Sevgilim benim yanımdayken başka kızın bacaklarına baktı..

Eee o zaman neyin mücadelesini veriyorsun ki daha fazlamı canın yansın istiyorsun özgürlüğünün tadını çıkar yani açıkçası
Daha önce aldatılmalar yüzünden çok canım yandı. Birdaha yaşamamak için ayrıldım zaten özgürlük en güzeli. Ama arkadaş çevrem erkek bu bakar bakmayanı bulamazsın yobaz mısın adam seni aldatmış gibi tavır sergilemişsin deyince konu açma gereği duydum.

Daha önce aldatılmalar yüzünden çok canım yandı. Birdaha yaşamamak için ayrıldım zaten özgürlük en güzeli. Ama arkadaş çevrem erkek bu bakar bakmayanı bulamazsın yobaz mısın adam seni aldatmış gibi tavır sergilemişsin deyince konu açma gereği duydum.
Yobazlıkla ne alakası var bunun bakmak vardır bakmak vardır bunu ayırt etmek önemli arkadaşlarında Konya ovası gibi galiba herkesin karakteri farklıdır kimisi kabul eder kimisi etmez ve bu kabul edilecek bi şey değil kimse kusura bakmasın yani

Kendinize bi iyilik yapın ve ayrılın.Örtülü bir kadını tercih etmiş bir adamın yanında sevdiği-eşi nişanlısı varken acık bir kadına bakıyor olması düpedüz sapıklık.Peki siz açılsanız tepkisi ne olur?
Evet kesinlikle. Bende zaten kendisine dedim. Ben açılmak istiyorum diye. Tabili asla ciddi değildim. Tepkisini merak ettim. Bana dediği şey: ben seni böyle gördüm ve böyle seviyorum açılmanı asla istemem. Ve öyle kadınları da hayatımda istemiyorum istesem onlarla olurdum zaten. Sadece anlık gafletle yaptığım bir şeydi birdaha asla olmaz özür dilerim. Demesiydi.

Benim bekar bir anne olduğumu bilmiyordu başta ben erkeklere karşı bu durumu bildiğim için 2 ay sonra söyledim sevgili olmadan. Ama bana saygısız olmadığı çok aşikar o konuda çok haklısınız.

Ama galiba bu röntgenciliği ve dolayısıyla saygısızlığı çocuğunuzu öğrendikten sonra da yaptı değil mi?
Bakın, üslubunuzdan nezih biri olduğunuz hissini aldım. Ancak aynı zamanda duygusal boşluktasınız da.
Bu evlilikle hayatınızda hangi taşları oturtacağınızı düşünüyorsunuz?
Size ne katkı sağlayacak böyle kaygılı bir ilişki?
Şu an bu ilişkiye yetişkin olarak mı giriyorsunuz yoksa geçmiş ihtiyaçları karşılanmamış bir çocuksu ego durumu ile mi?
Yeniden bir erkeğin karakteriyle uğraşmaya enerjiniz var mı?
Bu ilişkiye kendinizi tüy gibi güvenle bırakabiliyor musunuz?
Yoksa bilinmez bir sürü değişkenle mi boğuşuyorsunuz?
Acil içinize dönmeniz gerekiyor, hiçbir şey için acele etmeyin, çekilin köşenize ben nasıl bil ilişkiye/eşe layığım diye kafa yorun lütfen.
Kolaylıklar diliyorum 💛

Ama galiba bu röntgenciliği ve dolayısıyla saygısızlığı çocuğunuzu öğrendikten sonra da yaptı değil mi?
Bakın, üslubunuzdan nezih biri olduğunuz hissini aldım. Ancak aynı zamanda duygusal boşluktasınız da.
Bu evlilikle hayatınızda hangi taşları oturtacağınızı düşünüyorsunuz?
Size ne katkı sağlayacak böyle kaygılı bir ilişki?
Şu an bu ilişkiye yetişkin olarak mı giriyorsunuz yoksa geçmiş ihtiyaçları karşılanmamış bir çocuksu ego durumu ile mi?
Yeniden bir erkeğin karakteriyle uğraşmaya enerjiniz var mı?
Bu ilişkiye kendinizi tüy gibi güvenle bırakabiliyor musunuz?
Yoksa bilinmez bir sürü değişkenle mi boğuşuyorsunuz?
Acil içinize dönmeniz gerekiyor, hiçbir şey için acele etmeyin, çekilim köşenize ben nasıl bil ilişkiye/eşe değerim diye kafa yorun lütfen.
Kolaylıklar diliyorum 💛
Sanırım gerçekten kendimi sorgulamam gerekiyor bu konularda. Haklısınız. Yorumunuzu dikkate alacağım çok teşekkür ediyorum 🌼

