• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var... Lütfen okumadan geçmeyin

sizce eğer çekip gidersem ben seni isteklerini yapamam ben hayatta namus için yaşarım dersem tavrı ne olur umarsamaz mı yoksa

bunun namusla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
ben böyle birşey yaşamak istemiyorum,bu benim görüşüm ve bana göre ters eğer sen bunun için benden ayrılacaksan ayrıl de bence.

güzelim ;

zengin parasıyla,
züürt de karısıyla oynarmışşş....

bu arkadaşın işsizlikten resmen canı sıkılmış kendine meşgale arıyor

çok tebri ederim doğrusu bebeğim....

bence hiç arkana bakmadan ;
topukların popona vurasıya bir hızla kaç o arkadaştan....

böyle istek olmaz çiçeğimm insan sevdiğine verdiği değeri böyle belli etmez.... ne demek o laf yaa saçmalamış iyice....

bi erkekğin lafına bakıp ta sakın ha kendi değerlerinden vazgeçme canım....

uzaklaş bir an önceee...

seni gerçekten seven erkek sana saygı duyardı canım bu adamda saygının zerresini göremedim...

ne demek dışarda başka kızları kesiyor ???

mutluluk eğer buysa kusura bakma canım sen git kendini mutlu edecek başka kızlarla yoluna devam et de ve...

yol ver gitsin bebeğimmm...

gerçek aşkı yaşaman dileği ile canım...

arkadaşlar akşama yazıcam net birşekilde şuada işde olduğum için kısa cvplar veriyorum kusura bakmayın

Bu ádam´istedigini elde etikden sonra, seni yari yolda birakmassa, bende karadonlukiz oliim

bana güven, senle evlencem diyenden kork, evlenecek olan bunu zaten dile getirmez, direk teklif eder, anasini babasinida alir gelira.s.süprizzzzz

canim tamam seviyon anladikta, ya kusura bakmayinda kizlar niye,nasil kendini bukadar birine kaptirabiliyosunuz,yok onsuz yasayamam filan,simdiye kadar nasil yasadin:mymeka:...nekadar cok öyle cani gönülden seviyonuz, sevebiliyosunuz (ruhsuzmuyum ne-tatlicadiarzu-)

bulunmaz hint kumasimi bu adam, dünyada baska adammi kalmadi, sen kendine deger verki karsindakide sana deger versin...

basdan yapmissin hatayi, o seni birakiyo, sonra sana geliyor sen bise olmamis gibi ayni yerden devam:uhm:

hayir yanlis oldugunu biliyorsun, hatta istemiyorsun, eee niye soruyonki bize ne yapayim diye, aaaa cok seviyorsan ne istiyosa yap dememizimi bekliyon, yada biz desek yap yapicanmi?

Bak canim ben böyle bir adamla evliligin e sini bile düsünmezdim.....kaydirigubbakcemile

Bana böyle bir teklif gelcek :1shok: direk dalarim:mymeka:kötükedihüso

3 kurusluk adama 5 kurusluk deger verirsen seni geri kalan 2 kurusa satar!!

benim onun için yapmadığım şey yok kıymetimi bilmiyor arkadaşlar bana izne çıkmamı veonunla istanbula gelmemi söyledi 4günlüğe daysının oğluna gitcekmişiz benim ailem var dedim ark geziye gidicez de dedi sende gitme dedim burda gezelim dedim olmaz dedi ben giderim benim kararlarımı kimse değiştiremez dediyani arkadaşlar ailemin nasıl birisi olduğunu biliyo neden böyle şeylere cesaret ediyo beni sevmiyo ve siiznde dediğiniz gibi kararımı açıklıcam ozman bakalım ne cvp vericek

kızlar inanın haklısnız bugün benim içimi aydınlığa kavuşturdunuz allah hepinizdeb razı olsun kaç gündür düşünüyodumne yapmam gerek diye kimseyedeanlatamıyosun böyle şeyleri

seni gerçekten sevseydi zorlamazdı düşüncene saygı gösterirdi...
herşey cinsellik değildir...

