jiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2012 263 3 48 İstanbul 9 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jiya #1 mrb arkadaslar ben 22 haftalık hamıleyım ılk hamılelıgım ama bebegım hala hareket etmıyor normal mı bu cok korkuyorum yaa :18:
mrb arkadaslar ben 22 haftalık hamıleyım ılk hamılelıgım ama bebegım hala hareket etmıyor normal mı bu cok korkuyorum yaa :18:
kkimsee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 1.097 135 88 Diğer 9 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jiya #2 canım doktorum 24 haftaya kadar hissetmeyebılırsın herkezde farklı oluır dedı..telaşlanma ultrasonda gordunmu ıyımıydı
canım doktorum 24 haftaya kadar hissetmeyebılırsın herkezde farklı oluır dedı..telaşlanma ultrasonda gordunmu ıyımıydı
jiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2012 263 3 48 İstanbul 10 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jiya #3 ultrasyonda bu sefer hareketsızdı toktor ıyı olduguny soyledı annemler sımdıye kadar hareket etmesı gerekıyor dıyorlar
ultrasyonda bu sefer hareketsızdı toktor ıyı olduguny soyledı annemler sımdıye kadar hareket etmesı gerekıyor dıyorlar
zeygur Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2013 645 35 123 Ankara 10 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jiya #4 o içinde ne saltolar atıyordurda sen hissetmiyorsundur canım, ilk gebelikte oluyormuş böyle bende çok geç hissettim, 24-26 hafta arasında hissetmiştim, telaşlanma, tatlı şeyler yiyip sırt üstü ya da yan uzan belki hissedersin.
o içinde ne saltolar atıyordurda sen hissetmiyorsundur canım, ilk gebelikte oluyormuş böyle bende çok geç hissettim, 24-26 hafta arasında hissetmiştim, telaşlanma, tatlı şeyler yiyip sırt üstü ya da yan uzan belki hissedersin.
fatmanuri53 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 22 0 1 Rize 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jiya #5 Normaldir cnm bu haftalardan sonra ne tekmeler ne yumruklar yiceksin Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Normaldir cnm bu haftalardan sonra ne tekmeler ne yumruklar yiceksin Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.