maddi anlamda sıkışıksanız onun stresi altında olabilir cnm
Eeee daha geçen seneki sigortayı ödeyemediğiniz halde niye elinizde araba tutuyorsunuz ki?
Gerçekten anlamıyorum.
Hani maddi gücünüz belli.
Babadan para istemekten bahsetmişsiniz.
Hangi aklı başında erkek buna razı olur,gururu incindiği için sizden uzaklaşır hiç mi bunu düşünmezsiniz?
İlla araba şart mıdır?
Şartsa neden çalışıp para biriktirilip de sigortası,kaskosu her neyse kendi çekirdek ailesiyle halletmez?
Sana,evine karşı sorumluluklarını bilmeyen adama maaşını vermekten vazgeçmek çok mu zor?ben zaten çalışıyorum benim maaşı kendisi aldığı için elimde para kalmıyor bu durumu onun düşünmesi gerekiyor yani
ben zaten çalışıyorum benim maaşı kendisi aldığı için elimde para kalmıyor bu durumu onun düşünmesi gerekiyor yani
Sana,evine karşı sorumluluklarını bilmeyen adama maaşını vermekten vazgeçmek çok mu zor?
Yoksa babadan para istemek mi zor?
Bilemedim ben.
Hayır bunu artık senin düşünmen gerekiyor.
Bu kendi paranı dilenmekten başka bir şey değil.
Maaşını kendin çekip
İhtiyaçlarını kendin karşıla artık.
Sonradan arayıp içim acıdı falan demesine de inanma.
Sadece önlem alıyor, paranı vermeme ihtimaline karşı.
niye maaşını kocan alıyor senin akli melekelerinde problem falan mı var paranı kendin harcayamıyor musun neden kocan senin paranı gasp edip sana para yok diye çemkiriyor , bir açıklama yaparsan ona göre yazacağım ...akli melekelere de takılma sana hakaret etmedim peşinen diyeyim .ben zaten çalışıyorum benim maaşı kendisi aldığı için elimde para kalmıyor bu durumu onun düşünmesi gerekiyor yani
başıma kalkyıorsun dediğine göre kötü niyetli olmasa da çok mu benim param veya bende çalışıyorum dediniz acababen zaten çalışıyorum benim maaşı kendisi aldığı için elimde para kalmıyor bu durumu onun düşünmesi gerekiyor yani
niye maaşını kocan alıyor senin akli melekelerinde problem falan mı var paranı kendin harcayamıyor musun neden kocan senin paranı gasp edip sana para yok diye çemkiriyor , bir açıklama yaparsan ona göre yazacağım ...akli melekelere de takılma sana hakaret etmedim peşinen diyeyim .
bende öyle düşünmüştüm akşam evde de aynı şekilde devam etti çünkü senin maaşına da karışmicam artık ne istiyorsan yap dedi aklı sıra benimle oynuyor yani ben vicdan yaparım diye heralde... bu adam beni sevmiyor gliba..
ooooo hatayı baştan yapmışsınızbende öyle düşünmüştüm akşam evde de aynı şekilde devam etti çünkü senin maaşına da karışmicam artık ne istiyorsan yap dedi aklı sıra benimle oynuyor yani ben vicdan yaparım diye heralde... bu adam beni sevmiyor gliba..
başıma kalkyıorsun dediğine göre kötü niyetli olmasa da çok mu benim param veya bende çalışıyorum dediniz acaba
bide madem sıkışıklık var neden çift araba?
beni, taşlayacak çok kadın var eminim ama erkeğin iki kaşığı varsa tekini kıracaksın canım...maaşın sende kalsın ve ncelikle eşinin maaşını bitirin sonra kendi maaşına dokunursunya aslında ben 1 senedir çalışmıyordum ve sanki kendi kendime vicdan yaptım hani aylardır çalışıyor felan diye b,i kaç maaşı vereyim ona sonra kendim alırım diye düşündüm ama sanırım yanlış yaptımhaklısınız aslında ama ne bileyim işte ya dediğim gibi vicdan yaptım heralde
Bence maaşınızı alın evdeki bazı ödemeleri siz karşılayın fatura yada kira yada mutfak masrafı gibi kalanı kendi ihtiyaçlarınız olsun artarsa dilediğiniz gibi birikim yapın.
Söylemeden geçemiyorum eşiniz saygısız geldi bana. Asla da babanızdan para istemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?