Arkadaslar yardim

Uzuluyorum ya gecenin bi vakti 3 cocukla onlarin uzulecegi yerde siz uzuluyosunuz..tartismalar hic hallolamadan kuslukle bitiyo galiba hep boylemi oldu ?sikintiya geldimi kapiyi vurup carpip gidiyo heralde esiniz ?
Onlarin sozunden hic cikmaz.sen naparsan yap.kizdi niyrhaber vermedin fln diye.bende niye vereyimki dedim iki dakkalik yol gelseydi gelirdi simdiye

Eşinizle aranızdaki sorunu bilmemde,
Bi evi su basmış en azından bi sorsaydınız nasıl oldu,
Yapabilcegim bişey varmı gibi.

Allah kolaylik versin kardesim ama senin isin bu kaynanayla zor gorunuyor vallahi..keske izin vermeseydin adam gibi evine gelseydi ! Baskin ol bence koyverme yoksa ortalik kv ye kaliyor !
Saat 4 te msj attim cocugun cok atesi var diye.cok sinir oldum ve getirttim.actim azgimi yumdum gozumu.sevinmemistim ama suan sevindim cok iyi oldu dedim sinirjmden.cvp bile veremedi uzgun uzgun oturuyo

Cevap vercek pozisyonda degil bencede..ne dediniz ona ?
Actim agzimi yumdum gozumu.cocugu acile goturdum geldim dedim.hic anan demiyomi oglum senin evin yokmu diye xedim.bisuru sey soyledim.sabah beri kuzu gibi oturuyor.sabah kahvaltiya disariya cikalim dedi.tabi ben sabaha kadar uyumamisim zombi gibiyim.bisey demedim hZirladim

Abartili davrandimmi sizce
Abartili degil bence ama anan kelimesini kullanmasaydiniz keske..Pisman olmus esiniz sizde kahvalti teklifini kabuk etseydiniz bu konulari seninle konusmaya ihtiyacim var deseydiniz..uslubu biraz degistirirseniz ikinizde, hersey yavas yavas yoluna girer bence..

Abartili degil bence ama anan kelimesini kullanmasaydiniz keske..Pisman olmus esiniz sizde kahvalti teklifini kabuk etseydiniz bu konulari seninle konusmaya ihtiyacim var deseydiniz..uslubu biraz degistirirseniz ikinizde, hersey yavas yavas yoluna girer bence..
Yok o hep anam diyo oyuzdrn bende anan dedim sabah beri kuzu kuzu oturuyo.bende hic sormuyorum naptilar ettiler.acikcasi merakta etmiyorum.o laflari demeseydi sorardim ama tavrimi anlasin

Slm arkadaslar.buaksamda konu acmistim.cocuklar sikiliyor ama esim her firsatta kaveye gidiyor diye.neyse bu yine aldi basini cikti.cocuklar oyle sikildiki disari cikmak istiyorlar.uc cocuk tek basima zapdedemiyorum.yakinimizda buyuk bir park var.saat 9 fln esime msj attim.ben cocuklari cikariyorum haberin olsun diye.cvp vermedi bir iki sitem ettim.cinku esim herkes icin canini veren bizim icin herseye isteksiz yaklasan biri.neyse msjla tartismaya basladik.foto atti annesinin evine birazcik su basmis.neyse ben hicbi yorum yapmadim.ama uzatmadimda yazmadim bidaha.aradan biraz zaman gecti bana msj atmis ben hic aaa bile dememisim fesatmisim sevinmisim bi suru hakaretler.onlari okuyunca bende madem bukadar hakaret ediyosun ne fesatligim be sevinmem kaldi bende sormuhorum soracagim varsada sormuyorum dedim.kal orda dedim hala yok
El iyisi EV AYİSİ
Karin orda 3 cocukla ugrassin srn kahve koselerinde dolan, birde anan Ne oldu diye tepki vermemi bekle...

Back
X