Arkadaşlar Yardımcı olurmusunuz

cansuezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
366
110
53
Arkadaşlar merhaba 2 senelik evliyim bebek istiyoruz fakat eşimin sperm sayısında düşüklük vardı tedavi aşamasındayız. 2 gün önce bir rüya gördüm rüyamda Doğum yapıyordum normal Doğum o kadar mutluydumki çok az bir sancıyla doğuruyordum diyordum hatta kadınlar ne kadar çok abartıyorlarmış diye Ablam yanımdaydı bi hareket yaptığım zaman aman abla dikkat dikişlerim açılıcak diye korkuyordum hala rüyanın etkisindeyim böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı rüyada bile olsa çok güzel bir duyguydu Yorumlayacak arkadaşlar varsa yardımcı olabilerlemi şimdinden teşekkür ederim

Böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmıydı
Canım ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman rüyamda sürekli kız bebek doğum yaptigimi yerden yüzük buldugumu altın bilezik takıldığını görüyordum hep anlamlarida bebekti ama her gün değişik değişik rüyalar görüyordum bazı kadınlar hamile olduklarinda rüyada hissediyorlar ben test yapmadan bir gün önce rüyamda eczaneye gidip test almıştım yapicaktim eşim uyandirdi sabah olmuştu eşimde rüyasında oğlu olduğunu görmüş 3 yıldır çocuğum olmuyor du ve eşime git test al dedim gün içinde yaptım yaptığım gibi çift çizgi sarılıp ağladık 😘🥰🥰

Canım ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman rüyamda sürekli kız bebek doğum yaptigimi yerden yüzük buldugumu altın bilezik takıldığını görüyordum hep anlamlarida bebekti ama her gün değişik değişik rüyalar görüyordum bazı kadınlar hamile olduklarinda rüyada hissediyorlar ben test yapmadan bir gün önce rüyamda eczaneye gidip test almıştım yapicaktim eşim uyandirdi sabah olmuştu eşimde rüyasında oğlu olduğunu görmüş 3 yıldır çocuğum olmuyor du ve eşime git test al dedim gün içinde yaptım yaptığım gibi çift çizgi sarılıp ağladık 😘🥰🥰
Allah kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duygudur Eminim bilmiyorum bilinç altım bana oyunmu oynuyor rüyamdan çok mu etkilendim dün gecede çok eski bi arkadaşım rüyamda 3. Çocuğa hamile olduğunu söylüyor çok istiyorum inşallh bu ay vardır

Allah kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duygudur Eminim bilmiyorum bilinç altım bana oyunmu oynuyor rüyamdan çok mu etkilendim dün gecede çok eski bi arkadaşım rüyamda 3. Çocuğa hamile olduğunu söylüyor çok istiyorum inşallh bu ay vardır
İnşallah vardır canım Allah razı olsun 😘

mrb bebeginiz erkektir tabi önce saglk altin bilezik ve yuzük erkek cocuga isaret ben ne zaman altin bilezik gorsem bi yakinimin bebeginin erkek oldugunu duyuyorum

mrb bebeginiz erkektir tabi önce saglk altin bilezik ve yuzük erkek cocuga isaret ben ne zaman altin bilezik gorsem bi yakinimin bebeginin erkek oldugunu duyuyorum
Gerçekten mi canım ya geçen kesenin resmini attım bir arkadaş ta keseye bakarak erkek dedi rüyamda hep yüzük altın bilezik gördüm eşim rüya gördü hayırlı bir oglun olucak tu anlami ❤️🥰

Back
X