- Konu Sahibi immortalwoman
-
Yaklaşık 2 3 yıldır bebeğimiz olmuyor.eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyattan önce hareketlilik % 7 sperm sayısı 3,3 milyondu ama bugun test yaptırdık ve sonuclar bizi mahvetti.sperm sayısı 0,6 milyona hareketlilikte %0 düşmüş.yani daha da beter olmuş sonuc.ameliyat olalıda 8 ay bitti.doktorum demişti ki ameliyatını olsun sperm sayısı 5 milyonun üzerine mutlaka çıkar aşılama yaparız.bu sonuclar ile su an aşılama imkansız.hatta morfoloji yaptıralım dedik sperm sayısı azlığından onu bile yapamadılar.hemen smyrna tüp bebek merkezine gittik onlarda kesinlikle tüp bebek dedile ve 7000 lira fiyat verdiler.o zaman tutamadım kendimi başladım ağlamaya.sinirlerim çok bozuldu çünkü.bu para çok bize üstelikte tutmama şansı da var ikincisine asla gücümüz yetmez.nolur bana fikir verin tecrübelerinizi yazın açılmış konuları takip ettim ama kafam çok karıştı çoğu konuda eski tarihli.
**** ege üniversitesinde tüp bebek süreci nasıl işliyor ve ne kadara mal oluyor?
**** smyrana ki doktor rapor çıkartıp ilaçları falan raporla alabiirsiniz dedi ama tam ilgi alamadık.ne raporu çıkartıyorz nasıl çıkartıyoruz?
****ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran arkadaşlarım tavsiye edermisiniz? ki baska sansım yok galiba?
benim kan testlerim ve hormon testlerim normal çıktı.doktor rahim filmine gerek yok dedi benim için sadece rahim içi tektikler yapılacak dedi.rahim filmi nasıl çekiliyor?
sorulamı cevaplaya arkadaşlarıma şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.
Allah yardımcın olsun arkadaşım...Söz konusu yer ile ilgili bir bilgim yok ama fiyat yüksek geldi. tabii hangi işlemleri yapacaklar bilemiyorum. Başka yerlere de sor bence. moralini bozma. Allah büyüktür.[/QUOTE
sağolasın canım.3500 tl enjeksiyona 2000 civarı ilaçlara ve 1500 tl de rahim içi tektikler için istediler.
Allah yardımcın olsun arkadaşım...Söz konusu yer ile ilgili bir bilgim yok ama fiyat yüksek geldi. tabii hangi işlemleri yapacaklar bilemiyorum. Başka yerlere de sor bence. moralini bozma. Allah büyüktür.[/QUOTE
sağolasın canım.3500 tl enjeksiyona 2000 civarı ilaçlara ve 1500 tl de rahim içi tektikler için istediler.
rahim tetkili derken hsg, laparoskopi falan mı? sosyal güvencen varsa devlette yaptırabilirsin. bir de ilaç için fiyat söylemeleri yanlış. bana 1.250 demişlerdi ilaç için ama 800 falan gitti bana.
rahim tetkili derken hsg, laparoskopi falan mı? sosyal güvencen varsa devlette yaptırabilirsin. bir de ilaç için fiyat söylemeleri yanlış. bana 1.250 demişlerdi ilaç için ama 800 falan gitti bana.
valla o kadarını bilmiyorum inan moral bozukluğundan ve kadının o kadar rahat ve güleç yüzle bunları anlatmasından soru bile soramadım çıktık hemen sinirlerim çok bozuldu çünkü.hemen gün verdi 1 ay sonrasına bende dedim gün vermeyin su an zaten maddi olarak imkansız dedim.o zaman dedi işte rapor çıkratabilirsiniz diye.
valla o kadarını bilmiyorum inan moral bozukluğundan ve kadının o kadar rahat ve güleç yüzle bunları anlatmasından soru bile soramadım çıktık hemen sinirlerim çok bozuldu çünkü.hemen gün verdi 1 ay sonrasına bende dedim gün vermeyin su an zaten maddi olarak imkansız dedim.o zaman dedi işte rapor çıkratabilirsiniz diye.
canım erkek kaynaklı problemde hemen rapor veriliyor diye biliyorum. çünkü sizdeki rakamlar aşılama için bile yetersiz direk tüp raporu çıkar. ben istanbulda zeynep kamil hastanesine gittim. sıra o kadar çok ki. kendi tekkiklerimi yaptırdım ama eşimi o sıraya sokamadığımdan gittim özele. ama seni uğraştımaz hemen verirler. zaten devlette 2 deneme hakkın var. bir tanesini devlette yaptır. inşallah tutar da diğer işlemlere gerek kalmaz
rapor işini bilmiyorum ben uğraşmadım ama şunu söyleyebilirim laparoskopi sgk anlaşması olmayan bir yerde 1.500 tl. falan ben sgk anlaşmalı özel bir hastanede özel odada kaldım 1 gece refakatçi ücreti ile 420 tlye hem laparoskopi hem de histereskopi yapıldı. aradaki farkı görüyorsun. sgk anlaşmalı özel birhastaneye gidersen çok daha uygun fiyata o tetkikleri yaptırabilirsin. ayrıca tekrar söylüyorum galiba izmirdesin başka merkezlere de gir bence...
msn adresini verdim
bi eklermisin....
canım ekledim.çok sağol.
rapor işini bilmiyorum ben uğraşmadım ama şunu söyleyebilirim laparoskopi sgk anlaşması olmayan bir yerde 1.500 tl. falan ben sgk anlaşmalı özel bir hastanede özel odada kaldım 1 gece refakatçi ücreti ile 420 tlye hem laparoskopi hem de histereskopi yapıldı. aradaki farkı görüyorsun. sgk anlaşmalı özel birhastaneye gidersen çok daha uygun fiyata o tetkikleri yaptırabilirsin. ayrıca tekrar söylüyorum galiba izmirdesin başka merkezlere de gir bence...
