- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 35
Erkek milleti iste. Sen 3 cocukla kayinvalidene gitseydin yardim edebilirmiydin cocuklara bakmaktan. Hemende abartiyorlarBenim icin gezmek daha onemliymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek milleti iste. Sen 3 cocukla kayinvalidene gitseydin yardim edebilirmiydin cocuklara bakmaktan. Hemende abartiyorlarBenim icin gezmek daha onemliymis
atesli cocukla nereye gitcen zaten.simdi buyurde buyur sormamisin etmemisinErkek milleti iste. Sen 3 cocukla kayinvalidene gitseydin yardim edebilirmiydin cocuklara bakmaktan. Hemende abartiyorlar
Acik acik soyleyin sinir olcaginiza dun o laflari soylemeseydin ben zaten sorucaktim deyin dahada ezilsin bence :))Yok o hep anam diyo oyuzdrn bende anan dedim sabah beri kuzu kuzu oturuyo.bende hic sormuyorum naptilar ettiler.acikcasi merakta etmiyorum.o laflari demeseydi sorardim ama tavrimi anlasin
Ben kasitli yapmamistim aslinda.ama madem olayi buraya cevirdi bende boyle gosteriyorum tavrimi.sen beni uc cocukla dusunmuyorsan bende dusunmem olur biterEl iyisi EV AYİSİ
Karin orda 3 cocukla ugrassin srn kahve koselerinde dolan, birde anan Ne oldu diye tepki ii vermemi bekle...
Onu kac defa dedim dun aksam.baktim anlamiyo saldimAcik acik soyleyin sinir olcaginiza dun o laflari soylemeseydin ben zaten sorucaktim deyin dahada ezilsin bence :))
Sala sala nolcak boyle bu isin huzura kavusmasi gerekiyor valla yaslanirsiniz erkenden..Onu kac defa dedim dun aksam.baktim anlamiyo saldim
Tepkimi koydum iste.annesi ararsada onada ayrica soylucem.demiyomusun ogluna evine git diye dicemSala sala nolcak boyle bu isin huzura kavusmasi gerekiyor valla yaslanirsiniz erkenden..