Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aylık hamileyim ve tuvalete çıkamıyorum kaç gün oldu bilemiyorum kayısı yiyorum sürekli su içiyorum ama nafile ıkınmak da istemiyorum bebeğe bişi olur diye lütfen yardım edin ne yapmalıyımm??:26::26:![]()
4 aylık hamileyim ve tuvalete çıkamıyorum kaç gün oldu bilemiyorum kayısı yiyorum sürekli su içiyorum ama nafile ıkınmak da istemiyorum bebeğe bişi olur diye lütfen yardım edin ne yapmalıyımm??:26::26:![]()
geçmiş olsun unutmuşum dilemeyi............
öncelikle geçmiş olsun.büyük bir bardağın içerisine sıcak su ve biraz pekmez atıp karıştırıp için sabah kahvaltıdan önce hergün.(ayrıca bu kansızlık çin de çok iyidir)
kayısıyı sıcak suyla yumuşatıp ağzına at üstüne sıcak su iç.
bir süre muz gibi kabızlık yapacak şeyler yeme.
saol kardeşim bu sabah pekmezi yaptım dünde dediğiniz kayısıyı yapmıştım o işe yaramadı bakalım inş pekmez işe yarar geçmiş olsun dilekleriniz içinde cok tesekkür ederm..
hamileikte iyi takip edin kendinizi,sizdeki değişikliği,özellikle kabızlık durumunu,sanırım ilerlemeden önlenmesi gerekiyor.katı değil de sulu şeyler tüketin bol bol.pilav yerine çorba için mesela
yarın doktor randevum var canm sabah denedim demiştim yok malesef öyle tuvalete gidiyim hevesi yok halenyarın doktorumla konşcam bakalım inş düzene girer ,,
konuyu açalı baya olmuş ama yine de yazmak istedim. ben de çok çektim kabızlıktan. sabahları aç karna geceden suya koyuduğum kuru kayısı ve incir yedim bir süre idare etti. bünyem alışınca bunlara kuru meyvelerden elma hariç hoşaf yaptım sabah aç karna içtim. iyi geldi, en son bilmiyorum ondan mı ama demir şurubumu sabah aç karna içmeye karar verdim. kabızlığım eski günlerime nazaran çok çok iyi, kendiliğimden bazen hergün bazen iki güne bri tuvalete çıkıyorum rahat ettim. inşaallah kalmamıştır böyle bir sorunun