Sizin yanınızda bakan sizsiz neler yapmaz?
Zaafı var belli, görünce es geçemiyor.
Bu kişide neden ısrarcısınız?
Ya onun gibi geniş olacaksınız ya da böyle flörtözlüklerini sineye çekeceksiniz.
Üzüldüm, çocuk da var ortada, bir daha travmatize olacağı bir denkleme sürükleniyor yavrucak.
Çok gençsiniz, eminim birçok seçenek çıkar karşınıza daha. Neden kendinizden bu kadar ümidi kestiniz? Cidden üzüldüm size ve çocuğunuza.
Gencim dediğiniz gibi güzel bir mesleğim var çevresi tarafından da sevilen biriyim. Ama akraba çevrem bana alkol alan, u.. kullanan bildiğiniz sapık bir kişiyle yapmak istedi. Ben hayır dedim evlilik şuan düşünmüyorum olacaksa da bu bana benzemeli. Bu sefer de işi gücü olmayan ortada gezen biriyle yapmak istediler. Boşanan bir kadın ne kadar eğitimli de olsa düzgün bir insanda olsa asla ona uygun birini denk görmüyorlar. Onun kimse almaz biz yoldan geçen birine yapalım diye düşüyorlar. Bende kendimi karşı cinse kapatmaktansa kendim bulmak, denemek istedim. Ama tabii ki hüsran..

Gencim dediğiniz gibi güzel bir mesleğim var çevresi tarafından da sevilen biriyim. Ama akraba çevrem bana alkol alan, u.. kullanan bildiğiniz sapık bir kişiyle yapmak istedi. Ben hayır dedim evlilik şuan düşünmüyorum olacaksa da bu bana benzemeli. Bu sefer de işi gücü olmayan ortada gezen biriyle yapmak istediler. Boşanan bir kadın ne kadar eğitimli de olsa düzgün bir insanda olsa asla ona uygun birini denk görmüyorlar. Onun kimse almaz biz yoldan geçen birine yapalım diye düşüyorlar. Bende kendimi karşı cinse kapatmaktansa kendim bulmak, denemek istedim. Ama tabii ki hüsran..

Çevreniz için üzgünüm.
İşte maalesef başta birincil yakınlarımız yazıyor hayat şarkımızın sözlerini.
Biz de farkına varmadan onların bizi layık gördüğü senaryoya uyumlanıyor, o etiketi benimsiyoruz.
Bizi çirkin ya da yetersiz buluyorlarsa mesela, yoo öyle değilim diye kendimizi ikna etmemiz zaman alıyor.
Neyse ki siz bu denklemden çıkma kararı almışsınız. Bu bile güzel.
Olsun sonuç böyle biri çıksa bile saf semelek değilsiniz, sorguluyorsunuz, gelip buraya masaya yatırıyorsunuz.
Yani bir daha aynı çukura düşmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Bu aşamada size dostane abla önerisi, acele etmeyin.
Bunu denediniz gördünüz. Daha binlerce seçenek var. Hiçbirine iyice tanımadan duygusal yatırım yapmayın. İçinize sinmeyeni oldurmaya çalışmayın, zihninizde rasyonalize etmeyin, üstünü çizin ve önünüze bakın.
Evladınıza da kendinize de bir ikinci ihaneti yaşatmayın.
Tabi ki her şeyi kontrol edemeyiz, belki ikinci evlilikte de imtihan olur. Ama sizin filtre ettiğiniz yerden olmasın, öngöremediğiniz kısım olursa da canınız sağolsun, dünyanın sonu değil.
Kendinizi iyi tanıyın, ben bu hayatta neye okeyim, neyi net şekilde reddederim, bu mentalite ile girin ilişkilere.
Veee kaygı..size kaygı yaşatan, acabalara sürükleyen kimseye geçit vermeyin.
Sağlıklı ilişki akar gider, güvende hissedersiniz içinde.
Bu olmayacaksa, hiç olmasın. Size ilişkiden önce sağlıklı bir siz lazımsınız🍀

arkadaşlar da söylemiş. bakmak var, bakmak var. güzel, ilgi çeken bir kadın görürsünüz “hmm güzel” der geçersiniz ve hayatınıza devam edersiniz. normal olan kadın erkek böyle davranır. göz takılması gibi bir şey olmaz.

yaşınız genç, bir çocuğunuz var. açıkçası ben olsam dertsiz başıma dert almazdım. kendi oğlum hariç erkeklerden pek haz etmiyorum, eh belki bi de kocam :D

işiniz gücünüz yerindeymiş zaten. hiç “acaba doğru adam mı değil mi” sorularıyla kendinizi yormayın. biraz kendinize odaklanıp devam edin hayatınıza.

