedim şöylesin böylesin vs... ayrılığa baska zeminler hazırladım. Tüm hesaplarını patlattım girdim, iyi yapmısım aslında yalanlar ortaya çıktı. Maskesi düşünce ortadan kayboldu.
Yani diyecegim o ki bana da eski sevgilisinin “paragöz olduğunu” ve bu yüzden ayrıldığını söylemişti. Hesaplarına girince aslında kızın onu sevmedigini ve karşılıksız olduğunu öğrendim. Yani yalandır eskinin zengin olduğu vs. Bunu dillendirmesi bile çirkin. Bitirin.