Saç Uzatma Yöntemleri arkadaslar yardiminiza ihtiyacm var lutfen :(

sibelsdtmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
1
0
1
31
Benim saçlarım lisedeyken kivircik haliyle belime kadar geliyodu ve herkez bayiliyofu saclarima cnku gervekten mukemmeldi. Sonra paraya sikisnca saclarimi baya iyi bi fiyata sattim. Sonra saclarm kustu uzamadi. Birsz uzadi ara makas attırdm. Bu sefer dokulmeye basladi. Bende boyattm yine kestirdim derken artk uzamiyo. Karışım yaglari kullanıyorum 3 ay oldu ama sonuc aldimmi anlamadım. Daha hizli sonuc versin diye duzlesteici vurmuyorum. Karisim disinda banyodan sonra argan yagi kullaniyoorum ama hala sonuc adimmi bilemedim. Bana yardm edin uzatalim bu saçları:(

Canim merhaba.Ben de saclarimi uzatmak icin cok ugrasiyorum.Yaptigim bakimlarla sonuc aldim.Hemen anlatayim.1000mg lik solgar biotin hapi aldim her gün. 1 adet iciyorum. dax supergro sac uzatan yag var kati bir yag ayni markanin hindistancevizi yağı da var bu iki yagi haftada bir gun zeytinyagiyla birlikte sacima surup masaj yapiyorum 6_8 saat sacimda bekletip yikamadan yarim saat once sacima yumurta sarisini yedirip cok az masaj yapiyorum.Yumurta sarisi kurumaya baslayinca sacimi ilik suyla en fazla 2 kez sampuanliyorum.sonrasinda cok az loreal mucizevi serumunndan kullanip saclarimi kolay tariyorum. Muskatli bakima gelelim bu bakim hem saci yumusatip parlatiyor hem toparliyor hem de besliyor beslenince de sac kolay uzuyor. 6 adet muskat. 1 avuç dolusu karanfil. 300ml zeytinyagi. Muskatlari rendeleyip kavanozun icine karanfillerle birlikte atin.Üstüne zeytinyagi koyup karanlik bir yerde 1 hafta beklettikten sonra temiz saca kavanozun dibine çöken. Muskat taneleriyle birlikte sürüp sacinizi strecleyin.en az 2 saat beklettikten sonra bir kasik bal ve yumurta sarisini saciniza yedirip yarim saat daha bekletip yikayin.Muskatli karisim ayda 2 kez yapiliyor. Sarimsakli zeytinyagi da saca cok faydali onu da deneyebilirsiniz.Haftada bir bakim yaglariyla birlikte sacima suda erittigim yaş. Mayayi sürüyorum.Ayrica 2 adet sampuanim var biri 700ml sampuan icinde 20 damla cam terebentin
var.Digeri 600ml idi sanirim icinde 20kapsul evicap e vitamini kapsulleri ve 3 adet bemiks ampul var.Bu iki sampuani her hafta donusumlu olarak kullaniyorum.Denersen saclarinin ne kadar hizli uzadigina inanamayacaksin.

Canım ben de aynı dertten muzdaribim maalesef :( saçıma sürmediğim hiçbir şey kalmadı. Sonra kuaförüm lorealin saç bakım setini önerdi şampuanı maskesi ve argan yağı var. Onları düzenli kullandım faydasını da gördüm. Fakat sonra tanıdığım bir kuaför dalin kullan dedi. Dalinin içine 2-3 tane doğum kontrol hapı attım. Ve bemix amp bepanthen amp ve evigen ampul de attım. Çok çok faydasını gördüm. Hem saçımın uzadığını görebiliyorum. Hem parlaklaştı. Mümkün olduğunca saç kremi kullanmamaya çalış. Ve sürekli saç uçlarına argan sür. Faydasını göreceksin :)

Back
X