Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

simge93s

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
13
0
6
Evet arkadaşlar birisini çok sevdim ve sizin düşüncelerinizi merak ediyorum .Uzun süredir kimse ile görüşmüyorum .Bundan 4 ay önce biri ile tanıştım.Aynı okuldaydık fakat ben başka bir okula geçiş yaptığım için
tanışma fırsatımız olmadı sadece bir iki defa arkadaş ortamında merhabalaştık şimdi aramızda 18 saat var farklı
illerdeyiz .sosyal medyadan istek attı bana ve konuşmaya başladık .2 yıl önce çıktığı biri varmış ve çok hata
yapmış bu yüzden hayatında kimse yok.Fakat sosyal medyada çok takipçisi var sonra ne zaman baksam
son görüldüsü var yani diyeceğim o ki çok arkadaşı var ben bu çocuğu sevmeye başladım sonra benim sınavlar
onun sınavları derken 2 3 günde bir yazmaya başladı.Bende ne konuşacağımı bilmiyorum
şimdi deli gibi sınava çalışıyorum aynı şehirde olmak için
ama ben ona seni seviyorum demeli miyim bilmiyorum .Nasıl bir yol izlemeliyim ona söylemeli miyim bilmiyorum.onu kaybetmekten korkuyorum.Öyle güzel gülüyor ki ...çok fena kaptırdım kendimi ve onunla konuşurken avuçlarım terliyor veya aptalca bir tebessüm oluyor sizce ben bunu açıklasam farz edin başladık
mesafe engel olur mu? şuan onun buraya gelmesi imkansız çünkü hem okuyor hem de çalışıyor .benimde sınavlarım var gidemiyorum .saçma sapan çocukça bir şey olmasını istemiyorum .ama kafayı yicem düşünmekten ben bu çocuğu seviyorum

Seviyorum de ne kaybediceksin ki hayat kısa en azından olumsuz olsa bile sonucu görmüş olucaksin

Gidip seviyorum dersem buradaki kızlar yazmış hafif konuma düştüm diye hiç bir erkeğe ilk adımı ben atmadım :/ kendimi parcaladigim yok sadece sevdiğim bir insanı kaybetmek bırakmak istemiyorum bu hisler kolay kolay olmuyor sonuçta. :/

İlk adımı onun atmaması düşündürücü değil mi? Neye güvenip itiraf etmeyi düşünüyorsunuz? Ha tek amacınız bilsin hislerimi ise söyleyin ama karşılık vermezse her şeyin sonu olabilir bu itiraf. Siz zaten kendi hislerinizden eminsenin onunda emin olup size açılmasını bekleyin derim.

Ayrıca takipçi sayısı yüksek erkek bence çok tehlikeli bir erkektir, hiçbir şey yapmasa bile yoktan yere başınız ağrır. Takipçi sayısı bir erkekte etkilenilecek bir unsur değildir bence.

Bence senin ondan etkilendiğin gibi o senden etkilenmedi. 2-3 günde bir msjlaşma mı olur? Sakın söyleme sevdiğini kendinide çok kaptırmamaya bak.

uzaktan ilişki yürütmek zor. ha belki yakın mesafe olsa atıyorum istanbul-bursa gibi mesela gidip gelmek kolay. ayrıca hislerini söyleme bence, erkek istiyorsa o kendi itiraf eder zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…