Evet arkadaşlar birisini çok sevdim ve sizin düşüncelerinizi merak ediyorum .Uzun süredir kimse ile görüşmüyorum .Bundan 4 ay önce biri ile tanıştım.Aynı okuldaydık fakat ben başka bir okula geçiş yaptığım için
tanışma fırsatımız olmadı sadece bir iki defa arkadaş ortamında merhabalaştık şimdi aramızda 18 saat var farklı
illerdeyiz .sosyal medyadan istek attı bana ve konuşmaya başladık .2 yıl önce çıktığı biri varmış ve çok hata
yapmış bu yüzden hayatında kimse yok.Fakat sosyal medyada çok takipçisi var sonra ne zaman baksam
son görüldüsü var yani diyeceğim o ki çok arkadaşı var ben bu çocuğu sevmeye başladım sonra benim sınavlar
onun sınavları derken 2 3 günde bir yazmaya başladı.Bende ne konuşacağımı bilmiyorum
şimdi deli gibi sınava çalışıyorum aynı şehirde olmak için
ama ben ona seni seviyorum demeli miyim bilmiyorum .Nasıl bir yol izlemeliyim ona söylemeli miyim bilmiyorum.onu kaybetmekten korkuyorum.Öyle güzel gülüyor ki ...çok fena kaptırdım kendimi ve onunla konuşurken avuçlarım terliyor veya aptalca bir tebessüm oluyor sizce ben bunu açıklasam farz edin başladık
mesafe engel olur mu? şuan onun buraya gelmesi imkansız çünkü hem okuyor hem de çalışıyor .benimde sınavlarım var gidemiyorum .saçma sapan çocukça bir şey olmasını istemiyorum .ama kafayı yicem düşünmekten ben bu çocuğu seviyorum