Öncelikle, çok mantıklı düşündüğünü için sizi tebrik etmek istiyorum..:1hug:Malesef, erkek arkadaşınız çıkarı için sizinle beraber,eğer siz gerçekten sevseydi "istediğimi vermezsen git" anlamında bir cümle kurmazdı..Ayy ne demek,beni mutlu et, ben erkeğim, beni mutlu etmezsen dışarıdaki kadınlara giderim demek ne demek Allah aşkına! Bu ne beyinsizlik, bu ne ahlaksızlık!! kötükedihüso Ayy kusura bakmayın lütfen ama çok kızdım erkek arkadaşınız olacak o insancığa... Sen bildiğinden şaşma derim, sakın yanlış birşey yapma aileni düşün, kendini düşün..Emin ol, böyle birini unutman uzun sürmez canımcım, tez zamanda unutursun bu kısmını da kafana takma sakın!:teselli:

insanın sevdiğini arzulaması hissetmek istemesi çok normal.
Ammaaa velakin sen madem yapmıyorsun o zaman bende başkalarına giderim diyen adamdan hiççbirşey olmaz o ayrı
hissetmek istemesi normal yadırgamam bende isterim sevdiceğimle dipdibe sarmaşdolaş olayım:asigim: onun kokusunu hissedeyim seveyim :asigim:çok normal aşık oldugu insanla böyle şeyler hayal etmek istemekŞeniz
ama senin ki yoldan çıkmış gözü senden baskasını görmese hade neyse seninki dışardaymış :delphin:
ne kadar sürelik beraberlik okumadım tüm yazıları ama bilmiyorum yalnış kapı

Seven adam saygı duyar bu şeyi yaşasa da yaşamasa da....
Seven adam bırakmaz, bu şeyi yaşasa da yaşamasa da....
Seven adamın gözü dışarda olmaz...
Seven adam sadık olur.
Seven adam, ADAM GIBI sever.

böyle zorlamayla istemesi hiç hoş değil bence.
tabii ki senin tercihin ama onun memnun etmeki çin böylebir şey yapma sakın.
bana beraber olmazsan seni bırakır gibi geldi....
eeee buda seni sevmediğini göstermez mi sence.
sonradan pişman olacağın birşey yapma derim ben

bu tarz erkeklere güven olmaz eğer güvenip isteklerine boyun eğersen sonra da senin kolay kız olduğunu düşünürler senin sevgini aşkını anlıyamazlar:(

bencee de wazgeç derim sonuçta böyle bişşi isteyn insanın sewgisine güvenmezdim.helede gözü dışardaysaa ve bunu sana açıksa sölüyorsa sineye çek bişekilde eğer senin için ailen namus çok önemli ise yapma derim arkadaş hiç bişeyin garantisi yok...bende sewdiğimle evlendim ve allaha şükür evlendiğim ilk gece yaşadım o heyecanı...ii düşün derimmm:1no2:

Seven adam saygı duyar bu şeyi yaşasa da yaşamasa da....
Seven adam bırakmaz, bu şeyi yaşasa da yaşamasa da....
Seven adamın gözü dışarda olmaz...
Seven adam sadık olur.
Seven adam, ADAM GIBI sever.
evet sonuna kadar katılıyorum bu cümlelri bence iice oku ve kendini düşün onu değill..yasakkelime

Ve siz hala bu insanı yanınızda taşıyorsunuz öyle mi :1shok:

Kim olursa olsun, bana "beni mutlu etmiyorsun , şunu bunu yapmazsan çek git" diyebilecek bi insan, daha dünyaya gelmemiştir.

Büyük konuşmak istemiyorum ama "beni mutlu edemiyorsun , şunu ver, bunu ver.." diyen birinin asla yüzüne dönüp ikinci kere bakmam.:kızgın:

İstediği şeyleri gitsin kendi çöplüğünde arasın; o kadar ucuz değil herşey...
Nikah başburusu kağıdıyla gelmiş olsa bile, ölmeyeceğine dair bir kanıt var mıymış elinde?
Beni nasıl zorla istemediğim bir şeye zorlayabilir?

Aklı bel altında olanın, hiç bir zaman beynine çıktığı görülmemiştir.. Hep bel altında kalacaktır.

Böyle şey mi olur ya? Senle olmazsa başkasına giderim gibi bir cümle ne kadar iğrenç.

Her şeyi geçtim adam bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış bildiğin ben kimseyi yüz üstü bırakmadım, bana güvenmiyor musun beni tanımıyor musun gibi sözler ederek.

