Sevgilim benim yanımdayken başka kızın bacaklarına baktı..

Sizin yanınızda bile bakıyorsa, her zaman bakacaktır. Siz yanınızda olduğunuz halde gözlerini kontrol edemeyen bir adamdan bahsediyoruz. Kadına nasıl gözünü diktiyse, nasıl bir enerji verdiyse kadının da gözü takılmış.

Ayrıca bana çok çirkin geliyor açık, yarı açık, kapalı?? Biz böyle ayrıştıran bir millet değildik ne kadar itici cümleler bunlar.

Paşa isteseymiş zaten o açık kadınları tercih edermiş. O kadınlar da senin peşindeydi evet. Bakışlarıma sahip olamıyorum demiyor da. Gözü aç bunun. İyi düşünün.

Aslinda butun erkekler kizlara bakiyor. Baktirmamanin bir yolu yok maalesef. Açık giyinmek yada kapali giyinmekle bir ilgisi yok bu durumun. Erkekler, kadinlari taciz etmemeyi adam olmayı ogrenecek.
Ama nasil bakiyor? Guzel bir kadin gorunce butuj erkekler ic gudusel olaral bakiyor ama saniyelik, bir anda yani taciz etmeden basini ceviriyorsa yuruyup kendi yoluna gidiyorsa , bu normal.olagan geliyor bana. Erkek arkadasjm yanimizdan bir kiz gecince bir an bakti diye sorun cikarmam. Cunku bana da bakıyorlar. Onceden acik giyindigimi bundan oldugunu sanirdi ama bunlari konustuk aramizda ve bana hak verdi Ama gözünü dikip, izliyorsa evet rahatsız edici. Sorun edilmeli. Demek ki gözü disarda. Sizin erkek arkadaşınız da karşısındaki kaidni rahatsız etmiş. Kadının dikkatini çekmiş bu durum. O kadar belli. Bu bir göz tacizi.Tabi ki üzücü ve size saygısızlık, o kadına karşı terbiyesizlik ve taciz. Ben olsam ayrılırdim. Cunku bu yönetilecek birsey değil. Hep acaba birine bakmış midir diye mi düşüneceksiniz. Güvenemezsiniz ki.

Yo arkadaşın doğru söylemiş, güzel kadına ben de bakıyorum doğal olarak.
Hatta eşimle gezerken güzel giyinen hoş bayanları gördüğümde eşime de gösteriyorum, birlikte bakıyoruz 😊
Ama siz böyle birşeyi sevgilinize yapmayın. Çünkü erkekten erkeğe fark var, sizinkinde bir miktar sapıklık sezdim.
Ben de esime begendigim kadin oyunculari filan gosteririm, ay suna bak ne guzel hatun filan diye 😅 Ama yani oyle seksi, ciplak pozlar vs degil. Normal duran oyuncu kadin. Bu da bende bi yastan sonra basladi. Ne bileyim oradaki kadini begense nolcak, begenmese nolcak. Beni birakip ona gitmicekya modundayim galiba 🤣 Gidiyosa da kendi bilir modu da olabilir 😁 Ama baya rahat bi kafa yani.

Gencim dediğiniz gibi güzel bir mesleğim var çevresi tarafından da sevilen biriyim. Ama akraba çevrem bana alkol alan, u.. kullanan bildiğiniz sapık bir kişiyle yapmak istedi. Ben hayır dedim evlilik şuan düşünmüyorum olacaksa da bu bana benzemeli. Bu sefer de işi gücü olmayan ortada gezen biriyle yapmak istediler. Boşanan bir kadın ne kadar eğitimli de olsa düzgün bir insanda olsa asla ona uygun birini denk görmüyorlar. Onun kimse almaz biz yoldan geçen birine yapalım diye düşüyorlar. Bende kendimi karşı cinse kapatmaktansa kendim bulmak, denemek istedim. Ama tabii ki hüsran..
Kaldi mi cidden bu dusunceler hala. Benim bosanan tum arkadaslarim oncekinden daha iyi adamlarla evlendiler 🧿 ki yaslari sizin kadar genc de degil, hepsi 35 yas ustu

Kısaca özer geçeyim kızlar 28 yaşında boşanmış biriyim. Daha önce 10 yıllık evliğim aldatma yüzünden bitti. Şuan hayatımda 1.5 yıllık bir sevgilim var. Aynı yaşatayız. Ailelerimiz tanışmadı ama ilişkimizden haberdarlar. Benimle evlenmeyi düşünüyor. Kendisi teğmen olaracak benim şehrimde okul okuyor. Velhasıl beni bu zamana kadar hiç kırmadı, çok saygılıdır da hiç kötü sözünü duymadım. Beni sever değer verir hep vakit ayırır her zaman bunu hissederdim neyi beğensem alır. Özel günleri unutmaz. Amaaa bu zamana kadar instagram’da dans eden kızlar çıkardı keşfetinde ve ben rahatsız olduğumu dile getirdim hep bir kaç defa ufak çaplı tartışma olsa da düzelmişti. Geçen hafta cumartesi günü buluştuk. Metrodaydık karşımıza nerdeyse yarı açık kadın oturdu. Sevgilim de bana telefondan işte fotoğraf gösteriyor vs ama atıyorum 2 dk da bir kafasını karşı tarafa çeviriyor saniyelikte olsa. Daha sonra kadında bakmaya başladı benim sinirlerim tepeme çıktı ama birşey demedim o an. Pazar günü yine buluştuk. Bir kafenin terasındayız. Sevgilimin sağına mini etekli kız oturdu. O sırada benimle konuşuyor ama yine kafasını o tarafa doğru çeviriyor. Neyse kız kalktı gitti bende neden kızın bacaklarına bakıyorsun dedim başta yok mok dese de itiraf etti tabi. Özür diledi bir anlık gafletle oldu haklısın yanlış yaptım dedi tabi ben ilk defa sinirlendim ve orda gittim. Ayrılmak istediğimi söyledim ve o ne kadar özür de dilese yaptığının yanlış olduğunu kabul de etse güvenim kırıldı. Ben varken yapıyorsa ben yokken ne yapar dedim. İnsanın ister istemez eski travmaları da tetikleniyor kendimi kötü hissettim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Ayrıl niye cekesinki bu adamı senın yanında bakan sen yokken ooooo.hep bu adamımı takip edeceksin. Teğmen dedin il dışı görevleri olacak cogunlukla ee gittiğimde yerde sırf asker diye bakan olacak .o da bos duracak gibi değil şimdiden belli.zaten ilkinden aldatılmıssın ne geregi var lades demenin.en ufak 1 şüphede ayrılman lazım bir suru travman var.bence ayrıl.

