arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var :(

jiya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
263
3
48
İstanbul
:18:mrb arkadaslar ben 25 haftalık hamıleyım bu gun doktora gıttım bebegımın ters oldugunu soyledı ve boyle devam ederse dogum sezeryen olurmusbazende ters donen bebekler buguluyormus oyle eskı halıne donmesı ıcın ne yapmam lazım cok korkuyorum daha once boyle bı durumla karsılasan varmı aranızda :43:

:18:mrb arkadaslar ben 25 haftalık hamıleyım bu gun doktora gıttım bebegımın ters oldugunu soyledı ve boyle devam ederse dogum sezeryen olurmusbazende ters donen bebekler buguluyormus oyle eskı halıne donmesı ıcın ne yapmam lazım cok korkuyorum daha once boyle bı durumla karsılasan varmı aranızda :43:

Allah yardımcın olsun lütfen farklı bir doktora daha görün..

Kayınvalidem anlattı Benim görümcede tersmiş ama doğuma yakın kendiliğinden dönmüş ve normal doğurmuş. Dua et ve hayırlısını dile Allah'tan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kardeşimde tersti. Süre dolana kadar beklediler ama dönmedi. Sonuç itibariyle sezeryan doğdu. Şuan 13 yaşında. Korkmayın Allah'ın izniyle normal yada sezeryan alırsınız bebişinizi kucağınıza. Bol bol dua edin ve kontrollerinizi aksatmayın. Mutluluklar dilerim bebişinizle bir ömür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç dert etme arkadasım ben kontrole gıttıgımde aynı senınkı gıbı terstı boyle olursa sezeryan dedı doktorum 3 gun sonra bende bı sancı bebegım dönmuş ve acılmam olmuş normal dogum yapcaktım fakt erken dogum oldugu için sezeryn oldum kendı istegımle

Back
X