• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var...

Teşke baştan doruğu söyleseydiniz sizide anlıyorum in şha Allah bulabilirsiniz tane tane eşalarınıza bakın en ufak ceblerinize bile ondan sonra esalarınızı toplayın oldu ki bir şansızlık oldu ve eşiniz buldu ozaman anlatırsınız nedenini nicin söyleyemedinizi yada söylemek istemedinizi

2.evliligimi yaptim.esimin de ikinci evliligi.ben bosanali yillar oldu.bu arada simdiki esimle tanismadan 4 yil once biri girdi hayatima ciddi dusunuyordum olmadi.bizim ayni evin icinde cekilmis fotograflarimiz vardi bir flasta sakliydi bana vermişti.ayrildiktan sonra attim bir koseye kaldi oyle.
Bir ara tuvalete attim diye dusunuyorum ama emin olamiyorum.yakin illerdeyiz ben onun evine tasinicam.esyalarimi yavas yavas tasiyorum evine esimin.ama o lanet flasi ariyorum bulamiyorum.
Cok korkuyorum.gecmisinde ciddi iliskin beraberligim oldu mu dedi tanisma evresinde kaldi dedim.yani daha ozel sorular da sordu birlikte oldun mu falan diye ama ben gecmise tovbe etmistim.soylemedim.olmadi dedim.ve bana sunu soyluyor.yalan evliligi bitirir.gecmisinle alakali bilmem gereken bisey varsa soyle diyor.soyleyemem.yeni bir baslangic yaptim ben.
Ama o flas eline gecer resimleri gorurse ne yapacagim.korkuyorum.nasil bir aciklama yapmaliyim.ayni evin icinde cekilmis fotograflarimi vardi.keske parca parca etseydim flasi.ben nasil bir aciklama yapacagim.cok uzgunum cok
........
Arkadaslar bugun icin bir guncelleme yazicam.biraz once telefonda konsutuk.geçmişin hakkında yalan soylediysen hemen boşanacam diye bisey yok dedi.yalanin da boyutu var dedi.belki bazi kacamaklar olmustur dedi.ama her zaman durust davransan daha az tepki alirsin dedi.yorumunuz nedir?
Flashı bilmem ama eşinin geçmişine niye bu kadar takıldığını anlayamadım.Geçmişte geçmiş,geçmişte geçmiş.Onun geçmişi nasıl acaba.Böyle sürekli yalan sevmem diyen dürüstlük abideleri en büyük yalancı çıkıyor nedense.Evlenmişsiniz daha neyin lakırdısı bu

Back