Arkadaslar yardım edin.Kpss..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar Önlisans bankacılık mezunuyum Kpss'ye basvurcam..3 oturum varmış arastırdım baktım pek anlayamadım birşey..Ben kaç oturuma basvurcam..Kesin bir bilgim olsun diye sizden yardım istiyorum.

Walla bende turizm rehberliginden gircem onlisans bankada para yatirirken 40 tl yatırdim gittim osym.islemlerini yapan bi okuldan basvurumu yaptim ama oturum vs bisey demediler iki oturum war bildiğim kadariyla cumartesi onlissnslar giricek sınava pazarda liseliler die biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acaba ben dee yanlis mi basvuru yaptım aklim karisti.su an

Zaten bankaya para yatıırırken önünüzde iki seçenek var biri 40 liralık diğeri 80 liralık ,80 lira olan iki oturum ve ilahiyatcılarla ilgilii siz tek oturuma yatırcaksınız zaten önlisans da bir kaç oturuma giremezsiniz o lisans için

2. oturum ilahiyatçılar için. pazar günü olan lise sınavı oturum değil ayrı bir sınav.

yani siz sadece cumartesi sabahtan gireceksiniz. 27/09/2014 de

başarılar

Ziraatten yatırdım ben 1. seçenek olan GK+GY hem önlisans hem liseler için olan sınav.
Diğeri ilahiyat ve icra seçenekleri zaten..

Teşekkurler arkadaslar..Biri de diyor ki sen 2sine girceksin genel yetenek falan olanına birde alana giriceksin diye kafam karıştı ya

Teşekkurler arkadaslar..Biri de diyor ki sen 2sine girceksin genel yetenek falan olanına birde alana giriceksin diye kafam karıştı ya

Alan sınavı var ama o lisans mezunları için için canım ama o sınav zaten temmuzun 5iyle 6sında yapıldı. Önlisans için tek oturuma yani sadece genel yetenek genel kültür sınavına gireceksin

çok sağolun..3 oturum falan yazıyordu önlisans ve lise düzeyini ilgilendiren 3 oturum sandım ben..Ozaman tek oturuma giricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…