- Konu Sahibi immortalwoman
-
Selam canım
öncelikle acil şifalar dilerim . bir şey sormak isterim benimde eşimdeydi sorun tam olarak ama benden rahim filmi vs vs hiç bir şey istememişlerdi iki tedavimde de .
eşlerde bariz sorun olunca kadından bir şey istemiyor demişti hemşireler gerek görmüyorlar demişti .
ikinci olarak ise canım eşine hergün keçiboynuzu kaybatıp içir inan bana 2 ay sonra aradaki farkı yaptırdığınız testte sende göreceksin ...
rahim filmi değil canım laparoskopiyi yaptır derim ben zaten pek çok tüp bebek merkezi tedaviden önce istiyor...
bakalım artık ne isteycekler bilmiyorum.egede karar kıldım yarın randevumu alacağım nasipse.beni neler bekliyor hiç bir fikrim yok.
bakalım artık ne isteycekler bilmiyorum.egede karar kıldım yarın randevumu alacağım nasipse.beni neler bekliyor hiç bir fikrim yok.
Allah yardımcın olsun. Zor bir süreç ama umudunu yitirme...Allah büyüktür...
Allah yardımcın olsun. Zor bir süreç ama umudunu yitirme...Allah büyüktür...
inşallah canım çok sağol iyi dileklerin için.
şimdi benim öğrenmek istediğim benim su ana kadar sadece kan ve hormon testlerim yapıldı ve onlarıda bulamıyorum.yai götürebileceğim hiçbir test sonucum yok.benden ne gibi testler isteyecekler ve ben hızlı ilerleyebilmek adına ne yapabilirim testler hakkında.mesela ben eylül 14 15 gibi adet olacağım.ama hastaneye 19 unda gideceğim.yani bazı testlerde adetli olmak gerekiyormus ya 1 ay daha beklememek adına randevuya gitmeden önce yaptırabileceğim testleri yaptırayım mı ? yoksa hiçbirsey yaptırmayıp hastanenin yonlendirmesinimi bekleyeyeyim?
canım bulamadığın testleri nerde yaptırdıysan tekrardan çıktılarını iste, verirler yenisini.
bu da bir çözüm olabilir diye düşündüm.
canım bu tahlilleri smryna da yaptırdıysan güvenme. orda benimde eşimin tahlil sonuçlarını 0 çıkardılar. irenbeye git.orda tahlil yaptır. ben şu anda 22 haftalık ikizlerime hamileyim. Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?