Arkadaşlar yardim edin

Masalyuzlusevdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
709
657
33
Arkadaşlar o kadar zor durumdayim ki neyi nasil yapcagimi bilemez duruma geldim... birini seviyorum ama onu cok kirdim üstünede cok geldim :( aramiz acik... bir erkegin inadini nasil yenerim? Nasil gönlünü alirim?

Arkadaşım yardım edeyim. Konundan hiçbir şey anlamadım ama "üstüne çok gittim" demen beni kıllandırdı. Demek ki bahsi geçen adam senden yaka silkmiş sen de geri dönmesi için kadınsal taktiklere ihtiyaç duyuyorsun. Doğru mu?

Arkadaşım yardım edeyim. Konundan hiçbir şey anlamadım ama "üstüne çok gittim" demen beni kıllandırdı. Demek ki bahsi geçen adam senden yaka silkmiş sen de geri dönmesi için kadınsal taktiklere ihtiyaç duyuyorsun. Doğru mu?
Geri dönmesini istiyorum ben onu seviyorum ama iste tartisip fazla abartmasadim keske

Ne soyledi de neye inanmadin. Bi insana inanmiyorsan niye uzerine gidiyorsun. Yalancilikla suclamak kotu bir sey. Hakli yani.
Bir arkadasi var biraz hovarda hatta birazda degil baya. Kac kere mesajlarini yakaladim o cocugun yazdigi duymaz akalim alemlere felan diye. Calismadigi gün aradim cikmadi mesajlarima bakmadi isteydim dedi bende o arkadasinla kiz ortamlarinami aktin diye tartistim.. sonunda is yerindekilerden ogrendimki biri hasta oldugu icin ogun ise gitmis :(

Bir arkadasi var biraz hovarda hatta birazda degil baya. Kac kere mesajlarini yakaladim o cocugun yazdigi duymaz akalim alemlere felan diye. Calismadigi gün aradim cikmadi mesajlarima bakmadi isteydim dedi bende o arkadasinla kiz ortamlarinami aktin diye tartistim.. sonunda is yerindekilerden ogrendimki biri hasta oldugu icin ogun ise gitmis :KK43:

Ne var aksin alemlere , ben de kapidan akarim dusuncesinde ol. Yalan soyleyenin yalani mutlaka ortaya cikiyor. Bu uzerine gitmen icin bir sebep degil ama bitirmek icin bir sebep mi bilemedim. Bahane aramis bence ve biraz da naz yapiyor. Durumu aciklayan bir mesaj yaz, ne kadar uzgun oldugunu da. + Kisa bir ozurden sonra bir sure kendi haline birak.

Ne var aksin alemlere , ben de kapidan akarim dusuncesinde ol. Yalan soyleyenin yalani mutlaka ortaya cikiyor. Bu uzerine gitmen icin bir sebep degil ama bitirmek icin bir sebep mi bilemedim. Bahane aramis bence ve biraz da naz yapiyor. Durumu aciklayan bir mesaj yaz, ne kadar uzgun oldugunu da. + Kisa bir ozurden sonra bir sure kendi haline birak.
O arkadasi icin cok kavga etmistik buda tuz biber olmustu insallah ise yarar:( tsk ederim

Back
X