Canim merhaba.Ben de saclarimi uzatmak icin cok ugrasiyorum.Yaptigim bakimlarla sonuc aldim.Hemen anlatayim.1000mg lik solgar biotin hapi aldim her gün. 1 adet iciyorum. dax supergro sac uzatan yag var kati bir yag ayni markanin hindistancevizi yağı da var bu iki yagi haftada bir gun zeytinyagiyla birlikte sacima surup masaj yapiyorum 6_8 saat sacimda bekletip yikamadan yarim saat once sacima yumurta sarisini yedirip cok az masaj yapiyorum.Yumurta sarisi kurumaya baslayinca sacimi ilik suyla en fazla 2 kez sampuanliyorum.sonrasinda cok az loreal mucizevi serumunndan kullanip saclarimi kolay tariyorum. Muskatli bakima gelelim bu bakim hem saci yumusatip parlatiyor hem toparliyor hem de besliyor beslenince de sac kolay uzuyor. 6 adet muskat. 1 avuç dolusu karanfil. 300ml zeytinyagi. Muskatlari rendeleyip kavanozun icine karanfillerle birlikte atin.Üstüne zeytinyagi koyup karanlik bir yerde 1 hafta beklettikten sonra temiz saca kavanozun dibine çöken. Muskat taneleriyle birlikte sürüp sacinizi strecleyin.en az 2 saat beklettikten sonra bir kasik bal ve yumurta sarisini saciniza yedirip yarim saat daha bekletip yikayin.Muskatli karisim ayda 2 kez yapiliyor. Sarimsakli zeytinyagi da saca cok faydali onu da deneyebilirsiniz.Haftada bir bakim yaglariyla birlikte sacima suda erittigim yaş. Mayayi sürüyorum.Ayrica 2 adet sampuanim var biri 700ml sampuan icinde 20 damla cam terebentin
var.Digeri 600ml idi sanirim icinde 20kapsul evicap e vitamini kapsulleri ve 3 adet bemiks ampul var.Bu iki sampuani her hafta donusumlu olarak kullaniyorum.Denersen saclarinin ne kadar hizli uzadigina inanamayacaksin.