arkadaşlar yardım (konuyu tekrar bu sayfaya aldım)

twity__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
86
2
0
İstanbul
öncelikle herkze sonsuz sevgilerimi sunuyorum.hayat bana istemediğim fırsatları sundu.arkadaşlarım olmuyor yapamıyorum onsuz duramıyorum.2 yılımı verdim onun için o ise beni terketti.hiç düşünmeden ardına bile bakmadan.ya ben ya benimumutlarım onlar hiçe sayılır mı dostlarım.ben bu çocuğu halen daha seviyorum 7 ay oldu aramadı sormadı aynı şehirdeyixz.ailem istemedi dedi çekti gitti.siz söyleyin ne yapıyım her akşam ağlamakdan günlerim geçmiyor arayamaıyorum çaresizim ona dönmek için ne yapmalıyım.çok bunalımdayım...arkadaşlar konuyu tekrar buraya aldım burda daha çok yoğunluk var sizleri seviyorum...

İyi ama konunuz kilitlenir!
Aynı içerikli konu açmanız yasak!gamyoncuiremsu

seni bırakıp gitmiş
hemde ailem istemiyor diyip bu çok ağır bir durum
hiç ağlama bence 7 ay olmuş bu uzun bir süre arasaydı çoktan arardı
ona dönmeye çalışıp kendine yazık etme ...

Gerçekten sevenler ayrılmaz. Demek ki sevmiyormuş. Ne yapabilirsin ki? Kabullenmekten başka. Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Daha neler yaşayacağız kim bilir. Kendi kaybetmiş değmez ağlama arkasından sövmeni bile hak etmiyor sen ağlamaktan bahsediyorsun. Toparlan iyi şeyler düşün ki karşına iyi insanlar çıksın. Geride kalanların geride kalma sebepleri kötü olmaları, niye kötüyü istiyorsun kendin için? Değil mi...

Back
X