• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Yardıma İhtiyacım Var 🙏🏻

Eşimde 3 günden aşağı gelmez eve ya göreve gitti 🙁🙁

Kargo orada kaç gün kalıyor öğrenin , Sizin adınıza olduğu için sizin gitmeniz gerekiyor. Eşiniz geldiğinde beraber gidersiniz.

Kapıda ödeme olduğunda daha çok ısrar ediyorlar ulaştırmak için.

Merkez şube müşteri hizmetleri oluyor yani dimi? Cumartesi sabah 9 da tekrar arayın dedi bana müşteri hizmetleri
Yok cnm mesela bn ankarada oturuorum burda örnek vericem su an hatirlamiorum subeyi ama dielimki etimesgutta oturuorum buranin subesi istasyin mh dagitim yaptigi yer buranin ustu iste yeni mahalle de bn direk yeni mahalle dagitim merkezini aradim ara sende supeyi bide mudurlugu dagitim merkezini arayip sole musteri temsilcide olabilir belki.

Kargo orada kaç gün kalıyor öğrenin , Sizin adınıza olduğu için sizin gitmeniz gerekiyor. Eşiniz geldiğinde beraber gidersiniz.

Kapıda ödeme olduğunda daha çok ısrar ediyorlar ulaştırmak için.
Aynen sana katılıyorum 🌸🙁

Yok cnm mesela bn ankarada oturuorum burda örnek vericem su an hatirlamiorum subeyi ama dielimki etimesgutta oturuorum buranin subesi istasyin mh dagitim yaptigi yer buranin ustu iste yeni mahalle de bn direk yeni mahalle dagitim merkezini aradim ara sende supeyi bide mudurlugu dagitim merkezini arayip sole musteri temsilcide olabilir belki.
Ben kilisteyim. Geleli 2 ay olmadı daha. Bilemiyorum bu küçücük yerde başka şubesi var mıdır ?

GittiGidiyor dan gibi siteler den alırken parayı ödüyorsun galiba. Biz ödedik çünkü. Ödeme yaptığım halde gidip tekrar gelir mi kargom

Saticiyla mesajlasabiliyorsaniz söyleyebilirsiniz tekrar gönderirler bence gittigidiyorda saticiyla iletişim kuruluyor. Ben buradan sipariş etmedim bende odemistim ama müşteri hizmetleri hizlica çözdü . Yine aynı kargoyla geldi

Bir bayan üstteki yorumların birinde insafına kalmış kargo da çok çalışanın demişti. Sizin ki insaflıymış. Benim ki insafsız çıktı. Ne var yani arabaya atıp getirsen. Sanki elinde getiriyor ya
Bilmiyorum ki ben arayıp müsteri hizmetlerine biraz çıkışmıştım akşama kadar evdeydim nasıl olurda dagıtama çıkar da teslim edilemedi yazar diye o da bana yogunluktan vs vs konuştu ertesi günde gelmişti

Şubelerle iletişim kurun. Gerekirse şikayet için merkezi arayın geri dönüş yapıp yönlendiriyorlar. Şikayet var sitesine yazın. Çıkmayın dışarı. Bende aynı sorunu yaşadım. Şikayet sonucu hallettim tekrar yönlendirdiler. Ayrıca kargocular arıyor genelde. Evde yoksan bile karşı komsuya falan bırakıyolar. Birdaha uğraşmamak İçin. Şikayetle çözün derim

Back
X