• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var... Lütfen okumadan geçmeyin

birlikte olduğun erkekle bişeyler yaşayıp yaşamamak tamamen senin tercihin canım.
ama böyle şeyler dayatmayla,zorla olmaz.iki tarafında istemesiyle olur.
iki taraf birbirini gerçekten sevip,değer verip,ciddi bir ilişki yaşıyorsa,bunun kararı da onlara ait.
erkek arkadaşın bunları istemiyosan çek git diyerek seninle sadece bunun için birlikte olduğunu düşündürüyo bana.
bence gerçekten seven bir erkek bunlarsız da yaşayabilir.
ben böyle birinin sevgisine inanmam.
sakın kendinden taviz verme.
sırf o bunu istiyor diye sen bunu yaşamak zorunda değilsin.
bunu ona açık açık söyle.
merak etme zaten gerçekten seviyorsa seni bunun için senden ayrılmaz.
ayrılıyosa da sevmiyor demektir.

Aa ne ayıp mutlu edilmez insan zaten sevdiğinin yanında mutlu olur.
Çek git de ne demek amacı sadece cinsellik ozaman öyle gözüküyor.
Bence hiç değer verme arkadaşım asıl o düşünsün.Sevgi ,aşk bu değil.Nişanlıyken bile böyle şeyler olmuyor adamın istediğine baksen...:1shok:
Bence boşluktan böyle düşünüyorsun sen de. bunun sevilcek biryeri yookki.eminim ortada da bırakır böyleleri insanı.Hiç üzmesine izin verme canm ,bırak kime giderse gitsin.karşına sevdiğin sevildiğin kişi çıkınca çok daha iyi anlarsın bunu.Daha fazla üzdürme kendini.

sizce eğer çekip gidersem ben seni isteklerini yapamam ben hayatta namus için yaşarım dersem tavrı ne olur umarsamaz mı yoksa

Sizi bu konuda sıkıştırması onun size olan sevgisinde çok da gerçekçi olmadığı hissini uyandırdı bende.Sizin o konuyla ilgili yaklaşımınızı bildiği halde abuk subuk cümleler kurması bu ilişkinin çok da önemsenmemesi gerektiğinin ilk sinyallerini vermiş.Size saygı duyan bir erkek evlenene kadar bekleyebilir.Bu kadar mı gözü dönmüş bu erkeklerin ? :delphin:
Bu arada isteyen istedğini yaşayabilir.Herkesin hayatı kendine.Kimseyi yargılayamayız,ama sizin bu konudaki tutumunuz belli.Ona göre hareket edip,yol verin ...yerimseniben O zaman belki kıymetinizi anlar.Tabi iş işten geçmiş olur.O da yansın kendi derdine artık...-tatlicadiarzu-

evet inanın bu uzun süreli bir sevgi eskiden beri aşığım ona daha önceden de çıkıyoduk onun isteği üzerina ayrılmıştık o o süre içersinde başka birisyle görüşmüş 3 sene onunla birşeyler yaşadıkları kesin ama haklısınız ben gerçekleri konuşucam istemiyosa vazgeçicem bu sevgiden.

ama bence hata sende isteği üzerine ayrılıp bidaha o isteyince barışmışsın oda kendini bişey sanmış haliyle.birde hala onu düşünüp konuşucam diyorsun.ben olsam aramam bile.aradığında da ya birlkte olalım yada herkes yoluna dememişmiydin.bende yoluma gidiyorum deyip lafının altında bırakırdım onu.beni küçük görmek neymiş gösterirdim gününü Çok üzgünüm çoook

Mesleğiniz var..
Sanırım o da çalışıyordur..
Evleniverin madem..kaydirigubbakcemile4

bu senin kendi tercihin olmalı.
kimse neden yaptın neden yapmadın demez.
ama anlattığına göre sen istemediğin halde sana baskıcı imalar yapıyor."eğer birlikte olmazsak başkalarına giderim" gibi.
ben kendimi senin yerine koyuyorum bu şartlar altında ilişkiyi yürütemezdim.
birlikte olmak istesem dahi böyle davranması beni soğuturdu.
ayrılırdım çok da koymazdı,böyle bir insandan ayrılmanın üzüntüsü.