Böyle sevilmez arkadaşım kimse kusura bakmasın. En başında benim kararıma saygısı yoksa herkes kendi yoluna der çeker giderim. Sevgimden aşkımdan ölürüm yine de giderim. Sonuçta benim gerek kutsalım gerek örfüm gerek inancım gerek düşüncem gerek ise kararım. Ne olduğu önemli değil, beni bu şekilde çirkince bir nevi bırakmakla tehtid eden adam adam değildir. He ben çekimser kalırım aslında sırf sevdiğim olduğu için istiyorumdur ama bazı endişhelerim vardır ve beni iknaya çalışır, endişhelerimi gidermeye çabalar o zaman eyvallah. Ama benim istemediğim bir şeyi bana zoraki yaptırmaya çalışan adamın beni sevdiğine inanmam ben.

Tut ki evlendiniz yarın öbürgün özel hayatınızda bir takım sorunlar çıktı bu adam demez mi sen yetiremiyorsun ben başkasına gidiyorum diye.. Güvenemem ben demeyeceğine... Bunun adı paranoyaklık ise evet paranoyağım.

Canim gercekten seven bir erkek bu tarz seyleri asla ve asla hanimi olacak bayana söylemez.
Laflari biraz yalan gibi geldi bana. Ben kimseyi yüzüstü birakmam gibi sözleri yalan geldi bana.
Neden evlenmiyor ozaman seninle? Hadi su an durumu yok, ozaman bir yüzük takilsin öyle bekleyin.
Sanirim o arkadas henüz ciddi bir beraberlige hazir degil. Aklindada evlenme planlari oldugunu zannetmiyorum.
Adim gibi eminim, hic bir erkek gercekten sevdigi, ve evine hanim, kendine es yapacak bir bayana, sevgiliyken bu laflari söyleyipte canini sIkmaz. Senden istedigi yenilir yutulur sey degil bana göre, ki ayni fikirde oldugumuzu düsünüyorum.

Eski kiz arkadasiyla ne yasamissa bu senin sorunun olmamali. Bence üste cik. Eger istemiyorsan, yol senin buyur de. Gider, ama suraya yaziyorum, senin gibi bir kizida elinden kaciracak kadar aptallik yapmaz bence, 2-3 ay sonra yalvararak gelir.

Bunu cok ciddi söylüyorum..

hakkinizda hayirlisi canim.. Ama unutma hic birsey ailen, namusun ve gururundan öne gecemez, gecmemeli..

Son düzenleme:
hepinize benimiçin vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim şuan hayatımdaki kararı vermemi sağladınız belkide siz olmasanız ne yapıcağımı bilemiyodum.inanın o kadarüzüntülüyüm ki üzüntüm onun kaybetcem diye değil benim kişiliğimin nasıl olduğunu bildiği.aile yaşantımı tanıdğı halde bana böyleşeyler söylemesi inanın bir genç kız olarak bir insan evladı olarak gruruma dokundu.ben özgürlüğü sınırlar içersinde yaşayan biriyim.oda bunu biliyodu belkide o beni kaybetmeyi çokdan göze almıştır.ben ona eski kız arkadaşının verdiğini veremem onunla aynı evde kalıp tatilede gidemem benim herkezin yaşam tarzı ayrıdır ben bunu kaldıramıyorum.allah bana yardımetsin hakkımda hayırlısı neyse o olsun.vesevgiyi bu kadar basitleştiren aşkın sevginin sadece yatakda olduğunu düşünen birisini sevemicem arkadaşlarım.

MUTLU OLMANIN TEK YOLUNU BACAKLARININ ARASINDA ARAYAN VE BUNUN ıÇıN SEVDıĞı KADINA ( SÖZDE SEVDıĞı..ÇÜNKÜ GERÇEK SEVEN ADAM BENı MUTLU EDEMıYORSUN ONDAN DIŞARI BAKIYORUM DEMEZ.. ) BASKI YAPAN ERKEKLERDEN NEFRET EDıYORUMMM:oklava:
SENı SEVDıĞıNı HıÇ ZANETMıYORUM TATLIM ÇOK AĞIR OLDU BELKı AMA
KUSURA BAKMA LÜTFEN
ONUN GÖZÜNDEBı ADET ÇIPLAK VÜCUT OLMA LÜTFEN:kızgın:

Back
X