Haklısın canım. Sadece beni anlasın istiyorum. Onun için başka kimse çabalamamis benim gibi. Bunu kendisi söyledi. Birgün kıymetimi anlasın istiyorum. Çok ani bir karar oldu çünkü.Sen bunları haketmedin, daha iyilerine layıksın vs vs.. Boş laflar bunlar, sizi sevememiş. Boşver canım yoluna bak. İnsan bu her şeye alışır.
Haklısın canım. Sadece beni anlasın istiyorum. Onun için başka kimse çabalamamis benim gibi. Bunu kendisi söyledi. Birgün kıymetimi anlasın istiyorum. Çok ani bir karar oldu çünkü.Sen bunları haketmedin, daha iyilerine layıksın vs vs.. Boş laflar bunlar, sizi sevememiş. Boşver canım yoluna bak. İnsan bu her şeye alışır.
Haklısın canım alışmam lazimYol ver gitsin senin kıymetini bilmemis. Hiç gerek yok konuşma asla.
Güzel anılarımız da oldu. 4 ayda çoğu arkadaşıyla tanıştım. Kuzenleriyle tanıştım. Evet kısa bi ilişki. Ama alışmışım sonuçtaNe ilişkisi arkadaşım 4 aydır ilişkimi yaşadığını sanıyosun
Daha cocuk zaten.. birde iliski yasarken o kadar kotu davranan adam ayrilirken yaptiklarini bilincli yaptigi icin ayrilirken insan gibi ginul alip ayrilmaya calisiyor garip kurtulmaya calismis bence sizdenMeraba arkadaşlar 4 aylık ilişkim 3 gün önce bitti. 4 ay içinde sinirli tavırları, hiç alttan almaması, siniri geçinceye kadar soğuk davranması, ilgislzigi beni bitirdi. Kırdı üzdü ama Sonrasin da ne bir Özür dileme ne gönül alma hiç yok. Elbette benimde hatalarım oldu, bazen çok üstüne gittiğim anlar da oldu ama hep telafi etmeye çalıştım gönül almasını bildim. Gözlerinin içine bakarak onu sevdiğimi söyledim. Hic kıymet bilmedi. Ben eskisi gibi hissedemiyorum dedi ve gitti. Bikaç günde hisler değişir mi? Biede gelmis Özür dilerim sen bunların hiçbirini haketmedin, cok mutlu ol bunu gercekten kalpten istiyorum dedi. Ama ne önemi var ki bunların? Haketmesem de yasatiyosun. 23 yaşında bir erkek bu. Ve en uzun ilişkisi 5 ay sürmüş. Bu ne kadar normal sizce? Ve artık napmliyim? Alışmışım ona(
23 yaş çocuk mu? Bu sene üniversiteden mezun olucak. İş hayatına atilicakDaha cocuk zaten.. birde iliski yasarken o kadar kotu davranan adam ayrilirken yaptiklarini bilincli yaptigi icin ayrilirken insan gibi ginul alip ayrilmaya calisiyor garip kurtulmaya calismis bence sizden
23 yas bir erkek icin olgun bir yas degil bence erkeğin olgunlasmasi kadininki gibi degil en az 30 olmali bir erkek pişmeli zorluklar gormeli ki olgunlassin..23 yaş çocuk mu? Bu sene üniversiteden mezun olucak. İş hayatına atilicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?