Arkadaşlar yardımcı olun bana

reynaldo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
2
0
1
44
kızım arkadaşımın yüzüğünü kaybetti. Manevi değeri varmış çok üzülüyor. Benimde sinir sistemim çöktü adeta bulamadım diye. Lütfen avonun yüzüğü bu bilen gören varsa yardımcı olun bana.

Manevi değeri olan bir yüzük neden verilir ki?
Ya da neden alınır ki?
Neyse Avon satışı yapan birinden rica edin foto falan da yok zilyon tane yüzük var katalogda.

Avonun yüzüğünün ne manevi değeri olacak ki aile yadigarı mı sanki?:olamaz:

Alın yeni bir tane, lavabonun arkasına düşmüş yeni buldum der verirsiniz.
Şimdi yaşlar küçükse kıza teyzesi ya da erkek arkadaşı ordan aldıysa e diğer kız da kaybettim dediyse hemen manevi değeri artmıştır yüzüğün :)

Konu fake mi? Avon yüzük, manevi değer?
Neden fake olsun ki???
Kadın yardım istiyor ha avon ha baska bisey..
Bu sıralar her konuya fake damgası yapıstiriliyor..
Evet avon yüzüğü manevi değer falan sacma ama,konu sahibi icin degil,arkadaşı icin değerli .

bu gece gene uykum yok
küresel ısınma dünyayı tehtid ediyor
karetta karettaların nesli tükeniyor
ortadoğu karışıyor
koskoca ülkenin başbakanı bizene elin parasından diyor
alakasız konuya alakasız mesaj:deli:

Bu konuya çok gülerdim ama şimdi düşününce neden olmasın diyorum belki ölmüş bi çok yakını avondan alıp ona hediye etmiştir o kişiyi hep o yüzükle hatirliyordur bence avon satan birinden bulun ve alın

Bu konuya çok gülerdim ama şimdi düşününce neden olmasın diyorum belki ölmüş bi çok yakını avondan alıp ona hediye etmiştir o kişiyi hep o yüzükle hatirliyordur bence avon satan birinden bulun ve alın
tamam olabilir manevi değeri olan şey isterse kuru yaprak olsada değerlidir
kaybolmuş yüzüğe biz nasıl bir çözüm bulabiliriz
zaten yazmış avondan alınmış yani git avon katoloğundan bul iste dememiz için burayada konu açmak? bilemiyorum yani

Back
X