Arkadaslar yardim

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
Slm arkadaslar.buaksamda konu acmistim.cocuklar sikiliyor ama esim her firsatta kaveye gidiyor diye.neyse bu yine aldi basini cikti.cocuklar oyle sikildiki disari cikmak istiyorlar.uc cocuk tek basima zapdedemiyorum.yakinimizda buyuk bir park var.saat 9 fln esime msj attim.ben cocuklari cikariyorum haberin olsun diye.cvp vermedi bir iki sitem ettim.cinku esim herkes icin canini veren bizim icin herseye isteksiz yaklasan biri.neyse msjla tartismaya basladik.foto atti annesinin evine birazcik su basmis.neyse ben hicbi yorum yapmadim.ama uzatmadimda yazmadim bidaha.aradan biraz zaman gecti bana msj atmis ben hic aaa bile dememisim fesatmisim sevinmisim bi suru hakaretler.onlari okuyunca bende madem bukadar hakaret ediyosun ne fesatligim be sevinmem kaldi bende sormuhorum soracagim varsada sormuyorum dedim.kal orda dedim hala yok

3 çocuğa bak, çocukların babası kahvede adı üstünde çocuk tatil zamanı sıkılır kıyamam ya, bir de üstüne kayınvalideciğinin su şeyi patlamış ona koştur onu düşün, kahrol ne güzel bi hayat bu ya, az bile yapmışsınız

3 çocuğa bak, çocukların babası kahvede adı üstünde çocuk tatil zamanı sıkılır kıyamam ya, bir de üstüne kayınvalideciğinin su şeyi patlamış ona koştur onu düşün, kahrol ne güzel bi hayat bu ya, az bile yapmışsınız
Tmm bende sormadim ama o an cok sinirliydim.kasitli bise degil.annemizde cok hassastir herseyden nem kapar.iyinin iyisini bekler.ben bu laflardan sonra hicbisekilde sormayida dusunmuhorum.dogrumu ederim

Yazmiyorum.kal ananin yaninda dedim.kvdem zaten herkesi etrafinda pervane etmeyi cok sever.demez hic oglum evin var co uklarin var diye.hosuna gider
Boşverin uzatin ayaklarinizi dinlenin evinizde , 1 gelmez 2 gelmez elbet pazar aksami gelir p.tesi ise gidicegi için .. ilk defa biraz mesaj atmayın dirdir etmeyin bakalım ne yapıcak ...

Tmm bende sormadim ama o an cok sinirliydim.kasitli bise degil.annemizde cok hassastir herseyden nem kapar.iyinin iyisini bekler.ben bu laflardan sonra hicbisekilde sormayida dusunmuhorum.dogrumu ederim
Niye soracaksın ki yani çeşmenin başı seni ne ilgilendirir sanırım eşin annesine düşkün annesinin doldurusuna gelip öyle söylüyor belki sizin ailenize göre sorulacak bir şeydir bilmiyorum ama onu düşünememiş olabilirsiniz yani niye bu kadar tahammülsüzlük yapıyor eşiniz anlamadım

Boşverin uzatin ayaklarinizi dinlenin evinizde , 1 gelmez 2 gelmez elbet pazar aksami gelir p.tesi ise gidicegi için .. ilk defa biraz mesaj atmayın dirdir etmeyin bakalım ne yapıcak ...
Kvdemide arayi0 sormayi dusunmuyorum.cok kirildim esime.sen bu laflari soyleyebiliyorsan boynuna kadarda suya batsa sormuycam dedim

Niye soracaksın ki yani çeşmenin başı seni ne ilgilendirir sanırım eşin annesine düşkün annesinin doldurusuna gelip öyle söylüyor belki sizin ailenize göre sorulacak bir şeydir bilmiyorum ama onu düşünememiş olabilirsiniz yani niye bu kadar tahammülsüzlük yapıyor eşiniz anlamadım
Kvdem hep ilgi istiyor.ama ben napabilirim benmi bastirdim evine suyu.kendileri oldumu pireyi deve yaparlar.ama kebdileri sormayinca hic suc olmaz.gelsede sormuycam

Kvdemide arayi0 sormayi dusunmuyorum.cok kirildim esime.sen bu laflari soyleyebiliyorsan boynuna kadarda suya batsa sormuycam dedim
Kimseyi aramayın boşverin kendinizi dinleyin sakin olum ve evinizdeki sessizliğin tadını çıkarın .. sabahta cocuklarinizla güzel bi kahvaltı yapın. . Yok yere uzmeyin kimse için tatlı canınızi. . Uzuldugunuz ve dert ettiginizle kalırsınız

Kvdem hep ilgi istiyor.ama ben napabilirim benmi bastirdim evine suyu.kendileri oldumu pireyi deve yaparlar.ama kebdileri sormayinca hic suc olmaz.gelsede sormuycam
Allaha havale edin çok fazla yüz vermeyin hem eşinize hem kv de ye mesafe şart diyorum her seferinde kime neyi nasıl alıştırırsanız öyle gider

Kimseyi aramayın boşverin kendinizi dinleyin sakin olum ve evinizdeki sessizliğin tadını çıkarın .. sabahta cocuklarinizla güzel bi kahvaltı yapın. . Yok yere uzmeyin kimse için tatlı canınızi. . Uzuldugunuz ve dert ettiginizle kalırsınız
Yok insani herseyde sucluyorlar.kvdem seviniyordur simdi oglu kaldi yaninsa diye.allah goruyoyaa

Simdi naparsiniz benim yerimde olsaniz
Diğer üyelerin dediği gibi ayaklarımı uzatır keyfini çıkarırım nasıl olsa gelecek geldiğinde de hiçbirşey olmamış gibi davranırsanız sakın özür falan dilemeyin ama güzelce anlatırsınız benim o an çocuklara bakmaktan aklıma gelmemiş olabilir beni daha anlayışla karşılasan daha mutlu olurum gibi cümleler kurabilirsin

Yok insani herseyde sucluyorlar.kvdem seviniyordur simdi oglu kaldi yaninsa diye.allah goruyoyaa
Yahu suclasinlarr hangin kayinvalide gelinini el üstü tutmuski hangi kayinvalideye yaranilabilmiski?? Sevinsin alsın oğlunu 1 2 gece koynunda yatirsin , sonrası oğlu zaten kendi anasının yanından karisinin koynuna gelicek. .

Yahu suclasinlarr hangin kayinvalide gelinini el üstü tutmuski hangi kayinvalideye yaranilabilmiski?? Sevinsin alsın oğlunu 1 2 gece koynunda yatirsin , sonrası oğlu zaten kendi anasının yanından karisinin koynuna gelicek. .
Arife gecesi bile.sabah namaza kalkacak.diye orda yatti.insan demezmi evde cocuklarin var mubarek gun.yinede sesimi cikarmadim

Bu hep el uatunde tutulmak iatiyo.ne gelinler varda iste bolesine denk gelmez

bir kaç güne sıkılır döner üzmeyin kendinizi diyeceğim ama kv ler fırsatını buldumu çoştukça coşuyorlar :işsiz:
mesajınızda beni rahatsız eden şey '' ı'' harfini kullanmayışınız '' çocuklar sıkıldı '' olarak değiştiriseniz sevinirim :işsiz:

Back
X