Mamayi degistiriyoruz kac mama cope gitti. Malesef biberonu almiyor. Tesekkur ederimBiberonu alıyor ama mamayı reddediyorsa başka mama dene, belki tadını sevmemiştir. Aç kalacak değil ya, en nihayetinde içer diye düşünüyorum.
Azıcık sabır, kolay gelsin :)
İciyorum ama olmuyor olmuyor gelmyor malesef. İlk zamanlar gögsum o kadar dolardiki sagmak zorunda kalirdim.Sürekli emdiriyorum sütsüz emdigi icinde gogus uclarim yara oluyorEmzirmeye devam edin uyusun biraz, uykusunda verin biberonu.
Malt içicekler için o çok artırıyor, bide sütün artması çok emzirmeyle doğru orantılı.
Yukarda bi arkadaş yazmış, bebek uykudayken veya uykudan yeni kalkmışken denemen de faydalı olabilir. O mahmurlukla direnecek güçleri olmuyor genelde.Mamayi degistiriyoruz kac mama cope gitti. Malesef biberonu almiyor. Tesekkur ederim
Merhaba kızlar. 2.5 aylik bi kizim var malesef sütüm iyice azaldi.bebegim mama almiyor ciglik cigliga agliyor mama agzina deyince biberonu ittiriyor.
Buzlukta sütüm vardi onu eritip koydum ayni sekilde onuda almadi dün. Bugün kucagima aldim emzirme pozisyonunda verdim sütümü aldi. Oh dedim sorun bitti sanirim butun biberonu icti cuk cuk.
Simdi yine verdim yine agliyor almiyor karni ac agliyor cildirmak uzereyim. Beni emmedende uyumuyor napabilirim akil verin.
Dogru damakli emzik aliyor damakli uc alabilirim teşekkürlerBiberonu da değiştirmenin tavsiye ederim.mesela emzik emerdi benim oğlum belli emzikleri alırken bazılarını ağzına almazdı.biberon da böyle oluyor.biberon ucu alin birkaç çeşit hepsini deneyin.kaucuk olanlar olabilir,sonra damaklı ,damla şeklinde olan hepsini deneyin
Malesef cikmiyor noldu bilmiyorum dolup tasan sütum nerdeyse bittiAc oldugunu nereden anladiniz? Gaz ya da baska rahatsizlik olmasin?
Saginca hic mi sutun çıkmıyor? 2 3 saat emzirmesen sende siskinlik falan olmuyor mu?
Daha cok kucuk, emzir sık sık sutun cogalir. Bol bol su ic. En az 2.5 litre sivi hergun.
Sıkıntı yapma, gelecektir sutun.
3. Çocuğum sonuncu 1buçuk yaşında nerdeyse. Hepsinde aynı korkuyu yaşadım,annelik işte :) sonuncuda 17.gününde sol kulağında hafif enfeksiyon vardı sağ tarafı ememediğinden(o tarafa yatınca çok ağlyodu öyle farkettm zaten) sütüm gitti. Tek tarafla 6 ayı çıkarsam dedm, snra bir yıl derken hala emiyo. Azda olsa tadını alıyo:)İciyorum ama olmuyor olmuyor gelmyor malesef. İlk zamanlar gögsum o kadar dolardiki sagmak zorunda kalirdim.Sürekli emdiriyorum sütsüz emdigi icinde gogus uclarim yara oluyorcok zor sütun olmamasi
Evet geceleri artiyor sütüm ama gunduz ozlelikle aksam saatleri kalmyor hic3. Çocuğum sonuncu 1buçuk yaşında nerdeyse. Hepsinde aynı korkuyu yaşadım,annelik işte :) sonuncuda 17.gününde sol kulağında hafif enfeksiyon vardı sağ tarafı ememediğinden(o tarafa yatınca çok ağlyodu öyle farkettm zaten) sütüm gitti. Tek tarafla 6 ayı çıkarsam dedm, snra bir yıl derken hala emiyo. Azda olsa tadını alıyo:)
Stres yapmayın ve iyi uyku ve dinlenme artırıyor.
Yine ayni pozisyonda biberonda mamayi denediniz miMerhaba kızlar. 2.5 aylik bi kizim var malesef sütüm iyice azaldi.bebegim mama almiyor ciglik cigliga agliyor mama agzina deyince biberonu ittiriyor.
Buzlukta sütüm vardi onu eritip koydum ayni sekilde onuda almadi dün. Bugün kucagima aldim emzirme pozisyonunda verdim sütümü aldi. Oh dedim sorun bitti sanirim butun biberonu icti cuk cuk.
Simdi yine verdim yine agliyor almiyor karni ac agliyor cildirmak uzereyim. Beni emmedende uyumuyor napabilirim akil verin.
Ayrıca mamanin sıcaklığını iyi ayarlayin.emeceginde biberon ucunun soğuk olmamasına da özen gösterin.bunlar yabancı geliyor çocuğa ve emmek istemiyorDogru damakli emzik aliyor damakli uc alabilirim teşekkürler
Siz yinede arkadaşların dediği gibi emzik kısmını değiştirin. Şuandada varsa şırıngayla içirmeye çalışın, hani bebek tavşanlara falan verirler ya onun gibiEvet geceleri artiyor sütüm ama gunduz ozlelikle aksam saatleri kalmyor hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?