canım smyrna sgk anlaşmalı bir yer rahim filmi laparoskopimi oluyor acaba? rahim filmine gerek yok dedi bana.irenbeden ege sağlık ve hatat 5 6 hastane gezdik smyra tek sgk anlaşmalı hastane galiba.ege en uygun olanımış tabi sıra ve bekleme çokmuş ama.
canım smyrna sgk anlaşmalı bir yer rahim filmi laparoskopimi oluyor acaba? rahim filmine gerek yok dedi bana.irenbeden ege sağlık ve hatat 5 6 hastane gezdik smyra tek sgk anlaşmalı hastane galiba.ege en uygun olanımış tabi sıra ve bekleme çokmuş ama.
yok canım rahim filmi ve her ikisi de rahimin laparoskopi farklı şeyler. laparoskopi daha iyi ve sağlıklı bilgi veriyor. tüplerinde sıvı birikmesi veya yapışıklık falan var mı diye kontrol ediyorlar. mesela ben 2 yıl önce rahim filmi çektirdim tek tüpüm kapalı tek tüpüm açık çıktı. normal yolla hamile kalabileceğim söylendi. klomen tedavisi, aşılama derken sonuç alamadık 1 ay önce laparoskopi yapıldı meğerse iki tüpüm de kapalı imiş 2 yılım boşa geçti. arada böyle bir fark var. Allah yardımcın olsun. Allah mutlaka bir kolaylık kapısı açar yeter ki umudunu yitirme moralini bozma sakın...
yok canım rahim filmi ve her ikisi de rahimin laparoskopi farklı şeyler. laparoskopi daha iyi ve sağlıklı bilgi veriyor. tüplerinde sıvı birikmesi veya yapışıklık falan var mı diye kontrol ediyorlar. mesela ben 2 yıl önce rahim filmi çektirdim tek tüpüm kapalı tek tüpüm açık çıktı. normal yolla hamile kalabileceğim söylendi. klomen tedavisi, aşılama derken sonuç alamadık 1 ay önce laparoskopi yapıldı meğerse iki tüpüm de kapalı imiş 2 yılım boşa geçti. arada böyle bir fark var. Allah yardımcın olsun. Allah mutlaka bir kolaylık kapısı açar yeter ki umudunu yitirme moralini bozma sakın...
anladım cnm yani şimdi benim eşimde problem bende olmadığı soylendi sen diyorsunki yinede filmi çektir.
anladım cnm yani şimdi benim eşimde problem bende olmadığı soylendi sen diyorsunki yinede filmi çektir.
rahim filmi değil canım laparoskopiyi yaptır derim ben zaten pek çok tüp bebek merkezi tedaviden önce istiyor...
rabbim yardımcın olsun fazla büyütme rakamları inan eşindeki stresten kaynaklanmıştır sperm azlığı ve hareketsizliği
hatta bize lazım olan 1 sperm unutma bunu rahat ol
ege üniversitesinde eğer erol hocayla yapıcaksan tedavini sakın gitme allaha bırak derim çünkü beşpara etmez biri umut taciri ve inan sana daha pahalıya patlar ben 6 denememden 1 tanesini kendisine yaptırdım 8000 tlye mal oldu ve negatif sonuç yıktı.
smyra funda hanımı çok met ediyorlar yakın arkadaşımda funda hanımın hastasıydı sağlıklı bir kızı oldu şimdi doğal yolla 2.bebeğine hamile kaldı madem izmiri istiyorsun sakın erol beye gitme derim tabiki karar senin ben kendi deneyimimi paylaştım.
merhaba canım, kendimde bir an için seni görür gibi oldumöncelikle ltf panik yapıp üzülme. evet maddiyat olmadan maalesef hiçbir şey olmuyor. devlet neden bu duruma el koymuyor bu durumu da anlamış değilim. tüp bebek tedavisiilaç hariç min. 3500- 4000 den başlıyor. eşimin varikosel ameliyatı olalı 2 gün sonra 1 yıl olacak.morfoloji sadece %1 artmıştı. ileri hareket hiç değişmedi, sadece ilk 3. ay sayı çok güzel artmıştı(ama ilaçta kullanmıştık) sonrasında düştü, enm son 10. ayda yaptırmıştık testi, şimdi durum ne bilmiyoruz. sayımızda hiç bir zaman sıkıntı olmadı ama morfoloji ve hızında iyi olması gerekiyor. bu arada 1 aşılama yaptırdım. o kadar çok para gitti ki, rahim filmine 370 tl vermiştim(tüpler açıkmı değil mi ona bakılıyor) eşim için bitkisel ilaçlar v.s. çöktük resmen şimdi 2. aşılamamı yoksa direkt tüpmü yapalım diyoruz. 2. aşılamadan sonra devletten rapor çıkarma işine girişelim desek, çalışıyoruz, zaman yok. yani biz de bir çıkmazdayız ama ne insanlar bebek sahibi oluyor, o nedenle lütfen canını sıkma, zaman da kaybetmemeye çalış. sormak istediğin bir şey varsa sor ltf.
Selam canım
öncelikle acil şifalar dilerim . bir şey sormak isterim benimde eşimdeydi sorun tam olarak ama benden rahim filmi vs vs hiç bir şey istememişlerdi iki tedavimde de .
eşlerde bariz sorun olunca kadından bir şey istemiyor demişti hemşireler gerek görmüyorlar demişti .
ikinci olarak ise canım eşine hergün keçiboynuzu kaybatıp içir inan bana 2 ay sonra aradaki farkı yaptırdığınız testte sende göreceksin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?