• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Yardıma İhtiyacım Var 🙏🏻

Bir sevgili

Çok İnsan Tanı. Azını Sev. Hiçbirine Güvenme 🔗
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
715
579
53
Kızlar merhaba.İnternetten sipariş verdik eşimle. Benim verdiğim sipariş Aras kargo ile eşimin ki yurtiçi kargo ile gelecekti. Benim kargom takip numarasını attı eve teslim etti bugün. Eşimin ki gelmedi. GittiGidiyor a girip takip numarası var mı diye baktım eşimin siparişi için çünkü yurtiçi kargo takip numarası bile atmadı. Her ne ise buldum takip numarasını baktım dün gelmişler evde bulamışlar. Yahu ben 1 ayı aşkındır markete bile çıkmıyorum. Ekmek almaya gitmiyorum bile nasıl evde yokum. Aras kargo ptt kargo beni buluyor evde sen neden bulamıyorsun. Güya kapıya not bırakılmış. Baktım o da yok. Arkadaşlar bir çare söyleyin. Aradım getiremeyip tekrar gelin alın diyor. Yahu ortalık virüs kaynıyor özel arabam yok. Eşim askeri personel evde yok bir kaç gün görevde. Otobüse binmek istemiyorum binsem de buraları bilmiyorum. Arkadaşlar bir çare ya lütfen. Şikayet etsem nereye edeceğim? Yardımcı olun lütfen 🙏🏻🙏🏻

Boyle vakalar cok sik oluyor maalesef.
Mecburen gidip alacaksiniz,
acil bir seydir muhtemelen siz de bu zamanda siparis verdiginize gore.
Evet. Eşim için acil. Eşim askeri personel sürekli bazen 24 saati aşkın askeri araç kullanıyor. Ortopedik minder almıştı kendine. Kuyruk sokumu kemiği çok ağrıyor oturmaktan artık. O yüzden acil

Ama bu bir klasiktir, geldik bulamadık. Peki kapıya not bırakmışlar mı geldiklerine dair ?
Hayır not yok. Mesaj bile gelmedi. Ben internetten bakıp gördüm. Bir de utanmadan not bıraktık diyor mesaj attık diyor terbiyesizler. Gel al diyor. Ya hayır kendi memleketimde olsam biliyorım ne nerde buraya geleli 2 ay ya oldu ya olmadı. Onda da virüs başladı evden çıkmadım. Nerde nasıl gidicem. Otobüse binmek istemiyorum.

Benzer şeyi ben de yaşadım. Arayıp şikayet edeceğinizi söyleyin. Biraz sert konuşun. Getirmek zorundalar
Konuştum ama nafile. Yarın kapalı 1 mayıs işçi bayramı sebebi ile. Cumartesi tekrar arayacağım

Evet. Eşim için acil. Eşim askeri personel sürekli bazen 24 saati aşkın askeri araç kullanıyor. Ortopedik minder almıştı kendine. Kuyruk sokumu kemiği çok ağrıyor oturmaktan artık. O yüzden acil
Acil olmasi kötü. O ürünü almasaniz iptal olsa, yeniden sipariş etseniz? Siparişinizden sonra 2-3 gün içinde elinize ulaşabildiyse bunu yapabilirsiniz.

Tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi söyleyin. Mesaj attıklarını, aradıklarını ispatlasınlar bakalım. İspatlayamazlar. Çünkü arasalardı size ulaşırlardı zaten

Gelip sizi bulamadıklarını ispatlamaları lazım. Günümüzde her siparişte cep numarası isteniyor ki kargocu da arıyor aramak zorunda.
Aramak için numara alıyorsunuz dedim herkesi tek tek aramıyoruz dedi ya deli olmak üzereyim. Eşim inşallah görevden erken döner de arabamız askeriye de. Gider alır gelir. 🙁🙁

Çok sık olan bir durum. Şikayet edin isterseniz ama sonuç alamayabilirsiniz.

Kargo eşinizin adına ise onun alması gerekiyor bu arada. Bazen adına kargo gelmiş kişinin kimlik fotokopisini görerek de yakınına verebiliyorlar kargoyu. Ama bu süreçte risk almaya değmez. Eşiniz şubeden alsın.

Tüketici
Tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi söyleyin. Mesaj attıklarını, aradıklarını ispatlasınlar bakalım. İspatlayamazlar. Çünkü arasalardı size ulaşırlardı zaten
Tüketici Hakem Heyetine mi şikayet ediyoruz yarın edeyim hemen ya da cumartesi

Çok sık olan bir durum. Şikayet edin isterseniz ama sonuç alamayabilirsiniz.

Kargo eşinizin adına ise onun alması gerekiyor bu arada. Bazen adına kargo gelmiş kişinin kimlik fotokopisini görerek de yakınına verebiliyorlar kargoyu. Ama bu süreçte riske atmaya değmez. Eşiniz şubeden alsın.
Kargo benim adıma eşim sürekli görevde olduğu için ben evdeyim benim adımı yazdık

Back
X