- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
- Konu Sahibi Bir sevgili
175i arayıp bilgi alabilirsinizTüketici
Tüketici Hakem Heyetine mi şikayet ediyoruz yarın edeyim hemen ya da cumartesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
175i arayıp bilgi alabilirsinizTüketici
Tüketici Hakem Heyetine mi şikayet ediyoruz yarın edeyim hemen ya da cumartesi
Baktım özel araçla 10 dk. Yürüyerek 45 dkBelki cok yakindadir,bi yerini kontrol edin isterseniz
Hiç sormayın. Virüs var dedim telefonda herşeyi söyledim. Nuh diyor peygamber demiyorpes ya her evde illa birinin durduğu şu zamanda da yapılmaz bu artık ya. vicdan da kalmamış pesss
Evet. Eşim e hep krem sürüp masaj yapıyorum eve gelince ağrı kesici veriyorum. İşi hiç kolay değil İnanın ki. Zırhlı araç da sert ve kaba bilirsiniz taşın üstünden gitse hoplatıyor diyorİptal edin, kendiniz gidin yakın medikalden alın. Kargo yakındır zaten oraya da gidebilirsiniz. Bu arada lafım size değil ama bu dönemde kıyafet alan, mutfak eşyası ve dambıl alan insanlar var. İnsafsızlık.
Bir bayan üstteki yorumların birinde insafına kalmış kargo da çok çalışanın demişti. Sizin ki insaflıymış. Benim ki insafsız çıktı. Ne var yani arabaya atıp getirsen. Sanki elinde getiriyor yakargo şirketleri bu aralar malum çok çalışıyor benimde kargom elime çok geç ulaştı sokaga çıkma yasaklarından dolayı askıya alıyorlarmış yurt içi kargo ile bende böyle durumda kalmıştım daha sonra kargo şirketini aradım ve sistemlerinde ilk önce dagıtıma çıktıgı dha sonra teslim edilemedi diye göründüğünü söyledim ve yogunluktan dagıtama çıkıp teslim edilemiyormuş kargomun en yakın dagıtım gününde teslim edilecegi söylendi
Walla ayni durum bnada oldu cnm bnde kargonun merkez subesini arayip sikayet ettim eger getirmezseniz tuketici haklarina sikayet ederim hasta ewde yatiom lafda gelmisler nasil oluo da bn ewde olmuorum dalgami geciosunuz dedim bn ole deyimce hemen subeyi aramislar sonra esimi arayip ozur dileyip kargoyu getirdiler sende merkez subesini ara sikayet et bu imkanda nasil disarda olayim hadi disari ciktim varsayalim obur kargoyu kim aldi madem notta yok de tuketici haklarina sikayet ediceginide sole . (Not özel ihtiyaclar dışinda kargo ptt gibi yerlerin mesgul edilmesine kesinlikle karsiyim su dönemde.)Kızlar merhaba.İnternetten sipariş verdik eşimle. Benim verdiğim sipariş Aras kargo ile eşimin ki yurtiçi kargo ile gelecekti. Benim kargom takip numarasını attı eve teslim etti bugün. Eşimin ki gelmedi. GittiGidiyor a girip takip numarası var mı diye baktım eşimin siparişi için çünkü yurtiçi kargo takip numarası bile atmadı. Her ne ise buldum takip numarasını baktım dün gelmişler evde bulamışlar. Yahu ben 1 ayı aşkındır markete bile çıkmıyorum. Ekmek almaya gitmiyorum bile nasıl evde yokum. Aras kargo ptt kargo beni buluyor evde sen neden bulamıyorsun. Güya kapıya not bırakılmış. Baktım o da yok. Arkadaşlar bir çare söyleyin. Aradım getiremeyip tekrar gelin alın diyor. Yahu ortalık virüs kaynıyor özel arabam yok. Eşim askeri personel evde yok bir kaç gün görevde. Otobüse binmek istemiyorum binsem de buraları bilmiyorum. Arkadaşlar bir çare ya lütfen. Şikayet etsem nereye edeceğim? Yardımcı olun lütfen![]()
GittiGidiyor dan gibi siteler den alırken parayı ödüyorsun galiba. Biz ödedik çünkü. Ödeme yaptığım halde gidip tekrar gelir mi kargomKargo şubelerinde 3 gun durduktan sonra geri dönüyor gönderiyor. benim oyle bi durum olmuştu evde olduğum halde. Alışveriş yaptigim siteyi aramıştım tekrar gonderdiler aynı kargo getirmişti bu sefer. Eğer acil değilse bunu da deneyebilirsiniz
Merkez şube müşteri hizmetleri oluyor yani dimi? Cumartesi sabah 9 da tekrar arayın dedi bana müşteri hizmetleriWalla ayni durum bnada oldu cnm bnde kargonun merkez subesini arayip sikayet ettim eger getirmezseniz tuketici haklarina sikayet ederim hasta ewde yatiom lafda gelmisler nasil oluo da bn ewde olmuorum dalgami geciosunuz dedim bn ole deyimce hemen subeyi aramislar sonra esimi arayip ozur dileyip kargoyu getirdiler sende merkez subesini ara sikayet et bu imkanda nasil disarda olayim hadi disari ciktim varsayalim obur kargoyu kim aldi madem notta yok de tuketici haklarina sikayet ediceginide sole . (Not özel ihtiyaclar dışinda kargo ptt gibi yerlerin mesgul edilmesine kesinlikle karsiyim su dönemde.)