Kısaca özer geçeyim kızlar 28 yaşında boşanmış biriyim. Daha önce 10 yıllık evliğim aldatma yüzünden bitti. Şuan hayatımda 1.5 yıllık bir sevgilim var. Aynı yaşatayız. Ailelerimiz tanışmadı ama ilişkimizden haberdarlar. Benimle evlenmeyi düşünüyor. Kendisi teğmen olaracak benim şehrimde okul okuyor. Velhasıl beni bu zamana kadar hiç kırmadı, çok saygılıdır da hiç kötü sözünü duymadım. Beni sever değer verir hep vakit ayırır her zaman bunu hissederdim neyi beğensem alır. Özel günleri unutmaz. Amaaa bu zamana kadar instagram’da dans eden kızlar çıkardı keşfetinde ve ben rahatsız olduğumu dile getirdim hep bir kaç defa ufak çaplı tartışma olsa da düzelmişti. Geçen hafta cumartesi günü buluştuk. Metrodaydık karşımıza nerdeyse yarı açık kadın oturdu. Sevgilim de bana telefondan işte fotoğraf gösteriyor vs ama atıyorum 2 dk da bir kafasını karşı tarafa çeviriyor saniyelikte olsa. Daha sonra kadında bakmaya başladı benim sinirlerim tepeme çıktı ama birşey demedim o an. Pazar günü yine buluştuk. Bir kafenin terasındayız. Sevgilimin sağına mini etekli kız oturdu. O sırada benimle konuşuyor ama yine kafasını o tarafa doğru çeviriyor. Neyse kız kalktı gitti bende neden kızın bacaklarına bakıyorsun dedim başta yok mok dese de itiraf etti tabi. Özür diledi bir anlık gafletle oldu haklısın yanlış yaptım dedi tabi ben ilk defa sinirlendim ve orda gittim. Ayrılmak istediğimi söyledim ve o ne kadar özür de dilese yaptığının yanlış olduğunu kabul de etse güvenim kırıldı. Ben varken yapıyorsa ben yokken ne yapar dedim. İnsanın ister istemez eski travmaları da tetikleniyor kendimi kötü hissettim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Başkasına bakıyorsa artık eski sevgilindir bu kadar net olmalı surec

Yanında böyleyse, sen yokken neler yapar. Defalarca bakmış, hiç saklamaya çalışmıyor, göstere göstere bakıyor. Aman mesleği, eğitimi, maddi durumu iyi birini bulmaya çalış, ne yapacaksın bunu.

Hiç kadın görmemiş bacak görmemiş aç köpek
Köylünün teki resmen

Daha önce aldatılmalar yüzünden çok canım yandı. Birdaha yaşamamak için ayrıldım zaten özgürlük en güzeli. Ama arkadaş çevrem erkek bu bakar bakmayanı bulamazsın yobaz mısın adam seni aldatmış gibi tavır sergilemişsin deyince konu açma gereği duydum.
arkadaş çevren kendisine saygısız profillerden oluşuyor. evet bir kere baktı tamam ama yanında sen varsın ve durup durup bakıyor abaza gibi. sen mesela bir erkeğe durup durup baksan sevgilin bunu normal karşılar mı? karşılarsa da ayrı bir problem zaten.

Ben de esime begendigim kadin oyunculari filan gosteririm, ay suna bak ne guzel hatun filan diye 😅 Ama yani oyle seksi, ciplak pozlar vs degil. Normal duran oyuncu kadin. Bu da bende bi yastan sonra basladi. Ne bileyim oradaki kadini begense nolcak, begenmese nolcak. Beni birakip ona gitmicekya modundayim galiba 🤣 Gidiyosa da kendi bilir modu da olabilir 😁 Ama baya rahat bi kafa yani.
Yok işte bence tamamen güvenle ve eşlerimizin niyetini bilmemizle alakalı. Kimi gösterirsem göstereyim ya da yalnız kendisi de bi kadın görse iç geçirerek bakmayacağını biliyorum ben. Onun rahatlığı 😘

kendisi kadınların bacaklarına baktığı için diğer erkeklerde size bakar diye açılmanızı istemiyor.
herkesi kendi gibi görmemiş sanıyor.

canım baksa ne olur bakmasa ne yalnış anlama çoçuğunuz varmış bekar bı adam tercıh etmeyın zaten sorun olur ve mılletın bacaklarına bakıyor dıyorsun ki herif bakıyor çoğu bakar erkeklerın daha guvene dayalı en azından evlenip boşanmış senin geçtiğin yoldan geçmiş birisi olsun ki seni anlasın koy gıtsın elin bebesını bende evlenip boşandım ama bekarlar başına kakıyor ilerde

Back
X