Dikkat çekmek için yapıyor ya da rahatlıyor mu
Doktor o zaman ne demişti zira misafir gelince yapar diye kucakta tutmak vs bana garip geldi
Misafir gelmese idi oynayıp dikkatini dağıtsaydınız keşke
Bu arada kardeşi sevdiğinizi göstermeseniz de sevdiğiniz açık o konuda önceden tedbir iyi olurdu ama şimdi uzmanla bir yol çizince bir düzene girer belki yine
Bir de kalıcı olur mı demişsiniz bilmiyorum ama biraz daha büyüyünce zaten gizli yapılması gerektiğini öğrenir toplumda
Haklısınız ama eşim çevrenin düşüncelerine aşırı takık insanlar görecek diye çok korkuyor hatta kardeşlerinden bile dediğiniz gibi yanında konuşmuyoruz Dr dan sonra kızmıyoruz artıkbence tokat atmakla hata yapmışsınız.evet zor bir durum ama belki istem dışı gelişiyordur.dr bence irtibat halinde olun.sakın tepki göstermeyin yoksa inadına veya ilgi çekmek için daha çok yapar beynine kazınır ve unutmaz. Yapılması istenmediğiniz hareketlerde tüm çocuklarda aynı tepkiyi alırsınız.
asla tepki veröeyin hemen dikkatini o yönden çekip başka yöne çevirin.bence kalıcı olmaz ama mutlaka dr destek alın.sakında bu olayı yanında dillendirmeyin.hatta uyduğundan emin olmadıkça bu konuyu konuşmayın derim ...
Teşekkür ederim yazınız iyi oldu özellikle son madde beni rahatlattıAlıntıdır.
- Genital bölgede herhangi bir rahatsızlığın olmadığından emin olun. Bazen genital bölgede kaşıntıya sebep olan rahatsızlıklar ebeveynler tarafından mastürbasyon davranışıyla karışıtırılabilir.
- Çocuğunuza asla kızmayın, onu cezalandırmayın! Kesinlikle “cinsel organını yakarım”, “hasta olursun”, “büyüyemezsin” gibi tehditlerde bulunmayın. Bu çocuğunuzun ilerideki cinsel yaşamında olumsuz etkiler yaratır. Araştırmalar ceza, korkutma ve tehdit gibi davranışların mastürbasyonu azaltmadığını, artırdığını ortaya koymuştur.
- Çocuğunuzun bunu kendini rahatlatmak için yaptığını unutmayın! Sevildiğini ve güvende olduğunu hissettikçe kendini rahatlatma ihtiyacı azalacaktır.
- Çocuğunuza daha fazla zaman ayırın ve çevresindeki uyaranları artırın. Örneğin; birlikte oyunlar kurun, aktiviteler yapın.
- Çocuğunuz bunu kalabalık ortamlarda yapıyorsa, sakince ona bunun özel bir davranış olduğunu ve tuvalet ya da banyo gibi herkesin içinde yapmanın uygun olmadığını anlatın.
Siz hangi Dr götürdünüz acaba ben kızıma artık kızmıyorum ama Dr öyle yapmamasıgerektiğini ve orasını kanayacağini söylüyorum sonra onu yatırıp orasını temizliyorum yanlış mı yapıyorum acabaPanik yoookkk. Benim oğlumda yıllarca yaptı. Doktorunun tavsiyesi ile biz hiç ilgilenmedik ve yaptığı hareketi umursamadık. Sonradan bıraktı. Şimdi 19 yaşında ve problem yok. Her şey normal.
Sonra büyüyünce vajinusmus olsun, korksun kanayacak diye, seksten de korksun. Yanlış yapmayın lütfen. Sadece bunu herkesin içinde yapmaması gerektiğini söyleyin yeter.Siz hangi Dr götürdünüz acaba ben kızıma artık kızmıyorum ama Dr öyle yapmamasıgerektiğini ve orasını kanayacağini söylüyorum sonra onu yatırıp orasını temizliyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Anladım Haklısınız ama ben bu durumu devam ettirir se ergenlik döneminde yanlış ilişkiler yaşar diye yada art niyetli kişilere teslim olur diye çok kk korkuyorumSonra büyüyünce vajinusmus olsun, korksun kanayacak diye, seksten de korksun. Yanlış yapmayın lütfen. Sadece bunu herkesin içinde yapmaması gerektiğini söyleyin yeter.
Normal insanların %99'u masturbasyon yapıyor, bir şey olmaz. 3-5 yaş arası peak dönem, sonra azalacak ilgisi. Bu kadar kafaya takmayın, her çocuk bu yaşlarda yapar.Anladım Haklısınız ama ben bu durumu devam ettirir se ergenlik döneminde yanlış ilişkiler yaşar diye yada art niyetli kişilere teslim olur diye çok kk korkuyorum
Çok sağolun beni rahatlattı niz bunun bir hastalık olduğunu ve sonucunun ağır olacağın düşünüyordum iyi ki kk var inanin bu durumu sanki bir sır gibi kimseyle konuşamıyordum yardimci olan herkese çok teşekkürlerNormal insanların %99'u masturbasyon yapıyor, bir şey olmaz. 3-5 yaş arası peak dönem, sonra azalacak ilgisi. Bu kadar kafaya takmayın, her çocuk bu yaşlarda yapar.
Siz hangi Dr götürdünüz acaba ben kızıma artık kızmıyorum ama Dr öyle yapmamasıgerektiğini ve orasını kanayacağini söylüyorum sonra onu yatırıp orasını temizliyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Din işlerinden anlamam ben.Peki bişey daha soracağım belki beni yanlış anlayanlar olacak ama bu durum günah değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?