Arkadaşlar yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var... Lütfen okumadan geçmeyin

bırak gitsin sen kendini kurtar
resim dediğin birlikte çekildiğiniz usturuplu resimlerse ne problemi olabilirki
ama yok yinede korkuyorsan iste al resimleri sonrada vur tekmeyi
ne seni ne senin sevgini hak edecek adam değil inan bana
sana kıyamayacak saçının teline dokunurken eli titreyecek adam çoktur
bırak gitsin hiç bişeye değmez onun için bence canım

birlikte olduğun erkekle bişeyler yaşayıp yaşamamak tamamen senin tercihin canım.
ama böyle şeyler dayatmayla,zorla olmaz.iki tarafında istemesiyle olur.
iki taraf birbirini gerçekten sevip,değer verip,ciddi bir ilişki yaşıyorsa,bunun kararı da onlara ait.
erkek arkadaşın bunları istemiyosan çek git diyerek seninle sadece bunun için birlikte olduğunu düşündürüyo bana.
bence gerçekten seven bir erkek bunlarsız da yaşayabilir.
ben böyle birinin sevgisine inanmam.
sakın kendinden taviz verme.
sırf o bunu istiyor diye sen bunu yaşamak zorunda değilsin.
bunu ona açık açık söyle.
merak etme zaten gerçekten seviyorsa seni bunun için senden ayrılmaz.
ayrılıyosa da sevmiyor demektir.
doğru söze ne denir.
arkana bile bakmadan bırak o adamı.yoksa evlenince bile mutlu olabileceğini sanmam.o doyumsuz sadece,tek kişiyle yetiniceğini sanmam

yarı yolda bırakmazmış:oklava:arkadaşım tabiki yinede sen bilirsin ama böyle konuşan adamdan hayır gelmez.. sakın öyle birşey yaparım deme ne evlenmesi bu seni resmen kullanmak istiyor.. ne yani bi erkek o mu millet nasıl bekliyo ne terbiyesizlik bu.. ben sana diyim bugun yap yarın yüzüne bile bakmaz sen mahvoldugunla kalırsın.. kendini iyi kolla derim.. ve bu adamdan uzakdur bu zihniyette biri evlenincede yapar resmen bahane..:kızgın::kızgın:

arkadaşlar tek tek teşekkürler hepinize gerçekden vakit ayırıp yazdığınız için minnetarım sizlere.dostlarım bilmiyorum herşeyi yanlış anlamışım beni denemk için miş sanıırm herşey şimdi çok büyük değişim görüyorum kendiisnde herşey okadar güzel gidiyor ki size anlatamam kızlar gerçekden beni seviyo mu acaba kaybetceğini anladı veşimdi yapmıycağı şey yok.en kısa zmanda sözlenelim işe giriyim dedi napıyım kızlar akıl verin ailem karşı değil ona ama benim kafam karışık

canım en büyük bahanelerden biridir .. baktı karşısındakini kaybedecek aklındakini söyleyince ters tepti ben seni denemek için yaptım.. denemek nedir ya güveni yokmu sana oldu herşeyde sunacaktır bunu ben denemek için yaptım.. güzelim yine senin düşüncelerin ama bence tam anlamyla güven saglamadan bu adama hiç bir fedekarlkta bulunma kendinden birşey verme ..rabbim hakkında hayırlısını versin

eski kız arkadaşyla yaşadklarını yşamak istiosa ondan ayrılmasaydı o zaman..allah alah ya adama bak..gitsn başka karılara onlarla yapsn napıosa..yol yakınken dön canm..aynısını bende yaşadm "nasıl olsa ewlenıcez,ben senı yuzustu bırakmam" pehh.. butun erkeklerın lafı

bencede bunu uzatma cnmm ..erkek milleti işte hepsi aynı..sakın diyorum öyle bi hata yapma seviyorsanda.hem seven insan böyle birşey istemez bekler.beklemesini bilenin herşey ayağına gelirmiş.

E evlensin o zaman????
Ya da şöyle bir yol deniyebilirsin...

"Evet erkeksin, evlenene kadar git istediğin kişiyle istediğin gecelik ilişkiyi yaşa; ama 2 kural var :
1: Korun
2: Benim haberim olmasın"

Çapkınsa merak etme o zaten senin haberin olmadan çapkınlığını yapıcaktır. Emin ol ilişkiye girersen hiç bi değerin kalmaz....

Hayatın boyunca da "keşke ilk o olmasaydı" dememen için; ilk "o" olmamalı...

gerçekden haklıısn bu konuda sizlere tekrar teşekkür ediyorum yorumlarınız için gerçekden beni aydınlığa kavuşturdunuz

Back
X