Namusla ilgisi yok canım bunu karıştırma
Senin görüşüne göre terstir anlarım
O zaman senin değerlerin öne çıkıyorsa
Ondan ayrıl, hem bayada ağır bir şekilde sana bunu itiraf etmiş..
Biraz hanzoluk yapmış... o ne biçim laflar öyle....:mymeka:

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyoruminanın allah hepinizden razı olsun ben bilgilendiriyoısunuız

senin yapacağın tek şey ozaman açıkça konuşmak ve hayatını çizmek.tek şey bu.

gerçekten seven bir erkek böyle baskılar yapamaz. Düşündüğün gibi kesin tavrını koy. Bırakırsa bırakır hiç üzülme. bazı erkek de beraber olur ondan sonra seni denemiştim evlenmeden beraber oluyorsan herkesle olursun gibi bahaneler arar. Böyle şeyleri çok duyuyoruz. Seviyorsanız ve bir maniniz yoksa evlenmeyi neden düşünmüyorsunuz? Gerçi ben olsam sen razı olmasan başkasını bulurum diyen adamı o an terkederdim o başka.

:oklava:
arkadaşlar deli gibi seviyorum onu amaonun beni sevdiğine karşı şüphelerim var.çünkü o daha çok yanımdayken gözü etfafta.bana neden böyle etrafa bakıyorum biliyomuun dedi neden dedim sen beni mutlu etmiyosun dedi.napmalıyım dedim.beni mutlu et dedi.arkadaşlar inanın elimden geleni yapıyorum onun için ama anladımki o daha fazlasını istiyomuş başka şeyler bekliyomuş.neden allahım neden birisne değer vermek suç muı çok üzüntülüyüm dostlarım çok.anladığım kadarıyla onun demesiyle benle birlikde olmak istiyor .bana tel eğer istediklerimi yapmassan başka kadınlara giderim dedi sonuçda evlenicez dedi sonuçda erkeğim dedi hıı eğer gerçkden istemiyosan çek git dedi.ben kimseyi yüz üstü bırakmam yaptığın hiç bir şeyden pişman olmazsın dedi.seviyorum arkadaşlarım ama evlenmeden onunla birlikde olamam bu bana yakışmaz.herşeyden önce benimailem var benden güzel şeyler bekleyen var bu zmana kadar hayatta hiç bir yanlışım olmadı kimsenin eli elime değmedi namus benim içinhayatta ilk önce gelir onun için yaşıyoruz hayyatta arkadaşlar üzügünüm sevdiğim adamdan bunları duymak benle sadece bedenim için birlikde olduğunu düşünüyorum ama olamıcak eski kız arkadaşınla yaşadıklarını yaşamak istiyor ama gerekeirse sevgiden de vazgeçmeye hazırım

canım seni gercekten seven birisi olsa istekleri olmaz o kadar tanıdıgım varkı 5 sene cıkıp sevdıınden bısı ıstemıor
senı gercekten seviyorsa bekler
senı boyle bır rıske atamaz bu senınle ewlenmeyı dusumuyor karısı gozuyle gordugu bırısıne hıç bır erke boyle davranaz eger mezhebı genısse dıyecek bır seyım yok
yaaa nısanlıyken ble el surmuyorlar kaza olur ölürüm die dusunuyorlar sen bunu bırak onun ısteıgını verme cınsellık onun aklını ortmus onun aklı s..... de....
ileride evlenebılırsın onunla meala hasta oluyorsun dr 2 ay cınel ılışkı yok dıyor senı aldatacak o zaman veya lohusalı oluyor ve hamılelıgın son donemlerı bu adam senı aldatr sen ayrıl bundan bunun aklı s....sında :(

tek tek kısa cümleler yerine hepsine cevap verseniz bir mesajda?
neyse..

deminki mesajımda da söyledim.
bu zihniyette bir insanın ağzına evlilik lafını almasının tek sebebi tufaya getirmektektir bana göre..
ister birlikte olursunuz ister olmazsınız o sizin kendi seçiminiz..
ama seven insan böyle davranmaz, evlenmeyi düşünecek insansa durup durup hadi yatalım nasılsa evleneceğiz diye ısrar etmez..

Pardon onun işsiz olduğunu okumamıştım. Bu durumda evliliği düşünemezsiniz tabii ki.

arkadaşlar haklısınız belkide vazgeçmek bence daha hayırlı olucak kendisi şuanda burda yok 10 gün sonra gelicek telsöylemem dahamı doğru olur yoksa yüz yüzemi söylüyümya ben seni denedim derse ne yapmalıyım

Back
X