• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım.. :/

Yok kendi haline bıraktılar. Sonra ayrıldılar zaten fazla sürmedi

Ne cesur ve arsız kadınlar var yahu çocuklarından da mı utanmamış. Sorsan eşiyle mutsuzdur adı aşktır. Ne diyelim umarım başına bir şey gelmeden akıllanır. Ama bazıları yaşamadan anlamaz. Boşa demezler bir musibet bin nasihatten iyidir diye..

Ne cesur ve arsız kadınlar var yahu çocuklarından da mı utanmamış. Sorsan eşiyle mutsuzdur adı aşktır. Ne diyelim umarım başına bir şey gelmeden akıllanır. Ama bazıları yaşamadan anlamaz. Boşa demezler bir musibet bin nasihatten iyidir diye..

Güya eşi de onu aldatiyormus Allah böyle kadınlarla karsilastirmasin uzun zaman geçmeden birşeyler olur ama hayirlisi bakalim :/

böyle yaratıklar benim hemcinsim olamaz ya iğreniyorum böyle azgın kadınlardan 3 çocuktan sonra genç bir erkeğin hayatını mahvetmek uğruna canı cehenneme böyle sevginin:47: büyü vs gibi bişeyin etkisinde olabilir mi acaba abiniz?

böyle yaratıklar benim hemcinsim olamaz ya iğreniyorum böyle azgın kadınlardan 3 çocuktan sonra genç bir erkeğin hayatını mahvetmek uğruna canı cehenneme böyle sevginin:47: büyü vs gibi bişeyin etkisinde olabilir mi acaba abiniz?

Hiç bilmiyorum hocaya gidip soralim diye de düşündük fakat sonra vazgectik dua ediyoruz elimizden başka birşey gelmiyor.. Bazen sinirle kadinin numarasini iletişim adreslerini internette yaymak istiyorum ama çözüm değil işte..

Hiç bilmiyorum hocaya gidip soralim diye de düşündük fakat sonra vazgectik dua ediyoruz elimizden başka birşey gelmiyor.. Bazen sinirle kadinin numarasini iletişim adreslerini internette yaymak istiyorum ama çözüm değil işte..

bu ne cesarettir yahu abinizi bu kadar bağlayan ne olabilir o kadına? kadının ailesine haber verin bence eşine duyurmadan aralarında bi güzel benzetsinler o pislik mahluğu

Öncelikle herkese hayirli iftarlar :)
Birkaç aydır beni de ailemi de son derece üzen bir durum var ortada.. Duyduğumuz an şok olduğumuz inanamadigimiz rezil bir durum bir öneri bir fikire ihtiyacim var.
Durum şu ki Abim 27 yasinda ve 3 çocuk annesi bir kadinla beraber :( Kadini da abimi de ne yaptiysak vazgeciremedik :( en önemlisi de kadin hala evli ve eşi bu durumu öğrendiğinde cinayet çikacak çok ciddi bir durum ve yardima ihtiyacim var.. Bir fikir bir önerisi olan varsa sevinirim kendimden çok anneme üzülüyorum ve bir anne için çok zor durum :(

O kadınan dili yanmadığı sürece sizin sözlerinizle vazgeçiçeğini sanmıyorum :31: Çevremde de vardı böyle bi ilişki ne zaman mahkemelik oldular ozman bitti :50:

Abinizim korktugu bir aile buyugunuz varsa o konussun. Baba, dede, amca, dayi gibi. Yoksa iliski bu kadar basindayken kendi kendine birakmaz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ters tepki uygulayın,
boşansın evlendirelim sizi deyin
kabul ediyoruz deyin
kadın boşanamıycağı için belki kendi aralarında sorun çıkar ayrılırlar
siz engelledikçe o daha da kıymetleniyordur
akışına bırakın

ne yazıkki yapacak bişey yok sizin tarafınızda..
kardeşinin kendisinin vazgeçmesini beklemekten başka...

Kadinin babasina ulassaniz anlatsaniz . Aklima ilk bu geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman kadının babasına filan ulaşmayin gazetelerde boy boy yazıyor, böyle ortaya çıkınca kadın bir yerini kurtarmak için aile üyeleriyle ortak olup adami öldürüyorlar...adam kızını kurtarmak için gider kocasına bu rahatsız ediyormuş der herkes kendi evladını düşünür. ..dua edin bol bol. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Back
X