- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
Reklam yapmış gibi olmayayım da, işte bu(Eki Görüntüle 1463317
Gerçekten hem sağlığımı hem psikolojimi bozuyor, 15 gün öncesine kadar dişlerimi bile fırçalamak istemiyordum, çünkü uyurken yanıbaşımda en az 10 tane oluyordu, uyandıkça yeme ihtiyacı hissediyordum, neyseki oruçla birlikte gece yemeyi bıraktım, sadece bir bardak süt içiyorum :)ayy sana inanmıyorum ya bunun ahım şahım tadı da yok bır kere aldım beğenmedim kilo alıyorsan bari değen birşey olsaydı üzüldüm cidden alma birdaha sağlığını bozduğuna değmez
Difrize atmama gerek yok ki, eşim gelirken birşey lazım mı diye soruyor, ben de mutluluk çubuğumu unutma diyorumAllah senı napmasın emi.. kız bende cok alıyorum bundan ama inankı alıp difriz atıyorum ani misafirim gelırsee cayın yanına ikram edıyorum.. ya vallahı nasıl yıyorsun.. ben bır tane yesemm kesiyor yanı.. ağızdaa hamurlaşıyor yanı dilini cevıremıyorsun bile.. çaysız veya herhangı bir sıcak içecek olmadann yenmezkı.. alıp difrize at.. en azındann '' amann bunun cözülmesini bekleyemem '' dersin ..yemezsın :)
Demek ki herkesin bir tiryakisi varmış
Benim mutluluk çubuğum(?) da bu, çok zararlı ama vazgeçemiyorum kendisinden
Aynen, evde tekken Tv de güzel bir şeyler açıp bunu yemezsem afakanlar basıyor.Çocuktan sonra çok gizli yemeye başladım görüp istemesin diye. Daha bir değerlendi gözümdeDemek ki herkesin bir tiryakisi varmış
anlıyorum canım herkesin bir bağımlılığı var işte misal benim bağımlılığımda bu çikolata ama yemekten değil kırmaktan hoşlanıyorumGerçekten hem sağlığımı hem psikolojimi bozuyor, 15 gün öncesine kadar dişlerimi bile fırçalamak istemiyordum, çünkü uyurken yanıbaşımda en az 10 tane oluyordu, uyandıkça yeme ihtiyacı hissediyordum, neyseki oruçla birlikte gece yemeyi bıraktım, sadece bir bardak süt içiyorum :)
Aynen, evde tekken Tv de güzel bir şeyler açıp bunu yemezsem afakanlar basıyor.Çocuktan sonra çok gizli yemeye başladım görüp istemesin diye. Daha bir değerlendi gözümde
Alemsiniz vallaanlıyorum canım herkesin bir bağımlılığı var işte misal benim bağımlılığımda bu çikolata ama yemekten değil kırmaktan hoşlanıyorum
Benim mutluluk çubuğum(?) da bu, çok zararlı ama vazgeçemiyorum kendisinden
Adını eşim koydu, sonradan mutluluk çubu al dedikçe edebsiz cevaplar vermeye başladı, hiç söylemeyim, siz tahmin edinadı güzelmiş mutluluk çubugu
valla çubuk mubuk degilde
benimkide çikolata
çikolata yoksa meyve
Ben oruçluyum bide, ah çubuğum ah :-(Ayyyy
Yazik değil mi bana nasil canim istedi
Adını eşim koydu, sonradan mutluluk çubu al dedikçe edebsiz cevaplar vermeye başladı, hiç söylemeyim, siz tahmin edin
Bende bu duruma şarırıyorum, sık yediğim şeyden tiksinirim artık, kusma noktasına gelirim ama bundan tiksinemiyorum, şüpheli bir durum, içinde bilmediğimiz bir madde koymuş olabilirler :)konuya girerken hamilelikle ilgili bir konu sandımKusura bakmayın güldüm ama bende çok severim bimin o gevreğini ama tabi eve her fırsatta almam oldukça yağlı ve kalorili bir yiyecek.Bence bu sizde canın istemesinden çok birazda takıntı olmuş gibi sanki. Başka uğraşlar bulsanız kendinize yani insan hep yediği şeyden normalde tiksinir bi süre sonra ama sizde buda olmamış ne dicemi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?