Ne yapmamı bekliyorsunuz gerçekten? Ömrüm boyu yas tutmamımı? Tabiki önüme bakacağım bir insan beni bu şekilde yarı yolda bıraktı sevmedi diye neden hayatıma kimseyi almayım. Aldatıldığımı geç öğrendim ve öğrendiğimde hamileydim zaten. Konu burda geçmiş değil farkındaysanız. Konuyu başka yere çekmeyelim.
Yol yakınken bence dönün. Sızın yanınızda bunu yapıyorsa yokken neler yapıyodur ve aldatma potansiyeli yuksek bırısı. Ayrıca neden kadının yarı cıplak olduğunu belirtiyorsunuz? Konu kadının cıpşaklıgı değil donuçta. Bıde sütten dılınız yanmışken çocuğunuz varmış bız bekarlar evlılıge ısınamazken sızler çocukluyken hemen nasıl koştur koştur evlılıgı dusunebılıyosunuz

Amaaa bu zamana kadar instagram’da dans eden kızlar çıkardı keşfetinde ve ben rahatsız olduğumu dile getirdim

Metrodaydık karşımıza nerdeyse yarı açık kadın oturdu. Sevgilim de bana telefondan işte fotoğraf gösteriyor vs ama atıyorum 2 dk da bir kafasını karşı tarafa çeviriyor saniyelikte olsa. Daha sonra kadında bakmaya başladı benim sinirlerim tepeme çıktı ama birşey demedim o an.

Pazar günü yine buluştuk. Bir kafenin terasındayız. Sevgilimin sağına mini etekli kız oturdu. O sırada benimle konuşuyor ama yine kafasını o tarafa doğru çeviriyor. Neyse kız kalktı gitti bende neden kızın bacaklarına bakıyorsun dedim başta yok mok dese de itiraf etti tabi. Özür diledi bir anlık gafletle oldu haklısın yanlış yaptım dedi tabi ben ilk defa sinirlendim ve orda gittim

Evet kesinlikle. Bende zaten kendisine dedim. Ben açılmak istiyorum diye. Tabili asla ciddi değildim. Tepkisini merak ettim. Bana dediği şey: ben seni böyle gördüm ve böyle seviyorum açılmanı asla istemem. Ve öyle kadınları da hayatımda istemiyorum istesem onlarla olurdum zaten. Sadece anlık gafletle yaptığım bir şeydi birdaha asla olmaz özür dilerim. Demesiydi.
Sevgilinizin zihniyeti en kibar tabirle çirkin, açılmak istiyorum dediğinizde verdiği cevabın alt metni bence, “örtülü bir kadınla beraber olurum çünkü benim gibi gözleriyle taciz eden röntgenciler bacak süzüyor eşimin bacaklarını süzmesinler”, “ama gözlerimi de öyle kadınlardan alamam demek istiyor, öyle kadınlar diyerek ne demek istiyor anlaşılıyor da, o kendisine baksın yaptığı taciz çünkü.

Erkekler ayrılmak istiyorum (seninle devam etmekte şüpheliyim) demez; saygısızlık yapar, kullanır veya kadının dengesini bozar. Kadının terketmesini ister. Çünkü eğer kendi terkederse kadının dönmeyeceğini düşünür. Eliyle başka erkeğe veriyor hissini sevmiyor erkekler.

Muhtemelen özgüvenli biri değilsiniz.

Sizin küsmenizi sonra kendi tükürüğünüzü yalamanızı sonra ilişkiyi yalama edip ortada saygı bırakmayıp ilişkiden tüymeyi düşünüyor olabilir.

Size tavsiyem birkaç yıl boyu özgüveninizi geliştirin.

Tavsiyeye gelirsek.

Rahatsız olduğunuz davranışı söyleyin ve düşünmek için zamana ihtiyacım var diyip. 1 hafta iletişimi keseceğinizi cevap vermeyeceğinizi söyleyin.

Tükürdüğünüzü yalamadan istikrarla telefon gibi basit iletişim aracıyla yaptığı hiçbir mesaja aramaya kanmayın.

Velevki özür dilerim çiçeğiyle kapınıza çiçekle gelirse affedin ama aynı davranış tekrarlanırsa her an ayrılmaya hazır olun. O yüzden evlilik söz konusu bile olamaz daha ilişki böyle taktik gerektiriyorken.

İşyerinize çiçek yolladı diyelim. Teşekkür edin ama halen düşünmeye ihitiyacım var diyin. Çünkü götünü kaldırıp ayağınıza gelip emek harcaması gerek.

İşin sırrı tükürdüğünüzü yalamamak.

Yaladığınız anda sizin zaafının kendisi olduğunu düşün sizi donunda sallar.

Ama işin aslı şu. Sizi kabul etmiyor olabilir gerek çocuklu gerek boşandığınız için. O yüzden bilinçaltında sizi sık sık reddedebilir bu da davranışlarında saygısızlık yapacaktır. Bu adamla evlenmenizi asla tavsiye etmiyorum. Özgüven kazanın bir kaç yıl boyu. O süreçte bu kişinin size uygun olmadığını bile farkedeceksiniz muhtemelen.

Ayrıca adamın "değerleri" arasında saygısızlık olabilir. Canınızı bile isteye yakan bu insanın size yaoacağı merhametsizlikleri buraya yazsam sayfalar yetmez. Evlenmeyin ve çocuk yapmayın. Ya ilişkiyi yalama edersiniz yada yeterli acıyı sizi çektirince çeker gidersiniz, ya da özgüven sonrası bunu çoktan siz bırakmış olursunuz.

Back
X